Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Наско Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут

Мнениеот gonzofenka » 19 май 2009 16:07

Прощавай, но тая истерия дето я саздаваш с всеки твой пост свързан с Наско, наблягайки на това, че ловува е просто смешна! Може да бъдеш в правото си да говориш така, единствено, ако си вегетарианка, в което позволи ми да се съмнявам, че си! Заради това е просто банално да говориш против някой който ловува, понеже всеки ден ядеш части от тялото на убито животно. Убито специално за теб и такива като теб които се хранят с месо... както и аз, разбира се :lol: но поне не надигам вой срещу ловците, може да съм месоядец, но не съм лицемер :mrgreen:

Няма да се съглася с теб по 2 причини:1-НЕ ЯМ МЕСО.Никога!Вчера ядох сутринта вафла,на обяд сандвич с кашкавал,после ориз със зеленчуци.....И днес така ,и утре така.Да не продължавам.Просто на всичко отгоре НЕ ОБИЧАМ месо.2:Когато убиеш живо същество нещо в теб се пречупва и ставаш способен на насилие.А да :3: Насо не убива да яде,той УБИВА ЗА КЕФ :evil: :evil: :evil: Това е извратено удоволствие. :shock: Ако Гонзо,който искрено обичам е,или стане,ловец,ще го презра по същия начин!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

XARHTNA
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ШАМПИОН

Мнениеот XARHTNA » 19 май 2009 16:09

Титлата е още далече! не се заблуждавайте, че ЦСКА няма да спечелят оставащите си мачове! Точно когато всички сега чакат и Локото да ги бият чорбата ще си ги отнесат като нищо. Ще видите! Ние трябва да си гледаме нашето! Бием ли Славия ще сме шампиони това е ясно! Тогава дори равен в посл. кръг ще ни направи шампиони! Едва ли може да се мисли, че Миньор ще вземе нещо на Герена ама...от наш'те този сезон видяхме всичко и ако се поздравим с титлата ще е най-изстраданата от много време насам! Дано успеем! Само Левски !

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 19 май 2009 16:21

gonzofenka написа:Няма да се съглася с теб по 2 причини:1-НЕ ЯМ МЕСО.Никога!Вчера ядох сутринта вафла,на обяд сандвич с кашкавал,после ориз със зеленчуци.....И днес така ,и утре така.Да не продължавам.Просто на всичко отгоре НЕ ОБИЧАМ месо.2:Когато убиеш живо същество нещо в теб се пречупва и ставаш способен на насилие.А да :3: Насо не убива да яде,той УБИВА ЗА КЕФ :evil: :evil: :evil: Това е извратено удоволствие. :shock: Ако Гонзо,който искрено обичам е,или стане,ловец,ще го презра по същия начин!!!!!

Хъммммм, нещо се съмнявам в искреността ти. Ако не ядеше месо наистина, нямаше да кажеш: "НЕ ЯМ МЕСО", а щеше да кажеш, че си вегетарианка. Също така, нямаше да си цитираш вчерашното меню като доказателство, защото вегетарианеца въобще не яде месо! То и аз има дни в които не ям месо, както и всеки човек който попринцип яде.

Не че като цяло не споделям мнението ти за лова, но просто не го приемам толкова фаталистично като теб. Ти си някакъв фанатик и фундаменталист на тая тема :mrgreen:

Ти да не си хитлеристка? :lol: Фюрера освен, че е бил вегетарианец, е бил и първия държавник в света, който налага законодателство в защита на животните
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 19 май 2009 16:34

:) :lol: ХИТЛЕРИСТКА???!!! :roll: НЕ ТЕ ЛЪЖА!Ако не бях вегетерианка достатъчно беше да кажа,че едно е да ловуваш за храна,а друго за извратен кеф!!Това би било достатъчно.Просто ми става лошо от месо.А с фюрера ни свързват 2 неща-дребния ръст,както и лю
бовта към немските овчарки -14 години имах прекрасно куче от тази порода,то почина,част от мен-също! :cry: Сега имам голдън ретривър-може би това,че е рус ме прави нацистка????? :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Тотнъм

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 16:38

То и да дойде Тотнъм няма да стане истински мач а нещо като шоу-4-4,5-5 и тн...а такива мачове не ме кефат :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 19 май 2009 16:48

ОК, вярвам ти. Аз пак за разлика от вас с фюрера, съм фен на котките :)

А твърдението, че Хитлер е бил нисък не отговаря на истината, според мен нисък мъж е такъв под 170см. Той е бил 175, което за мен си е един съвсем нормален ръст.

