Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Аз отдавна съм на мнение,че с тези 50 мил за Торес,можехме да вземем Ериксен и Суарез,ама Абрамович е на друго мнение 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Работата май май на никъде не върви.. Няма тренъор. Няма селекция - докато другите клубове действат. Накрая май ще си останем с старите "звезди". Барса или Сити зимат Санчез
Ливъра вади пари за Мата. Днес чета че Перез щял да купи Неймар. Агуери иска в Реал. и кво не остана свестно крило ;д ама ние взимаме Лукаку. А ни требват 2 крила ;д и си мисля че и един ляв бек че с Ашли много ще страдаме.
Абрамович да не му мисли много а да действа, че туко виж пак вземе само калъфки следващия сезон
Ливъра вади пари за Мата. Днес чета че Перез щял да купи Неймар. Агуери иска в Реал. и кво не остана свестно крило ;д ама ние взимаме Лукаку. А ни требват 2 крила ;д и си мисля че и един ляв бек че с Ашли много ще страдаме.
Абрамович да не му мисли много а да действа, че туко виж пак вземе само калъфки следващия сезон
-
THE G.A.M.E
gdlk написа:Работата май май на никъде не върви.. Няма тренъор. Няма селекция - докато другите клубове действат. Накрая май ще си останем с старите "звезди". Барса или Сити зимат Санчез
Точно така са нещата, както ги описа ... за съжеление !
Мениджъра трябваше да е ясен още преди 2 месеца, за да може да си даде изискванията за селекция ...
А Роман до последно се чудеше, дали да освободи Анчелоти.
Да вземем Бентнер.Арсенал ще го продават
Ще имаме уникално нападение малиииии
Не ми се мисли.Пък и него поне никой не го иска 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
THE G.A.M.E
НЕЙМАР: ОСТАВАМ В САНТОС !
""Неймар отхвърли всички слухове, които го свързват с трансфер в Европа като заяви, че има договор със Сантос и смята да остане в клуба.
19-годишният талант е сочен като трансферна цел на Реал Мадрид и Челси и се очакваше да напусне Бразилия през лятото.
Въпреки това, преди финала за Копа Либертадорес срещу Пенярол, Неймар се врече във вярност на своя тим.
-"Имам договор със Сантос и смятам да продължа. Много съм щастлив, защото вкарвам голове", заяви той.""
================================================================================
Май нещо пак се опитват да му вдигнат цената ...
""Неймар отхвърли всички слухове, които го свързват с трансфер в Европа като заяви, че има договор със Сантос и смята да остане в клуба.
19-годишният талант е сочен като трансферна цел на Реал Мадрид и Челси и се очакваше да напусне Бразилия през лятото.
Въпреки това, преди финала за Копа Либертадорес срещу Пенярол, Неймар се врече във вярност на своя тим.
-"Имам договор със Сантос и смятам да продължа. Много съм щастлив, защото вкарвам голове", заяви той.""
================================================================================
Май нещо пак се опитват да му вдигнат цената ...
Toя Неймар много си повярва нещо. Да си стои в Сантос тогава, след няколко години сам ще моли за трансфер в европейски отбор.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."
Според мен, е грешка, че Абрамович изпусна Неймар, за мен е един от най-големите таланти в момента.Вярно е, че има проблеми с характера, но все пак е още млад.
Прекалено много пари искат за това цигане.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."
Пффф, наистина се има за голяма работа. Ту иска в Челси, ту остава в Сантос. Май не знае какво иска..
- christian825
- Контакти:
Гуус Хидинк: Не съм съветвал Челси да привлича Снайдер
"Когато се върнах в Европа, аз се сблъсках с най-различни спекулативни информации, в които е намесено и моето име. Като например, че аз съм посъветвал Челси да привлече Уесли Снайдер. В това нещо няма нищо вярно. От няколко седмици не съм влизал в контакт с никой от "Стамфорд Бридж", завърши опитният специалист.