Проблема с футболните школи в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Проблема с футболните школи в България

Мнениеот hienizator » 11 юни 2011 02:16

embatae написа:Пред 2 седмици от еди си кой отбор изгониха едно момче няма да казвам кой набор нито пък имена няма да споменавам...Проблема бил че е бил бавен и нямал физика ?!?! ... Но всъщност проблема е друг... Тренирал съм при този треньор и знам че 9 човека от титулярите си плащат за да играят (школата на еди си кой отбор е безплатна) и родителите на тези 9 човека ВИНАГИ са на мачовете?!?! Какво стана с момчето ли днес то пуши трева и пие алкохол на поразия ! Някой ще кажат че вината е негова нали? Но всъщност един алчен,мазен,дебел лиши едно момче от мечтата му ! Заради какво заради някой лев от горе ! ! ! Така е при нас в България :evil: :evil: :evil: Нестига че няма условия няма нищо а и искат от едно сравнително скромно и дисциплинирано момче (докато тренираше) което стоеше в друга стая докато родителите му пушиха цигари и не докосваше дори бира само защото тренирал но му искат пари които явно неможе да си позволи да дава за да играе ! Затова ще си останем такава държава и винаги ще се молим да не се дъним, винаги хикса ще е ПОСТИЖЕНИЕ винаги минималната загуба ще е плод на добра игра :evil: :evil: Ние в тази държава ще си останем едни мьрлиовци и това е ! СРАМ МЕ Е ДА ЖИВЕЯ ТУК ! :|

Неприятна работа ... и аз бях лишен от мечтата ми да играя футбол професионално от сегашния треньор на миньор перник, койот беше треньор в школата на локо софия ..и на когото пожелавам още дълго време да ходи с патерици! :lol:
Не зная със сигурност дали някой си е плащал тогава, но налагаше момчета,на някои от които им бяха зашите един за друг двата крака! След разговор с него, в който ми обясняваше колко съм бърз, техничен и т.н. реших да пробвам в друг клуб!
И така отидох на приемен изпит в Левски ... моят любим отбооор ... ;) Изпита беше на стадион Раковски ... там ме забелязаха и ме взеха да тренирам с моя набор, но за моя изненада след 2-3 седмици тренировки се оказа според тях,че не съм тренирал в Локо сф и ми казаха, че съм свободен :lol: А аз в локо сф съм тренирал около 3,5 години! :lol: Ето така също "стават" нещата! Е футболист не станах за добро или лошо, но това не ми пречи да си цъкам с приятели редовно и изпитвам удоволствие да играя, което в сегашната жалка действителност на нашия футбол едва ли бих изпитвал!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 11 юни 2011 03:07

Щом момчето си е кътало парите, значи е читаво, да вдига глава и се бори. Кайо Караджинов е най-добрият пример няколко години в долните дивизии, но проби.

Към последното момче, Стойчо е треньор и го доказа. Може и да не ти е дал шанс, но след като си левскарче, мястото ти не е било в Локомотив. "Левски" имат две школи, едната от които постоянно пада от нас щом и там не са те взели, няма какво да обвяняваш някой друг.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 юни 2011 03:14

За съжаление корупцията е повсеместна и навсякъде в школите, без значение дали е Славия, Левски, ЦСКА, Локо (Сф) или Литекс ... То и затова много малко читави млади идват отдолу, сума ти кадърни момчета биват отказвани от корумпираните си и алчни треньори и ръководители :evil: :evil: :evil:
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 11 юни 2011 04:32

Аз знам и съм 100% сигурен, че в школите на Литекс парите не играят футбол и даже, ако има такъв случай, виновника ще изгори на момента !
А вие си приказвайте, каквото си искате, даже и в дядо Коледа можете да си вярвате !
А иначе не е тайна, че ако от някоя школа откажат на някой, затова че наистина му липсват качества естествено, че потърпевшия и родителите му, ще започнат да се кълнат, че там има корупция ! Никой не си признава, че не става за нещо и ако му го кажеш, веднага ще започне да те кълне до 9-то коляно и ти ще си най-виновния виновник в цялата виновнотия !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2011 08:45

То всичко хубаво,ама нали има форум "Футбол-България",все пак... :o
Последна промяна от blue avalanche на 11 юни 2011 09:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юни 2011 08:48

И в Левски и ЦСКА е така... Познавам момчета които са били капитани и на двата отбора в техните възрастови групи, докато не им обясниха че не могат да играят защото еди кой си плаща...

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 11 юни 2011 09:31

Вместо да се развива юношеският футбол в България, той все повече затъва. Още от малки взеха да ги карат да уреждат мачове, което е вече наистина отвратително и страшно пагубно за нашия футбол. Това, че си плащат, за да играят, също е огромна простотия и се надявам ад се изкорени възможно най-бързо, защото може да има някой талант, който обаче да няма пари да плаща и тогава какво става с този талант...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 11 юни 2011 09:47

шъ исфиняфате, ама аз толкова джипове и луксозни коли видях на един мач на лапета тука у Варна, че се зачудих к'во става аджеба, мач ли има или поредния луксозен купон!
то и затова футбола едвам ни крета!
ходя всяка седмица да ритам на изградените ни квартални игрища и там виждам къде по-качествени отигравания с топка отколкото от уж професионалните ни футболисти!
системата е покварена!
дано школата в Етрополе да удържи, че май само на нея ще можем да разчитаме да има някаква надежда за БГ футбола!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юни 2011 10:11

Lyubooo написа:шъ исфиняфате, ама аз толкова джипове и луксозни коли видях на един мач на лапета тука у Варна, че се зачудих к'во става аджеба, мач ли има или поредния луксозен купон!
то и затова футбола едвам ни крета!
ходя всяка седмица да ритам на изградените ни квартални игрища и там виждам къде по-качествени отигравания с топка отколкото от уж професионалните ни футболисти!
системата е покварена!
дано школата в Етрополе да удържи, че май само на нея ще можем да разчитаме да има някаква надежда за БГ футбола!

Май, май... Там се подбират деца по ТАЛАНТ, а не по пари. Следи се образованието им и доколкото знам плащат на децата, както се прави в пансионите на големите европейски отбори ! Президента на клуба преди време имаше едно интервю в което каза : "Един от най-големите таланти в школата ни е от много бедно семейство. Как да кажем на родителите му, че трябва да плащат? Ще загубим невероятен талант !"

Отделно на това, от време на време отскачам до Етрополе да гледам някой мач. Невероятно удоволствие е да видиш толкова много деца по улиците с клубен анцунг, говорещи си за футбол със сок в ръка вместо с бира и цигара !

Потребителски аватар
Ricardinho
Контакти:

Мнениеот Ricardinho » 11 юни 2011 11:51

Значи 1во онова момче където са му казали че не става или поради корупция не са го пускали в игра си е виновен според мен той защото това не е причина да започне да пуши трева ако не съм прав поправете ме.Има мн добри школи и със сигурност биха се зарадвали славя , черноморец , берое , сливен на един млад перспективен за в бъдеще футболист поне така мисля аз.А доколкото базите , корупцията и всичко елате да видите в Дунав Русе какво става не че се оправдавам или нещо подобно но давам пример за моя град защото съм свидетел на това което се случва а именно играят тези които не могат а тези които могат лъскат скамейката временно и се махат.А защо да е така?Еми това е действителността и докато има хора които не разбират от футбол с пари да управляват то няма да се оправим .... :X:X:X
ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “Свободна зона”