Схемата на БорАткоФфф

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Схемата на БорАткоФфф

Мнениеот UltraBlue » 19 май 2009 00:16

delqnski47 написа:При тези обстоятелства ти не знаеш кого ще обвиняваш,защото нито ти,нито любимия ти отбор,нито НИКОЙ по света е попадъл в ситуация като нашата!Не знаеш кой е виновен,кой е невинен,не знаеш дали твоя отбор ще изпадне от елита,не си знаеш собственика,не знаеш футболистите дали са вземали запалти,не знаеш дали изобщо ще продължиш да гледаш отбора си!Целия ти свят по едно време става крив(повярвай ми от личен опит),после виждаш щастливите лица на сините фенове и скандиранията ''ЦСКА УМРЕ'',виждаш шибаната свиня Лупи,после виждаш и шибаната с доволна усмивка Батков,после виждаш и някой некролог на отбора ти и тотално те сусипва!Когато и твоя отбор му отнемат лиценза(да чукам на дърво!Не ти го пожелавам) чак тогава ми отговаряй на моите думи! ;)

И за всичко това е виновен Левски, Баткофф, Синьото БФС и световната конспирация ли :!: :?: Кажи кой е виновен бе братле, да чуя какво мислиш 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 май 2009 00:18

Спора би бил интересен, ако не се водеше дори в този форум за хиляден път. Общо взето и двете страни си имат някакво свои доводи, които се повтарят N-ти път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 00:23

Ultra Blue Аз съм ти отговорил вече!Прочети ми пак коментара!Ако те мързи да го прочетеш аз пак ще ти отговоря:НЕ ЗНАМ!НИТО ЗНАМ КОЙ ОТ ДВАМАТА:БАТКОВ ИЛИ ЛУПИ Е ВИНОВЕН.НИТО НИщО!Много е трудно да ти обясня в тази ситуация какво мисли човек,когато разбер по новините че няма да играеме в турнири!Просто е много трудно!щом като толкова искаш да разбереш,пожелай си някоя година Батков да не плати данъците,''Титан'' да се оплачат в УЕФА(я ми кажи каква е работата на ''Титан'' да гледа данъците на Левски и всичките му разходи) и после ще те питам! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !Не ме питай повече тоя въпрос че почвам да се вбесявам!Извинявай,но е така! :evil:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 19 май 2009 00:41

delqnski47 написа:Ultra Blue Аз съм ти отговорил вече!Прочети ми пак коментара!Ако те мързи да го прочетеш аз пак ще ти отговоря:НЕ ЗНАМ!НИТО ЗНАМ КОЙ ОТ ДВАМАТА:БАТКОВ ИЛИ ЛУПИ Е ВИНОВЕН.НИТО НИщО!Много е трудно да ти обясня в тази ситуация какво мисли човек,когато разбер по новините че няма да играеме в турнири!Просто е много трудно!щом като толкова искаш да разбереш,пожелай си някоя година Батков да не плати данъците,''Титан'' да се оплачат в УЕФА(я ми кажи каква е работата на ''Титан'' да гледа данъците на Левски и всичките му разходи) и после ще те питам! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !Не ме питай повече тоя въпрос че почвам да се вбесявам!Извинявай,но е така! :evil:

Вие вместо да разплачите нас-взехте та се удавихте в собствените си сълзи...То бива мъка,ама това вашето направо край няма..
Сега обаче по-сериозно:
1.Делянски,издухай сополите,забърши сълзите с ръкав и марш на училище,че идва края на годината!!!Не се вживявай толкова!!!
2.Като ти е толкова тежко,па смени спорта,бе(ако мога да перефразирам Хазарта!!)Мисля си,че си неосъзнат фен на худ.гимнастика.Пробвай!!!
3.Не ме карай да си пожелавам неща,далече от действителността!
4.(но не последно!).Ако някоя сутрин,прибирайки се от поредно дежурство,видиш в едно легло жена си с Кире Керпедено от 3-я етаж,пак ще редиш сълзи и сополи по форумите или ще хванеш,та ще го съдереш Кире.То не че жената ще каквато е била преди,ама поне ей така-за твое успокоение?!?
5.?!?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 май 2009 06:31

Ти май не схвана- Батков е жалко, малко, смешно човече, което нито има интелект, нито има възможности да ви навреди. Той е само една кукла на конци, факта че се връзвате на простотиите които ръси само ме разсмива.
Относно гадните номерца- имах предвид тези на вашата публика, от страна на ръководството ви- днеска Ники Александров е пуснал една статия- там е обяснил по- добре от мен нещата.
Лично на мен ми омръзна да обеснявам, че не виждам логика някой от Левски да ви направи мръсно за лиценза и в същото време Кремиковци с който бяхте като скачени съдове да се окаже изведнъж пред фалит. Да не говорим, че случая ви стигна и до УЕФА, водихте и дело, или смятате, че мустакатия Андрешко има влияние и там?

Майки,напълно съм съгласен с теб за портрета,с който обрисува Батков!Но не съм съгласен,че той няма възможност да навреди.С изказванията си преди всеки наш мач поставя футболистите и отбора под напрежение.Помниш истеричните му припадъци по адрес на съдийството и изказването му преди мача ни с Черно море!Кажи ми честно ако ти си съдия и преди мача те заплашат безнаказано в ефир,дали ще свириш спокойно мача?А Батков си бе направил много добре сметката и си осигури за мача наплашен и неадекватен съдия!Той може да не разбира нищо от футбол,но е първокласен интригант!Не забравяй и комсомолското му минало,а плетенето на интриги е основно качество,гарантиращо качването по стълбата на ерархията!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 10:17

Добре бе, как професионални футболисти ще им се влияе психиката от глупости по медии? Това е несериозно. Или пък няма нищо професионално в тях.

Аз много пъти съм питал, и все не получих отговор - как точно батков открадна лиценза на цска и каква полза би имал от това?

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 19 май 2009 10:32

tprodanov написа:Добре бе, как професионални футболисти ще им се влияе психиката от глупости по медии? Това е несериозно. Или пък няма нищо професионално в тях.

Аз много пъти съм питал, и все не получих отговор - как точно батков открадна лиценза на цска и каква полза би имал от това?

Това е доста смехно найстина. :lol:
При Бай ви Ганьо е сложно,малко преди да вземат лиценза борат в интервю на гонг,заплаши бфс и президента че ако не изхвърлят ЦСКА.........................сещате се нали?
Смешно е заради 1мл лв,да отнемат лиценс за всички турнири а Челси,Рома,Валенсия.......Реал Мадрит,НЕ!!!
А ПОРТО и Стяуа, заради по-лошото корупция,ги пуснаха.Което е доста странно.
А и това е нагласено доста по-рано от държава и бфс с главно участие борат
Изображение

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 19 май 2009 14:32

Old_death написа:
Ти май не схвана- Батков е жалко, малко, смешно човече, което нито има интелект, нито има възможности да ви навреди. Той е само една кукла на конци, факта че се връзвате на простотиите които ръси само ме разсмива.
Относно гадните номерца- имах предвид тези на вашата публика, от страна на ръководството ви- днеска Ники Александров е пуснал една статия- там е обяснил по- добре от мен нещата.
Лично на мен ми омръзна да обеснявам, че не виждам логика някой от Левски да ви направи мръсно за лиценза и в същото време Кремиковци с който бяхте като скачени съдове да се окаже изведнъж пред фалит. Да не говорим, че случая ви стигна и до УЕФА, водихте и дело, или смятате, че мустакатия Андрешко има влияние и там?

Майки,напълно съм съгласен с теб за портрета,с който обрисува Батков!Но не съм съгласен,че той няма възможност да навреди.С изказванията си преди всеки наш мач поставя футболистите и отбора под напрежение.Помниш истеричните му припадъци по адрес на съдийството и изказването му преди мача ни с Черно море!Кажи ми честно ако ти си съдия и преди мача те заплашат безнаказано в ефир,дали ще свириш спокойно мача?А Батков си бе направил много добре сметката и си осигури за мача наплашен и неадекватен съдия!Той може да не разбира нищо от футбол,но е първокласен интригант!Не забравяй и комсомолското му минало,а плетенето на интриги е основно качество,гарантиращо качването по стълбата на ерархията!

Помнете тия дати:10.1989г.,08.08.2007г.,27.08.2008 год. и 02.10.2008 год.Дни на национален срам за родния футбол.....Колко си жалък.През 1989 всяко десето число на месеца ли е срам или целия десети месец???Знам,че тогава не беше роден,но в гугъл можеш да намериш точната дата....а ако не знаеш този мач се игра 99мин.Също както с Оксер но сега господ беше с нас!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 май 2009 15:11

Помнете тия дати:10.1989г.,08.08.2007г.,27.08.2008 год. и 02.10.2008 год.Дни на национален срам за родния футбол.....Колко си жалък.През 1989 всяко десето число на месеца ли е срам или целия десети месец???Знам,че тогава не беше роден,но в гугъл можеш да намериш точната дата....а ако не знаеш този мач се игра 99мин.Също както с Оксер но сега господ беше с нас!!!

Пишеш наизуст ,момче!Роден съм през 1959 година и помня срамът,който изпитах на тия дати :( Срамът че съм българин и един български отбор заслужи прозвището "евроидиот" :!: Срамът,че тоя етикет се лепна на всички българи и срамът,че вие не помните това :oops: Затова съм слижил тия дати в подписа си,за да се помни историята.Аз поне не съм от тия,които я изопачават или усложливо забравят!Жалък съм не аз,а тия които не помнят :!: :!: :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 19 май 2009 15:51

Помня как едни българи,миналото лято подадоха делкарация че ги е срам че са българи,именно заради ония :)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”