Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2011 14:30

Doktorut написа:При Бг отборите лятната селекция се явява ключова, за да подсили отбора за Евротурнирите. Аз също съм за налагане на юнуши,но при условие че въпросния юнуша е бил адаптиран към отбора през пролетният полусезон и е показал качества ( както беше с Домовчийски преди време). Не виждам как към този момент ще се хванат 2-3 юнуши за ушите, ще се пуснат в А отбора и нещата в ЛЕ да се получат. А без класен и хладнокръвен голаджия светлина за влизане в групите просто няма!!!

За голаджия си прав,колкото и да не мие приятно той трябва да дойде обаче отвъд Калотина.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юни 2011 16:29

Doktorut написа:Сетих се да погледна кой е завършил на 2-ро място след Дембеле в голмайсторската листа за сезона, и се оказа че е Венцислав Христов от Монтана- 18 гола (Монтана са вкарали общо 30 за сезона). Някой има ли впечатления от този футболист? Пише, че е 88 набор и изглежда че има перспектива.

Гледал си някаква много странна класация. :) Венци Христов беше предимно резерва този сезон (в края на шампионата играеше по-често като титуляр) и мисля, че има 6 гола в първенството. Но в контролите на Монтана през лятото вкарваше много и ако ги броим и тях може и да има 18 гола.
Според мен Венци Христов има повече футболни качества от Иса и бих се радвал ако дойде в Левски, но това едва-ли ще стане сега. През зимата или другото лято нищо чудно грандовете да имат интерес към този играч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

На линия
Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 юни 2011 18:49

Леле ако заместикът на Гарата се казва Димитър Рангелов по-добре да играем в схема без нападател... Иса поне вкара 4 гола в два мача миналата година, а Рангелов и един няма да успее...

+1 и много леле.
Ако това ни бъде централният нападател, единственият шанс да направим нещо е да станем като Милан по времето на Капело, яка защита и победи с 1-0. Като си знаем защитата на какъв хал е направо тръпки ме побиват и този вариант дефинитивно отпада.

По-добре да се пускат Киров или Иса, поне са млади отколкто този небъдник. С този ако вкараме повече от 30-35 гола пак добре ща да е.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 юни 2011 19:34

olimpi написа:
Леле ако заместикът на Гарата се казва Димитър Рангелов по-добре да играем в схема без нападател... Иса поне вкара 4 гола в два мача миналата година, а Рангелов и един няма да успее...

+1 и много леле.
Ако това ни бъде централният нападател, единственият шанс да направим нещо е да станем като Милан по времето на Капело, яка защита и победи с 1-0. Като си знаем защитата на какъв хал е направо тръпки ме побиват и този вариант дефинитивно отпада.

По-добре да се пускат Киров или Иса, поне са млади отколкто този небъдник. С този ако вкараме повече от 30-35 гола пак добре ща да е.

Спокойно, силно вярвам, че това е само слух! :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 12 юни 2011 07:59

Гарата просто вдигна летвата страшно много и този който ще бъде на негово място дупе да му е яко. Исата има качества, но като че ли все още му е трудно да води сам атаката на ЛЕВСКИ. За Сашо Киров ... просто много бързо тръгна по плоскостта на парите и жените и дано се спре на време, а не когато вече е много късно. Много добра идея е изпращането не Горанов в Берое - на него му трябва да трупа мачове в елита и съм сигурен, че ако се докаже съвсем скоро ще бъде обратно при нас.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 12 юни 2011 09:08

Левски ще опита да си върне Домовчийски под носа на Дуйсбург

Ръководството на Левски обмисля сензационнен трансфер. "Сините" ще опитат да си върнат нападателя на Херта Валери Домовчийски, който в последните дни бе пред трансфер в Дуйсбург, твърди "Меридиан мач".

От берлинския клуб вече сложиха Домо в трансферния си списък и обявиха, че няма да разчитат на него през следващия сезон. Според информациите, българинът ще бъде пуснат да премине почти без пари в Дуйсбург и именно тази информация е подтикнала ръководството на Левски да се опита да го отмъкне под носа на "зебрите".

Левски усилено търси заместник на напускащия Гара Дембеле и Домовчийски би бил идеален вариант. В същото време обаче самият играч на няколко пъти обяви, че няма желание скоро да се завръща в България, така че "сините" много трудно ще го убедят да промени мнението си.

A дано!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2011 09:57

blue magic написа:Много добра идея е изпращането не Горанов в Берое - на него му трябва да трупа мачове в елита и съм сигурен, че ако се докаже съвсем скоро ще бъде обратно при нас.

Всъщност и аз съм убеден, че момчето ще разкрия потенциала който има ...
Въпроса е обаче, как ще си го върнем скоро, след като това стане !?

Той е част от сделката за Христов ... това не означава ли, че вече е собственост на Берое ?
Аз това не го твърдя със сигурност, но така ги разбирам нещата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2011 10:00

THE G.A.M.E написа:
blue magic написа:Много добра идея е изпращането не Горанов в Берое - на него му трябва да трупа мачове в елита и съм сигурен, че ако се докаже съвсем скоро ще бъде обратно при нас.

Всъщност и аз съм убеден, че момчето ще разкрия потенциала който има ...
Въпроса е обаче, как ще си го върнем скоро, след като това стане !?

Той е част от сделката за Христов ... това не означава ли, че вече е собственост на Берое ?
Аз това не го твърдя със сигурност, но така ги разбирам нещата ...

Че 3г. много ли са?То си е направо "скоро"!Сравнено с възрастта на вселената. :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2011 10:09

blue avalanche написа:Че 3г. много ли са?То си е направо "скоро"!Сравнено с възрастта на вселената.

Ами много са ... то като блесне, може да вземат да го продадът на ония от Панчерево ... :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”