Тодор Алексиев- вън от националния отбор!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Алексиев- вън от националния отбор!
В едно винаги съм бил сигурен,че Пранди бе по-добрият избор!
- vladitol
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:vladitol написа:2рия в групата класирали се ?
Да, първите два от всяка група се класират за финалите ...
[offtopic]Благодаря
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
POPCORN написа:daniel875 написа:POPCORN написа:Ще се сетиме, ама ще е късно.Тоя ако е волейболист, аз съм Батман!А либерото, 1е е слабо слабо е , ама няма по-добро в момента!Поне аз не се сещам!
Либеро, което игра в мачовете с Мачерата, Олимпиакос, Кнак, Скра, което помогна за победите тогава, не знаех, че е слабо. По - скоро става въпрос за липса на опит. Но Алексиев определено винаги си е бил СЛАБАК.
незнам с кой е играл, обаче днеска м ного пъти обърка топките .дори отиваше в зоната на другите игра1и.последният гейм беше култов поне според мене!Имахме възможност да ги бием и поради лигавщини съдията ни свири точки за тях вместо за нас!
Не знам дали бяха лигавщини или наистина съдията ги бутна здраво. При 7:5 много странна точка им отсъди.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
biofreeze написа:В едно винаги съм бил сигурен,че Пранди бе по-добрият избор!
Важното е да се класираме за олимпиадата, няма значение по какъв начин. С Пранди нямаше да стане това.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- levskar forever
- Контакти:
Аз единствено не мога да си обясня,защо като водим с няколко точки им даваме лесно да ни настигнат и минат даже?
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Как си толкова сигурен. За две години какво спечели Пранди, класирали ли сме се при него на финали на световната лига?
Да не говорим че съвсем закопа Модена. Дай некви доказателства че е по-добър от Стойчев.
- vladitol
- Контакти:
Пранди бе виновен да не се класираме на финала на Световното,тъй както Бразилците играха цирк,така и ние трябваше да постъпим,а не да играем със силните Кубинци и в последствие Тошко да ни лиши от финала,Късмет.
Българи Юнаци
Support Stan!
-
THE G.A.M.E
За мен от всичките изредени тоя век, Марто Стоев се справяше най добре ! ...
- POPCORN
- Контакти:
Не знам дали бяха лигавщини или наистина съдията ги бутна здраво. При 7:5 много странна точка им отсъди.
абе нормално..къде е Русия къде е България!То е ясно,1е съдфията ще свири за тях.и друг път съдията е свирил за тях ама не сме играли толкова слабо!После много неща са ни объркани според мене!Матей за какво го пускаме като не може и на 20% от възмоножсите си да играе?Еми пусни някой друг.По-зле от това с матей няма как да стане.Второ тоя Алексие докога ще го бутаме в националният отбор?Еми Братоев за мене с пъти е по-добър и има по-голям потенцял!Най-малкото бие сервиз с отскок и то не лош!Цветанов винаги съм го харесвал, ама явно няма място вече в националният отбор!Днеска освен един блок какво друго направи?Либерото айде опит, макарче и той нбаправи доста глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
vladitol написа:biofreeze написа:В едно винаги съм бил сигурен,че Пранди бе по-добрият избор!
Пранди бе виновен да не се класираме на финала на Световното,тъй както Бразилците играха цирк,така и ние трябваше да постъпим,а не да играем със силните Кубинци и в последствие Тошко да ни лиши от финала,Късмет.![]()
Българи Юнаци
а извинявай!това неговото не е късмет!Това е неможене!дай да си говориме истини са!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !