Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 19:22
CTAHKO написа:POPCORN написа:това какво общо има?ти какво си мислиш, че в италия , испания или англия няма холигани ли и не се бият ли?На всякъде по света го има!Дори за Лига Европа Брага - Спортинг се изкъртиха от бой и на стадиона!Това значи ли , да не си водим децата на мачове?
Точно това значи

Да,на всякъде има хулигани,но в другите държави се водят на отчет и не ги пускат по стадионите.Когато това стане и тук,тогава може,а и стадионите ще се пълнят.Покажи ми на германски,испански или английски мач бой на стадиона.В Англия даже и предпазни мрежи към терена нямат

не виждам какво значение има дали боя ще отвънка на стадиона или вътре.отвънка все едно пак не може да пострада сина ти или?Дали е отвънка или отвътре е без значние!Пак може да те пребият като куче без да си виновен ти!Това,че не ги дават в Англия незначи ,че агитките не се бият помежду си!Боища има на всякъде по света и ще има, поради факта,че някой хора са агресивни!Tи може цял живот да не си заведеш детето на мач в България, а те да го пребият на улицата.Това зависи от манталитеа на хората, а не е казано,че като си на стадиона 100% ще ядеш бой!Човек като не си търси белята не яде бои!Аз ходя от сумати години на мач и никога не съм се бил или не са ме били!Така ,че не ми казвай,че които си води детето на мач бил еди какъв си!По-добре е може би по цял ден да седи пред твто или компа отколкото го заведеш на мач?
Последна промяна от
POPCORN на 11 юни 2011 19:28, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !