Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 11 юни 2011 13:55

KingKenny написа:Предполагаемият трансфер на Фил Джоунс в Манчестър Юнайтед за 16 милиона паунда бе блокиран, тъй като собствениците на Блекбърн вече искат 25 милиона за играча си, съобщава "Telegraph".
Джоунс имаше клауза в договора, според която оферта от 16 милиона паунда би му позволила да преговаря с други отбори. Собствениците на Роувърс, фирмата "Венки", обаче тълкуват клаузата по различен начин - че играчът може да преговаря за личните си условия, но купувачите трябва да предложат по-голяма цена.
Ливърпул и Арсенал също следят Джоунс, а това кара "Венки" да смятат, че играчът им струва повече от 16 милиона паунда.
В момента финансовите съветници на собствениците на Роувърс се опитват да обяснят, че тълкуването им на клаузата е правилно, но погледнато реално, тя изглежда много солидна, но оферта от 16 милиона паунда не е достатъчна.

отново сме в играта обаче 25 млн. паунда за ляв бек на 19-години ми се струва малко много 20 биха били достатъчни :) какво мислите

Най-малкото е централен защитник а не ляв бек :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 юни 2011 15:11

не мога да разбера,как така тоя измисления джоунс е оценен по-скъпо от давид луиз от челси,който е наистина класен защитник...тия тотално се уляха,искат някви невероятни цифри за смешните си играчи!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 15:18

Gil-galad написа:
KingKenny написа:Предполагаемият трансфер на Фил Джоунс в Манчестър Юнайтед за 16 милиона паунда бе блокиран, тъй като собствениците на Блекбърн вече искат 25 милиона за играча си, съобщава "Telegraph".
Джоунс имаше клауза в договора, според която оферта от 16 милиона паунда би му позволила да преговаря с други отбори. Собствениците на Роувърс, фирмата "Венки", обаче тълкуват клаузата по различен начин - че играчът може да преговаря за личните си условия, но купувачите трябва да предложат по-голяма цена.
Ливърпул и Арсенал също следят Джоунс, а това кара "Венки" да смятат, че играчът им струва повече от 16 милиона паунда.
В момента финансовите съветници на собствениците на Роувърс се опитват да обяснят, че тълкуването им на клаузата е правилно, но погледнато реално, тя изглежда много солидна, но оферта от 16 милиона паунда не е достатъчна.

отново сме в играта обаче 25 млн. паунда за ляв бек на 19-години ми се струва малко много 20 биха били достатъчни :) какво мислите

така ли ? тогава защо постоянно го спрягат за ляв бек? не виждаш ли че първо ни трябва ляв бек а не централен защитник или си доволен с Агер от ляво или Аурелио ?? а и дори да е централен защитник той да не би случайно да е Фабио Канаваро да струва 25 млн. или Малдини ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юни 2011 15:26

KingKenny написа:
Gil-galad написа:

така ли ? тогава защо постоянно го спрягат за ляв бек? не виждаш ли че първо ни трябва ляв бек а не централен защитник или си доволен с Агер от ляво или Аурелио ?? а и дори да е централен защитник той да не би случайно да е Фабио Канаваро да струва 25 млн. или Малдини ?

Ама защо ми се караш на мене? :lol: Никой никога не го е спрягал за ляв бек....ако разгледаш и темата назад ще видиш че за негова алтернатива се говори за Скот Дан или Мамаду Сако които също са централни защитници....Аз виждам че има нужда от ляв бек ама не зависи от мене нали? А и никой не е казал че струва толкова....толкова му искат от Блекбърн :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 15:31

Gil-galad написа:
KingKenny написа:
Gil-galad написа:

Ама защо ми се караш на мене? :lol: Никой никога не го е спрягал за ляв бек....ако разгледаш и темата назад ще видиш че за негова алтернатива се говори за Скот Дан или Мамаду Сако които също са централни защитници....Аз виждам че има нужда от ляв бек ама не зависи от мене нали? А и никой не е казал че струва толкова....толкова му искат от Блекбърн :)

не че се карам просто ми се струва че повече от 16-17 млн. за ляв бек няма как да се дадат и за това съм бесен а за централни защинтници имаме ама нека вземем някой все пак да си имаме иначе ляв бек ако не се земе ще е просто..... ужас
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 11 юни 2011 16:30

Айде бе,не се давали повече от 17-сега всички искат нереални цени за играчите си(надценката е минимум 10€) :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 11 юни 2011 16:32

Докалкото разбрах може да вземем Скот Дан ( 24г - 25 г ) от Бирнингам за сумата от 10 млн .
Някои знае ли с кой номер ще е Хендерсън ? 10?

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 16:45

Carragher написа:Айде бе,не се давали повече от 17-сега всички искат нереални цени за играчите си(надценката е минимум 10€) :roll:

Да и точно това е глупавото ще даде отбор 17 млн. паунда за ляв бек :? :? :? :? :?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 юни 2011 17:31

john barnes написа:не мога да разбера,как така тоя измисления джоунс е оценен по-скъпо от давид луиз от челси,който е наистина класен защитник...тия тотално се уляха,искат някви невероятни цифри за смешните си играчи!

Ей това е въпроса :!:
Ама да си признаем и Ливърпул доста спомогна за това тотално надценяване..
То утре срещу испанчетата ще си проличи кой колко струва де...

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 11 юни 2011 18:15

Ливърпул и Виляреал в битка за аржентински защитник

Генералният мениджър на Катаня Пиетро Ло Монако разкри, че Ливърпул и Виляреал се интересуват от аржентинския защитник на сицилианците Матиас Силвестре. Заедно с бранителя, от "Стадио Масимино" се очаква да си тръгнат това лято още няколко футболисти.

"Най-отпред в списъка с напускащите е Силвестре. Ще ми е трудно да го задържа тук, като се има предвид какъв прекрасен футболист е. Два италиански клуба го следят, но Ливърпул и Виляреал също се интересуват от него. Силвестре не отстъпва по нищо на Тиаго Силва и бележи повече голове", заяви Ло Монако.

"Що се отнася до Макси Лопес, той ще напусне, ако се появи прилична оферта, в противен случай ще остане при нас. Кристиан Лама и Марко Биаджанти остават на 100% в Катаня. Отхвърлихме оферта за Алехандро Гомес, не сме сигурни за Така Моримото, но е възможно да остане", каза още Ло Монако.

26-годишният Матиас Силвестре записа през миналия сезон 36 мача и 6 гола в Серия "А".
Изображение

Върни се в “Ливърпул”