Проблема с футболните школи в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Проблема с футболните школи в България

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 13:28

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
embatae написа:Пред 2 седмици от еди си кой отбор изгониха едно момче няма да казвам кой набор нито пък имена няма да споменавам...Проблема бил че е бил бавен и нямал физика ?!?! ... Но всъщност проблема е друг... Тренирал съм при този треньор и знам че 9 човека от титулярите си плащат за да играят (школата на еди си кой отбор е безплатна) и родителите на тези 9 човека ВИНАГИ са на мачовете?!?! Какво стана с момчето ли днес то пуши трева и пие алкохол на поразия ! Някой ще кажат че вината е негова нали? Но всъщност един алчен,мазен,дебел лиши едно момче от мечтата му ! Заради какво заради някой лев от горе ! ! ! Така е при нас в България :evil: :evil: :evil: Нестига че няма условия няма нищо а и искат от едно сравнително скромно и дисциплинирано момче (докато тренираше) което стоеше в друга стая докато родителите му пушиха цигари и не докосваше дори бира само защото тренирал но му искат пари които явно неможе да си позволи да дава за да играе ! Затова ще си останем такава държава и винаги ще се молим да не се дъним, винаги хикса ще е ПОСТИЖЕНИЕ винаги минималната загуба ще е плод на добра игра :evil: :evil: Ние в тази държава ще си останем едни мьрлиовци и това е ! СРАМ МЕ Е ДА ЖИВЕЯ ТУК ! :|

Стига си хленчил бе, клубове му виновни,че има психика като на крава и при първата трудност в живота хванал бутилката бира и си джавка трева.Аз що не пия и не пуша,да не би животът ми е да бил винаги мек и приятен,да си провалиш живота заради някой или заради нещо е грехота.Школи в България,колкото искаш и не в всичките играят парите.А за школата на Литекс да се говори,че и там цари корупция е просто нелепо,най-малкото се вижда,че във всички възрастови групи попиляват почти всички отбори.А и са един от малкото отбори в България които наистиан налагат млади играчи.

Пич,във всички що годе добри школи в България е така :!: Така,че не се прави на много оборотен,щото ще си умреш в обгазения град,без даже и да осъзнаеш че света не се върти около Русе ;)

Абе тъпако не те знам от кое село си,само не ми говори за Русе. Това,че ти си същият социален опадък,както това пишлеме,което сигурно е бил новият Меси,не ме интересува.Бербатов как стана футболист ? Мартин ? Стилиян ? И те ли са били с връзки ? Добър ли си,упорит ли си,нещата се получават.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 юни 2011 14:16

В България се дава път само на синчетата на богатите или на спонсорите на отбора. Те редят състава, а треньорите нямат право на глас, те само изпълняват поръчката на президента и на спонсорите на клуба. Затова всеки ни бие като бръшнян чувал на ниво юноши, защото тук истински талантливите деца от бедни семейства нямат никакъв шанс да станат футболисти. Издигат се синовете на чорбаджиите, независимо дали имат талант или не. 3 - 4 години ако си резерва в Детско - юношеският футбол това е равносилно на убийство на кариерата ти, понеже това е ценен опит, който много, много трудно може да се навакса в мъжкият футбол. А ако треньорът откаже да изпълни поръчката на президента, то бива сменен с някой, който е "по-услужлив" и "сговорчив". Затова нямаме и треньори в България, защото всеки се бори за хляба си и пренебрегва всякакви принцип. При тази система на футбола в България никога няма да имаме качествен футбол.
Моят съвет към момчето е да си играе футбол за кеф, макар и не професионално, но щом обича футбола то е за цял живот. И да проклина ужасният късмет, че се е родил в страна като България.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2011 15:58

Добре бе според вас за какво са тия школи,като служат само за корупция ? За какво толкова милиони инвестираха Левски,Славия,Черноморец,Литекс ? Г.Ганчев или Т.Батков до това ли са опрели да вземат парите на родителите да играе дето Х ? Мислите малко логически,това може да става в отбори,които деиствително нямат пари,няма бази,нямат амбиции и т.н.

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 11 юни 2011 17:06

Pride написа:Щом момчето си е кътало парите, значи е читаво, да вдига глава и се бори. Кайо Караджинов е най-добрият пример няколко години в долните дивизии, но проби.

Към последното момче, Стойчо е треньор и го доказа. Може и да не ти е дал шанс, но след като си левскарче, мястото ти не е било в Локомотив. "Левски" имат две школи, едната от които постоянно пада от нас щом и там не са те взели, няма какво да обвяняваш някой друг.

Това, което пишеш е несериозно ... е какво като съм левскар ... мястото ми не е било в локото! Раздавал съм се на 101% във всяка тренировка,а и до днес имам симпатия към локото... По твоята логика ако да речем съм фен и на Селтик ... за там ли съм? А колкото до това дали Столчо е треньор може да поспорим, но не ми се влиза в излишни полемики! ;)
Със здраве и от мен да знаеш,че школата на локото в момента е трагична ... чакаме някой талант да излезе ... ще се изчакаме май!

Върни се в “Свободна зона”