Нани или Валенсия ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Нани или Валенсия ?

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2011 12:46

Абе, честно казано... отдавна недоумявам акъла на Сър Алекс.... за мен поне Нани е много по-интересен, по-непредвидим, може да създаде винаги опасност пред противниковата врата, по-бърз, по-техничен и т.н. .... а Сър Алекс предпочита вместо това да играе с Валенсия?! Ми, честно казано - тоя за мен не е никакъв играч :!: Не може да си спира топката, не може да центрира, не може да преодолява съперниците си... а сега гледам някаква новина, че щял да се жертва Нани, за да се привлече Снайдер.... вместо да се пробута Валенсия да речем вместо това. Затуй реших да пусна тема, защото ми е интересно вие как оценявате двамата играчи, кой е по-добрия и има място в отбора... или ако са и двамата - кой трябва да е титуляр ? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Re: Нани или Валенсия ?

Мнениеот chelseabg » 11 юни 2011 12:48

Нани е много голямо лакуме..но е по добрия играч мисля

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2011 12:55

chelseabg написа:Нани е много голямо лакуме..но е по добрия играч мисля

може и да е лакоме... ама поне създава положения, интересни ситуации и т.н. ....докато Валенсия е едно дърво дето наистина за мен не става за нищо.... силата му е единствено в надбягването, ако е на линията на засадата и да чукне топката навътре към някой от нападателите, който да вкара.... но във всички други компоненти е супер зле за мен и наистина недоумявам какво прави в Ман Юн :shock:
ако сравнявахме други играчи, можеше и лакомията да се окаже фатална, ама в случая... не знам :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 11 юни 2011 12:56

Валенсия!Нани прави по пет пропуска на мач вместо да подаде на съотборник на по-добра позиция!Валенсия е по-комбинативен,но пък никога не стреля към вратата.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 11 юни 2011 12:57

Тва за Валенсия, че не можел тва и онова е може би заради контузията, която получи ... Иначе и аз бих предпочел Нани, но с идването и на Йънг положението му става много по-страшно.. последните мачове които гледах на Ман Нани все влизаше като резерва .. :(

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 11 юни 2011 13:21

Ако погледнеш на играчите като на един продукт с цена, което вече съм убеден че САФ прави, Нани просто в момента е по-скъп. Няма как да размени играч, който не е играл цял сезон, просто защото няма кой да го вземе на добра цена.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 11 юни 2011 13:30

ogrizko написа:Абе, честно казано... отдавна недоумявам акъла на Сър Алекс.... за мен поне Нани е много по-интересен, по-непредвидим, може да създаде винаги опасност пред противниковата врата, по-бърз, по-техничен и т.н. .... а Сър Алекс предпочита вместо това да играе с Валенсия?! Ми, честно казано - тоя за мен не е никакъв играч :!: Не може да си спира топката, не може да центрира, не може да преодолява съперниците си... а сега гледам някаква новина, че щял да се жертва Нани, за да се привлече Снайдер.... вместо да се пробута Валенсия да речем вместо това. Затуй реших да пусна тема, защото ми е интересно вие как оценявате двамата играчи, кой е по-добрия и има място в отбора... или ако са и двамата - кой трябва да е титуляр ? :roll:

Извинявай,но ака си направиш труда да си спомниш или погледнеш записи с Валенсия (7 милиона май струваше),ще си задраскаш всичките доводи които ПРОИЗВОЛНО си изброил!!!!Спира топката като Берба,два финта по крилото,НО пробива,центрира...връща се,поливалентен,даже се наложи и отличен бек да поиграе в два мача като че ли...
Което не означава,че Нани трябва да напуска!!!!Просто тук сте много търговците със чужди пари и интереси...капацитети демек!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 11 юни 2011 13:36

Ашли Йънг ! :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 юни 2011 13:42

Валенсия може да спира топката,да центрира и да преудолява съперници. Такива като теб откровено не разбират нищичко от футбол,така че по-добре си мълчи. А това как щели сме да жертваме Нани за да вземем Снайдер е пълна идиотщина. Някои хора просто трябва да се научат да мълчат :lol:
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”