Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Факти

Мнениеот Blue_AvalanchE » 19 май 2009 12:31

cska_90 написа:
levskarko написа:Здравейте! Искам да напиша някой неуспорими факти.
От 1990 година насам Левски направи много за българсият футбол. Биеше червеният отбор кадето го хване и когато си пойска с по колкото си поиска(4-1,7-1,5-0,3-1). Постигна рекорд от най много отбелазани голове в един шампионат(96). Рекорд за най много изиграни мачове в европвйските турнири(14), участие в шампионската лига с което участие цяла България видя на стадион Васил Левски шампиона на Испания, шампиона на Германия и Шампиона на Англия.
Георги Иванов Направи рекорд от 15 отбелязани гола във врата на червеният отбор. След всичките тези постигнати истински успехи-българските деца от кой отбор да бъдат-естествено че ще са от Левски. Тези успехи са реални и истински. Не сме си въобразили за тях. Не сме си ги измисляли както някой други го правят. Само ЛЕВСКИ!

Аз пък искам да те попитам какъв е смисъла на тази тема???????????

Смисъла е, че всички цесекари пишат, че Левски е евроидиот. А ЦСКА какви са, след като нямат евроуспехи от 1990 (евроуспех не е само влизане в групите на УЕФА). Така че, Левски е отбора на НАРОДА. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ШАМПИОН

Мнениеот ministur » 19 май 2009 12:35

не си прав.Вече титлата зависи САМО и ЕДИНСТВЕНО от НАС!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 19 май 2009 12:37

СИНИ ШАМПИОНИ....... В СЪБОТА СТАДИОН СЛАВИЯ ЩЕ ЕХТИ СИНИ ШАМПИОНИ.......
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

XARHTNA
Контакти:

Re: Наско Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут

Мнениеот XARHTNA » 19 май 2009 12:42

benquick ебати колко се радвам като видя някой такъв като тебе по форума! Онзи ден вашия журналист даже го казва...цитирам Ники Александров "И ако от „Армията” наивно си мислят, че за кой ли път ще разчитат на знайни и незнайни тимчета да разведряват собствения им провал, причинявайки срам за „сините”, то всеки знае, че това няма как да се случва постоянно". Имам предвид, че самия той Ви го казва в очите! Единствената радост, която сте изпитвали в последните години е при загуба на Левски в Европа! Иначе нямате срещу нас нищичко да покажете! Смешници сте!!! и не феновете на ЦСКА, които си гледат отбора и си милеят за него, а тия като тебе, за които единствената радост е Левски да се издъни някъде и точно заради това сега ми е супер добре и след всяка злобна дума, която пишеш се кефя, щото се вижда, че те е яд и те боли братле...И сега всички т.нар. антилевскари са като тебе и само плюят по форумите...продължавайте все така! на мен доставя супер удоволствие да ви гледам мъката!

donchev
Контакти:

Мнениеот donchev » 19 май 2009 12:42

АКО И СЕГА ЛЕВСКИ ИЗТЪРВЕ ТИТЛАТА ОТ СЛАВИЯ ПРОСТО НЕ ВИЖДАМ КАКВО ТОЛКОВА ИМА ДА МУ ДАВЕ НА ВЕЛЕВ ДА ОБИГРАВА ОТБОР И ПРОЧИЕ. СЪС СЛИВЕН ОЩЕ НЕ МОГА ДА ГО ЗАБРАВЯ КАКЪВ ОТБОР ОБИГРАВА СЕДМИЦА ПРЕДИ ДЕРБИТО С ЦСКА. ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ АМА ВЕЛЕВ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧИ ПРЕДИ ДА СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ И ДА КАЗВА, ЧЕ Е ТРЕНЬОР.
А ОТНОСНО ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА - ВСЕ ПАК МОЖЕ И ДА СИ ПОЗВОЛИМ И ЕДНО РАВЕНСТВО НЯКЪДЕ СЪЩО НЯМА ДА НИ НАВРЕДИ , НО ЩЕ ТРЕПЕРИМ ДО ПОСЛЕДНИЯ МАЧ.
ВЪПРОСЪТ Е В БФС ДА НЕ РЕШАТ ДА КОМПЕСИРАТ ЧОРБАТА ЗА ОТНЕТИЯ ЛИЦЕНЗ МИНАЛАТА ГОДИНА И ДА ГИ НАПРАВЯТ ЗОРЛЕМ ШАМПИОН, ЗАЩОТО НЕЩАТА ДОПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ НА ТАМ ОТИВАХА. А ИНАЧЕ ОТБОРА Е ДОБРЕ, НО НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЕЛЕВ, А НА ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ, КОЙТО ГОНЗО И ЙОВОВ ГО ПОКАЗАХА НА МЛАДИТЕ КАК СЕ ПРАВИ И ЧЕ СИНЯТА ИДЕЯ Е НАД ВСИЧКО. ПЪК ЗА ВИХРЕН ТО ТЯХ КОЙТО НЕ ГИ Е ХВАНАЛ ОСВЕМ НАС НЕ ГИ БЕШЕ БИЛ, ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ КАКВО ТОЛКОВА ОТБОРА Е ТРЪГНАЛ.
ТОЗИ СЪСТАВ НА ВЕЛЕВ БЕШЕ ЯСЕН ОЩЕ ОТ ПРОЛЕТА, ЧЕ ТОВА Е ОТБОРА.

