Св. лига по Волейбол: Русия-България 3-0/3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Св. лига по Волейбол: Русия-България 3-0/3-0

Мнениеот LaRgO » 11 юни 2011 23:20

TodorT написа:Аз лично харесвам Цецо Соколов повече от Николов, без да отричам прекрасните качества на капитана ;) Най-лошото от цялата ситуация е, че е много рисковано да се даде почивка на Казийски и Николов... в кофти положение сме... сега трябва да вземем 4-те мача с Германия и Япония и то с по 3т. всеки, а после да се помъчим здраво за една победа над Русия във Варна... за да си починат хубаво значи да ги освободят от ежедневните тренировки дори, особено Казийски и проблемите му в кръста, за да може организма да няма никакво натоварване няколко дни и да си почине ... важността на мачовете до края е огромна и се съмнявам Стойчев да им даде почивка :|

Казйиски спокойно можеше да не играе срещу Япония и в двата мача. Сега като Казийски игра срещу Русия бихме ли ги ? Според мен трябваше да му даде почивка срещу Япония и Русия и сега щеше да е на 100 % готов. Ами ако се усложни контузията и пропусне европейското ? Неоправдан риск е това за мен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2011 23:40

Просто Матей и Владо няма да са по-полезни в настоящото си състояние от някой здрав техен съотборник, който ще ги замести ...

Дано Стойчев се усети за това нещо ...
Естетствено, че треньора е под напрежение, но не бива да се прави мечешка "услуга" на непълноценните играчи !

Аз помня преди години, когато треньор ни беше още Марто Стоев ...
На едни финали от Световната лига в Мадрид, играехме срещу Бразилия ...
Бразилците ни помляха в първите 2 гейма ( нещо такова се случи, както днес срещу Русия ) ... и тогава Стоев полудя и на почивката между 2-я и 3-я гейм замени цялата 6-ца ... тогава взехме 3-ят гейм с голяма разлика ... е, загубихме мача с 1- 3 , но в 4-ят гейм с вещата помощ на реферите, бразилците го измъкнаха с 2 точки разлика !!

Та мисълта ми е ....
Че понякога е по добре да се заложи на резервите, на момчета, които като цяло много рядко, или дори - почти не играят ... така , те като се появят в игра дават всичко от себе си ... освен всичко друго, те ( резервите ) ... са и далеч по малко познати на съперниците ни !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 12 юни 2011 01:53

Спокойно, Япония работи за нас, жалко само, че не успяха да земат мача с 3-0 ами трябваше да правят 2-0 2-3 . . .

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 18 юни 2011 19:45

При този треньор беше очаквано, че немците ще ни смачкат. И малта да играе срещу Стойчев ще го бие :lol:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Върни се в “Волейбол”