П.П. Да не разводняваме повече темата.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 19 май 2009 16:58

:) Грешката е моя за фюрера!Това да му е кусура....И аз обожавам котки-имам и котка.Както видиш обожавам всякакви животни,и съм искрена напълно във всяка дума.САМО ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 май 2009 17:00

СинЕкстремист написа:
gonzofenka написа:Няма да се съглася с теб по 2 причини:1-НЕ ЯМ МЕСО.Никога!Вчера ядох сутринта вафла,на обяд сандвич с кашкавал,после ориз със зеленчуци.....И днес така ,и утре така.Да не продължавам.Просто на всичко отгоре НЕ ОБИЧАМ месо.2:Когато убиеш живо същество нещо в теб се пречупва и ставаш способен на насилие.А да :3: Насо не убива да яде,той УБИВА ЗА КЕФ :evil: :evil: :evil: Това е извратено удоволствие. :shock: Ако Гонзо,който искрено обичам е,или стане,ловец,ще го презра по същия начин!!!!!

Хъммммм, нещо се съмнявам в искреността ти. Ако не ядеше месо наистина, нямаше да кажеш: "НЕ ЯМ МЕСО", а щеше да кажеш, че си вегетарианка. Също така, нямаше да си цитираш вчерашното меню като доказателство, защото вегетарианеца въобще не яде месо! То и аз има дни в които не ям месо, както и всеки човек който попринцип яде.

Не че като цяло не споделям мнението ти за лова, но просто не го приемам толкова фаталистично като теб. Ти си някакъв фанатик и фундаменталист на тая тема :mrgreen:

Ти да не си хитлеристка? :lol: Фюрера освен, че е бил вегетарианец, е бил и първия държавник в света, който налага законодателство в защита на животните

Фюрера е бил анфетаминово зависим от малък...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 19 май 2009 17:25

Знам, чел съм подобни неща от някой изследователи, но съм чел и такива които го отричат и честно казано по-съм склонен да вярвам на вторите. Но признавам си, не съм се наел с категорична оценка. Като цяло, може би е имало подобно нещо, но не масово. Също така не виждам нищо нередно в това, войник да взима някакви химически стимуланти преди да влезне в битка. Това го е имало между впрочем от древността, та до днес. Викингските войни, които в историята се считат за едни от най-смелите и зловещите такива за времето си, преди битка са се друсали с гъби, от което са изтрещявали :mrgreen: Те спортистите взимат допинг, а войниците ли няма? Само дето, аз не знам и не съм чувал Хитлер да се е сражавал на фронта през втората световна война, че да ми излагаш предполагаемото взимане на амфетамини от войниците на райха, като аргумент, че Хитлер също го е правил, при това от детството си. Поправи ме, ако греша! :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 май 2009 17:29

СинЕкстремист написа:Знам, чел съм подобни неща от някой изследователи, но съм чел и такива които го отричат и честно казано по-съм склонен да вярвам на вторите. Но признавам си, не съм се наел с категорична оценка. Като цяло, може би е имало подобно нещо, но не масово. Също така не виждам нищо нередно в това, войник да взима някакви химически стимуланти преди да влезне в битка. Това го е имало между впрочем от древността, та до днес. Викингските войни, които в историята се считат за едни от най-смелите и зловещите такива за времето си, преди битка са се друсали с гъби, от което са изтрещявали :mrgreen: Те спортистите взимат допинг, а войниците ли няма? Само дето, аз не знам и не съм чувал Хитлер да се е сражавал на фронта през втората световна война, че да ми излагаш предполагаемото взимане на амфетамини от войниците на райха, като аргумент, че Хитлер също го е правил, при това от детството си. Поправи ме, ако греша! :mrgreen:

А защо си мислиш, че Хитрер на всяко организирано шествие подскачал и изнасял толкова темпераментни речи? Просто ти казвам факт, който даже и той си го е признавал. Това за детсвото малко го преувеличих ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”