levskarko

Мнениеот levskarko » 19 май 2009 12:52

Щом сте решили, че най голямата излагация е Бате борисов който направи равни мачове с грандове в групите, незнам какво е да отпаднеш от отбори като Торпедо и от МТК който вече не се срещат никаде, нямаги. А можеби си спомняме и за Жиняк. Да наистина имаме много провали, но имаме и успехи докато червеният отбор няма успек от 1990г насам, колкото и неприятно да ви е това е факт. Цска има загуби и загуби сред тях и 1 на 7 от нас и 5 на 0 пак от нас и 8 на 0 от един провинциален отбор и само смях, който смях вие се опитвате да обърнете в нещо страхотно. Вие нямате и нормален собствени от тогава, държат ви изкуствено така както е било цял живот. Тези успехи ваще си ги коментираите в сектор Г. Левски е пред Цска навсякаде със скромният коефицен 24,250!!! На Цецка колко е?

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 19 май 2009 12:58

Не че нещо... ама доколкото си спомням ЦСКА биха Ливърпул и Леверкузен нали ? Ако нещо не ме лъжи паметта
:?

levskarko

Мнениеот levskarko » 19 май 2009 13:00

Приятелче в турнирни мачове можеш да кажеш че си бил когато излезеш краен победител, както с леверкузен, но да са те били у дома с 3 на 1 и да отпаднеш на края и после да ми обясняваш че си бил на всякаде ще ни се смеят.

levskarko

Мнениеот levskarko » 19 май 2009 13:02

Европа по телефона ли ти звънна да ти каже че сме евро идиоти или го чу на мача Цска и Черно море?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Наско Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 13:06

BiJuTeRa написа:Изображение

Първенството
Прогнозите, които давам, обикновено се сбъдват. От страниците на "7 дни спорт" казах, че Левски ще е шампион, ако вземе дербито. Факт е на 99%, че "сините" ще са първи този сезон. Не искам да се изкарам някакъв невероятен проницател, но истината е, че аз, като анализатор на вестника, трябва максимално коректно и точно да отразявам това, което виждам. Каквото казах преди време, това бе, което виждах и чувствах. И съм 100% убеден, че ЦСКА има по-слаб футболен потенциал от Левски. И бе най-закономерно Левски да стане шампион. Големият проблем на Левски е, че бе изключително непостоянен. Иначе титлата щеше да бъде решена много по-рано. Не искам да влизам в подробности кой е виновен, кой е невинен, защо и т.н. Мисля, че като футболен потенциал Любо Пенев измъква максималното от този отбор. Футболните им аргументи обаче са далеч по-слаби от тези на Левски. Затова най-реалното нещо се случи - ЦСКА да загуби във Варна, а с това и първенството. Това го говоря от три месеца. Не искам да се заяждам с ЦСКА. Аз като трябваше да ги бия, ги биех достатъчно и като футболист, и като ръководител. В момента ЦСКА е далеч от истината, но затова след малко.

Локо Сф има труден мач като гост на ЦСКА, но той ще е изключително труден и за "червените". Смятам, че Локомотив, където и да се играе този мач, може да победи. ЦСКА е в абсолютен нокаут в момента.

хахаха тоя ги закопа.. не че не е така дее 8-)

ще видим.........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”