ЧЕРНО МОРЕ - спартак ???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - спартак ???

Мнениеот Ticha » 18 май 2009 19:59

Мене и победа с 1 гол ме устройва, само 3-те точки ме интересуват. :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 май 2009 20:01

В дербитата не винаги побеждава по-добрия и сочения предварително за фаворит.Това,че Спартак са сред изпадащите не значи,че Ч.Море ще вземат лесно 3-те точки.Моряците не трябва да подценяват нито един от оставащите 3 мача,ако искат накрая да се окичат с медали и да играят в УЕФА.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 18 май 2009 20:09

ozzy написа:С ръка на сърцето казвам, че искам Спартак да останат в А група, но не виждам как ще стане това /просто отборите с/у които трябва да излязат в последните три кръга са твърде голям залък за съгражданите/. Ясно е че не трябва да подценяваме мача, защото не веднъж сме си патили точно по тази причина в дербито. Искрено съжалявам отбора и феновете на Спартак, след Брадата /който накрая също бе охулван и псуван/ не можаха да случат нито на собственици, нито на треньори, нито на нищо, а в момента нямат нито треньор, нито футболисти, нито пари, но за сметка на това имат КЮФТЕТО. Няма отбор в България който да заслужава такава съдба, още повече пък варненски тим /признавам си че съм местне шовинист и Варна е на първо място за мен/. Искрено се надявам да бием Спартак и да подпечатаме бронза, но същевременно искам в останалите два мача Спартак да успее да се спаси - таковал съм ти и А групата без дерби!

Абсолютно подкрепям.
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 20:14

искам ранен гол да им вкараме и от там да си направим лек мача.Защото те ще излязат с ясната мисъл да рушат играта и това да става с яко ритане,защото знаят че ако излязат да се надиграват с нас,нямат шанс.А и спонсорирани допълнително от локото ,ще се хвърлят още по-здраво да ни наритат.Спомнете си как играха срещу нас бела и сливен.Така че ранен гол и може да отидат спокойно на тройка.А дали ще изпаднат.И аз искам да има дерби,че да ни носи радост,но за момента те просто не заслужават да останат,с това ръководство и мачове които правят вече две години по-скоро излагат града ни.Така че да изпадат и ако се поуправят малко нека влязат,тогава всеки ще има полза от това.Но ако сега се спасят кюфтето остава и те ще продължат да са същата жалка картинка и да излагат Варна
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 20:14

Тряба да ги бием и те да бият останалите си 2 съперника...И така ние в Уефа и те в "А" група....
Иначе прогнозирам 2:0 за нас...
Уефски и други епитети не им е тук мястото......(става дума за нашия фен)както левскарите да не пишат еклери така и ние уефски-иначе ще трябва да трия мнение и да наказвам,а на мен не ми се иска ;)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 18 май 2009 20:22

MORSKI написа:Тряба да ги бием и те да бият останалите си 2 съперника...И така ние в Уефа и те в "А" група....
Иначе прогнозирам 2:0 за нас...
Уефски и други епитети не им е тук мястото......(става дума за нашия фен)както левскарите да не пишат еклери така и ние уефски-иначе ще трябва да трия мнение и да наказвам,а на мен не ми се иска ;)

Писах го така защото за мен това е свято име,нямащо нищо общо с отбора и феновете му и няма нужда да го намесваме в нашите фенски глупости.
Иначе си взимам бележка.(Какво да се прави не можах да се въздържа :lol: )
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

savi
Контакти:

Мнениеот savi » 18 май 2009 21:24

ncbs написа:
ozzy написа:С ръка на сърцето казвам, че искам Спартак да останат в А група, но не виждам как ще стане това /просто отборите с/у които трябва да излязат в последните три кръга са твърде голям залък за съгражданите/. Ясно е че не трябва да подценяваме мача, защото не веднъж сме си патили точно по тази причина в дербито. Искрено съжалявам отбора и феновете на Спартак, след Брадата /който накрая също бе охулван и псуван/ не можаха да случат нито на собственици, нито на треньори, нито на нищо, а в момента нямат нито треньор, нито футболисти, нито пари, но за сметка на това имат КЮФТЕТО. Няма отбор в България който да заслужава такава съдба, още повече пък варненски тим /признавам си че съм местне шовинист и Варна е на първо място за мен/. Искрено се надявам да бием Спартак и да подпечатаме бронза, но същевременно искам в останалите два мача Спартак да успее да се спаси - таковал съм ти и А групата без дерби!

Абсолютно подкрепям.

+ 1

beatles
Контакти:

Мнениеот beatles » 19 май 2009 01:16

Момчета,не ви ли ясно,че Спартак,ще бъдат финансово мотивирани от съперниците ни.Мача,ще бъде много труден,ще има много груба игра и почти няма да се играе футбол.Затова ,ще бъда доволен от минимална Победа 1:2.

,,Няма вечни приятели и врагове,а има вечни интереси"

sTrAng3r
Контакти:

Мнениеот sTrAng3r » 19 май 2009 10:21

Аз този сезон не съм виждал груба игра от отбора ни срещу конкурентите за изпадане та камо ли да попречим на "съгражданите" да влязат в Европа..

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 19 май 2009 15:36

mursusaid написа:искам ранен гол да им вкараме и от там да си направим лек мача.Защото те ще излязат с ясната мисъл да рушат играта и това да става с яко ритане,защото знаят че ако излязат да се надиграват с нас,нямат шанс.А и спонсорирани допълнително от локото ,ще се хвърлят още по-здраво да ни наритат.Спомнете си как играха срещу нас бела и сливен.Така че ранен гол и може да отидат спокойно на тройка.А дали ще изпаднат.И аз искам да има дерби,че да ни носи радост,но за момента те просто не заслужават да останат,с това ръководство и мачове които правят вече две години по-скоро излагат града ни.Така че да изпадат и ако се поуправят малко нека влязат,тогава всеки ще има полза от това.Но ако сега се спасят кюфтето остава и те ще продължат да са същата жалка картинка и да излагат Варна

Не съм съгласен с теб ,че рушим играта.Ако си следил мачове по ТВ ясно се чуваше как Дуци им викаше " без фаул,без фаул".Незнам дали само аз съм го чувал,но на мен ми направи впечатлеие.Сега Дуци го няма,надявам се това да си е останало така,да има повече футбол.Може и да паднем(много вероятно да не казвам 99% сигурно),но да бъде с футбол.И имайте уважението отбора да го изписвате с големи букви(към автора ми е забележката),защото ще си има работа с мен :) (в кръга на шегата)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Черно море”