Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Що за идиоти са "идолите" у нас ?

Мнениеот modor » 11 юни 2011 23:31

dunavfc написа:Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н

Нали знаеш,че сме царе на храненето ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 11 юни 2011 23:31

1996 БЯХ НА ЕВРО 96 В Англия,След мача с Испания 1-1 се разхождаме по алеята край морето в Скарбъро и срещаме Христо Стоичков,ТРИФОН ИВАНОВ И Киряков.Зарадвахме се и им поискахме автографи,но селянинът от Ясно поле набързо ни отряза,каза ни -момчета,елате утре.След като след 10 минути разказахме за случката на останалите от групата,едвам спряхме двама/ фенове на отбор различен от Левски/да не отидат да се саморазправят с камата.
Батков вън!

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 11 юни 2011 23:35

И аз искам да Ви се оплача. Райна не ми пусна, а бях толкова мил с нея.

embatae
Контакти:

Мнениеот embatae » 11 юни 2011 23:39

Детето нестига че е изгубило от времето си да отиде на концерта на този исипания, нестига че можеби и билет си е платило момичето за да му напълни на тоз гушата ами и автограф ще отказва какъв е той бе? Той е един боклук ! Зуека е 100 000 пъти по-пекан според мен ! И приятел , ако бях на дъщеря ти щях да му кажа да ми върне парите за билета :) А ако е нямало билети просто щях да му тегля една майна !
K Z M !

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 11 юни 2011 23:39

Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 11 юни 2011 23:42

embatae написа:Детето нестига че е изгубило от времето си да отиде на концерта на този исипания, нестига че можеби и билет си е платило момичето за да му напълни на тоз гушата ами и автограф ще отказва какъв е той бе? Той е един боклук ! Зуека е 100 000 пъти по-пекан според мен ! И приятел , ако бях на дъщеря ти щях да му кажа да ми върне парите за билета :) А ако е нямало билети просто щях да му тегля една майна !

хаха ! Хуморяга ..

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 11 юни 2011 23:42

embatae написа:Детето нестига че е изгубило от времето си да отиде на концерта на този исипания, нестига че можеби и билет си е платило момичето за да му напълни на тоз гушата ами и автограф ще отказва какъв е той бе? Той е един боклук ! Зуека е 100 000 пъти по-пекан според мен ! И приятел , ако бях на дъщеря ти щях да му кажа да ми върне парите за билета :) А ако е нямало билети просто щях да му тегля една майна !

Ей го и тоя :lol: Ти билет си плащаш за представлението, а не за автографи. Все едно Марто Петров да не ти даде тениската си след мач България - Англия и ти да поискаш да ти върне 10-те лева :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 23:44

Cesc Fabregas написа:
dunavfc написа:Боже господи,щом и човек като Димитър Рачков,почнахте да плюете,нещата значи не са добре.Очаквам скоро и към Краси Радков да има подобна тема.Рачков е уникален не само като актьор,но и като човек,не може да се определя какъв човек е той само,защото не бил дал автограф на някакво дете.Не се и знае каква е била точно ситуацията,може да се бъзикал,но момичето да не е разбрало.Нашите звезди поне не са като американсктие,които всеки втори се си има работа с наркотици,курви,скандали,алкохол и т.н

Пич, тва са някакви актьори, не са национални герои, че да не можем да ги "плюем"! :roll: :!:

Не става въпрос,че са просто актьори,а че човека се оплюва само заради това,че някакъв хамстер влиза в форума,пуска една тема за него и вече дай да го разпънем на кръста.Аз не съм приятел на Д.Рачков,дори нямам честа да съм му познат,но един човек си личи какъв е,дори и като играе в роля.А хора като Д.Рачков,Л.Нейков,Х.Гърбов и т.н няма как да са гадни копелета,хората са го казали,човек които те расмива,лошо не може да направи.

embatae
Контакти:

Мнениеот embatae » 11 юни 2011 23:44

nekakav написа:Бесният татко да се притеснява не за "идолите" у нас, у вас и по света, а за лабилната психика на дъщеря си. Какво унижение те гони? Че чак и плакало детето ... горкичката :(

Да не говорим, че ако даде и 1 автограф, няма как да откаже на десетките други деца, които ще искат. Но не, айде да надуем гайдата тука, че поредната прищявка на детето не е задоволена ...

И каква му е работата на Рачков според теб ? Да седи и да си чеше оная работа ли ? Ще и даде нали по телевизията е много лоялен,умен какъв ли не ? Ето го истинското му лице ! Момичето един път ще го гледа няма да го гледа всеки ден защо да не й даде автограв ?!?! Явно и ти си същия мърлио като него
K Z M !

embatae
Контакти:

Мнениеот embatae » 11 юни 2011 23:46

nekakav написа:

Ей го и тоя :lol: Ти билет си плащаш за представлението, а не за автографи. Все едно Марто Петров да не ти даде тениската си след мач България - Англия и ти да поискаш да ти върне 10-те лева :lol:

Ама Марто ще ми откаже ли автограф ? НЯМА да ми откаже ! А фланелката си да я дава на който си иска ! Аз имам на Миро Манолов,Драголов от Спартак и на Ицо Янев от ЦСКА ! ;)
K Z M !

Върни се в “Свободна зона”