Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 17:03

Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби :roll:

От това по-слаби накъде бе братче кой не ни е хванал той не ни е бил :evil: То вместо да ни носят радост в Европа те само ни нервират повече нормално е да изгубим доверие към тях и да търсим друг път под слънцето а реално като казах мисля че Бюджета на Левски и ЦСКА не е повече от 5 млн евро,а доста по вискок е на един изпадащ в Румъния като Газ Метан например :!:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 17:05

Parmalat написа:
Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби :roll:

От това по-слаби накъде бе братче кой не ни е хванал той не ни е бил :evil: То вместо да ни носят радост в Европа те само ни нервират повече нормално е да изгубим доверие към тях и да търсим друг път под слънцето а реално като казах мисля че Бюджета на Левски и ЦСКА не е повече от 5 млн евро,а доста по вискок е на един изпадащ в Румъния като Газ Метан например :!:

aми слаби са,това е видно за всеки...
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 17:09

Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 17:12

Бижутера написа:Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка :P

kaкво искаш да кажеш,че не са се раздавали ли :lol: тогава как ги търпите щом не са се раздавали и щом трябва да им се моля да играят..не знам,не знам.. :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 17:14

mursusaid написа:
Бижутера написа:Бе според мен ако се стегенат и се раздват не са толкоз слаби...и Левски и ЦСка :P

kaкво искаш да кажеш,че не са се раздавали ли :lol: тогава как ги търпите щом не са се раздавали и щом трябва да им се моля да играят..не знам,не знам.. :lol:

Например Левски срещу Жилина не игра,не знам причината но не искаше да играе.А ако искат виждаме,че могат срещу Цска,Жилина е поне две класи под Цска!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 19 май 2009 17:16

tprodanov написа:
Parmalat написа:
tprodanov написа:Аха, и що не играе с тях, ами е като втори отбор на ЦСКА?

Черно Море така е решило и ги е купило,но тези футболисти не са юноши на цска повечето са
от Пловдив,Благоевгра и т.н остана да кажеш,че и Бербатов е юноша на ЦСКА

Ми технически погледнато е дошъл в цска като юноша и е излезнал с професионален отговор, така че - да, на въпроса ти.

Аз пак да питам, без тези играчи, а само със собствените си юноши къде щеше да е Черно Море? И да ми посочиш къде точно се намират Черно Море при юношеските формации в този случай, защото създаването на юноши е създаване на футбол. Това по обичаната ви тема, че грандовете убиват футбола.

Хахха Митко Бербатов бил юноша на ЦСКА. Ех тоз Бербатов докато го плюехте викахте да си ходи в Пирин ама сега пък бил Ваш. Аре бегай нЕеема нужда

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 17:18

виж сега мач с мач не си прилича.и другото,че с моментното състояние на цска не съм сигурен че Жилина е под класата на цска.И как може в евротурнири да не искаш да играеш,много несериозно ми звучи,да не кажа нещо повече ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 17:22

Бижутера написа:
mursusaid написа:

Например Левски срещу Жилина не игра,не знам причината но не искаше да играе.А ако искат виждаме,че могат срещу Цска,Жилина е поне две класи под Цска!

Как да играе Левски като няма го хъса желанието да гориш в мач да живееш за момента да изпиташ насладата от гола,буквално да смажиш противника наще вкарат един гол и сеотпускат Бижутер спомни си мача в Прага между Левски и Славия преди няколко години
какъв нелеп втори гол получи Левски :!:

Същото е и ЦСКА с Тулуза отпускане и елементарен гол :(
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 19 май 2009 19:58

tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

Медал ли искаш да ти дадем.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 19 май 2009 21:12

tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

Юноши старша възраст -
1. ПФК "Черно море" - елитна - Варна 20 16 3 1 57-10 51
Юноши младша възраст -
1. ПФК "Черно море I" - I гр. - Варна 22 22 0 0 125-5 66
4. ПФК "Черно море II" - I гр. - Варна 22 12 1 9 49-30 37
Деца -
1. ПФК "Черно море I" - I гр. - Варна 20 19 1 0 91-5 58
5. ПФК "Черно море II" - I гр. - Варна 20 9 4 7 44-24 31

Републиканските почват юни месец.

Върни се в “Футбол - България”