Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2011 17:44

peliforewer написа:
blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:Мда ...
Още веднъж се доказва със статията по горе, че българската журналистика е болна ...
Болна от клубно-комплексарска пристрастност, граничеща с некадърност, което е много жалко ... :(

Аз,пък,си мисля,че този по-горе,просто си е болен...От болест! :roll:

Аз пък мисля че и двамата сте болни от неизлечима синя болест.Трябва да си сериозно увреден за да сравняваш Мъри с Матеус по футболни и треньорски качества.А да не говорим за жените.... ;)

Кой сравнява футболиста Матеус с футболиста Стоилов?
Що се отнася до "треньора" Матеус,без да го сравнявам със Стоилов,заявявам,че е абсолютен слабандурник!
"...водил е националния отбор на Унгария..."
Къде го "заведе"?До кривата круша или на водопой?
"Матеус винаги е работил извън Германия..."
Дали не е защото там го знаят много добре и никой не го иска?Единственият му шанс е да "излъже" някои чужденци!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 юни 2011 18:28

Добре де, "мъри"то къде заведе България?! Аре у лево с ваща компетентност бе! :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2011 20:24

crap написа:Добре де, "мъри"то къде заведе България?! Аре у лево с ваща компетентност бе! :evil:

Ти четеш ли какво е писано по-горе или пишеш,заради самото писане?Не сравнявам Стоилов и Матеус.Разглеждаме Матеус като отделна величина.Всъщност,величина няма!Въздух под налягане.
ПП.Колкото и да ми е неприятен някой,винаги съм изписвал името му правилно.В случай,че не си забелязал,"мъри"то се казва Ст.Стоилов.Както и А.Хитлер,Баязид,Чингис хан и т.н.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2011 10:08

Viktor4o_Rs написа:Матеус има и титла с Ред Бул Залцбург, когато водят отбора заедно с Трапатони ;) Но това не е толкова важно, не мисля, че някой оспорва успехите на Мъри с Левски и въобще като клубен треньор :roll: Само че тук става дума за националния отбор, където Стоилов се провали тотално, колкото и да не може да го приемете някои хора със сини очила ;)

Съгласен съм, че тук трябва да се говори за работата на двамата в националния ..
Да, Стоилов един вид се провали начело на националите, класирайки България на 3-то място в квалификационната група.
Темата беше, че "Мъри" си позволил да критикува Матеус ...
И аз питам: Какво толкова грешно и неправилно е казал Стоилов в интервюто ? ?

Според мен в момента Матеус също се проваля ... и е само въпрос на време това временно явление да се превърне в завършена величина.
"Мъри" завърши на 2 т. след Ейре ... тоест, на 2 т. от баражите.
Ще го видим Матеус на колко ще завърши от 2-рото място !
И по важното, къде ще завърши ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2011 11:00

THE G.A.M.E написа:
Viktor4o_Rs написа:Матеус има и титла с Ред Бул Залцбург, когато водят отбора заедно с Трапатони ;) Но това не е толкова важно, не мисля, че някой оспорва успехите на Мъри с Левски и въобще като клубен треньор :roll: Само че тук става дума за националния отбор, където Стоилов се провали тотално, колкото и да не може да го приемете някои хора със сини очила ;)

Съгласен съм, че тук трябва да се говори за работата на двамата в националния ..
Да, Стоилов един вид се провали начело на националите, класирайки България на 3-то място в квалификационната група.
Темата беше, че "Мъри" си позволил да критикува Матеус ...
И аз питам: Какво толкова грешно и неправилно е казал Стоилов в интервюто ? ?

Според мен в момента Матеус също се проваля ... и е само въпрос на време това временно явление да се превърне в завършена величина.
"Мъри" завърши на 2 т. след Ейре ... тоест, на 2 т. от баражите.
Ще го видим Матеус на колко ще завърши от 2-рото място !
И по важното, къде ще завърши ...

Ще го видим, ама в следващите квалификации - половината загубени точки в тия дължим на Мъри!
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2011 11:22

vaskonti написа:Ще го видим, ама в следващите квалификации - половината загубени точки в тия дължим на Мъри!

Както пък, половината загубени точки в ония квалификации, когато Стоилов беше селекционер ги "дължим" на Пацата Марков ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2011 11:51

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Ще го видим, ама в следващите квалификации - половината загубени точки в тия дължим на Мъри!

Както пък, половината загубени точки в ония квалификации, когато Стоилов беше селекционер ги "дължим" на Пацата Марков ... ;)

Да, особено равен със световният шампион си е доста унизително...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2011 12:07

THE G.A.M.E написа:

Пламен Марков е треньорът,който заведе това поколение на единственото им Европейско първенство.Пламен е личност и поведе война срещу Б.Михайлов и БФС,а не като Стойлов да създава само интриги.Само изказването му че Бандаловски и Ив.Попов много съжалявали че не са играли в Левски ,показва колко му е акъла.Да създаваш интриги за двама футболисти,които в момента играят на добро ниво и са щастливи в отборите си е типично поведение на подуенската школа.Ако не сте съгласни прегледайте през годините глупостите които наговориха Батков-Тара,Г.Марков-Николай или Дантелата,Велев-Кокала,Г.Иванов-Гонзо,В.Вуцов,Н.Сираков,Д.Боримиров,Г.Марков-Рендето и ще разберете колко съм прав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юни 2011 09:09

Прекалено се отплеснахме от темата ...
Никой не оспорва, че Марков е добър треньор !
Още повече, че при негово ръководство тия манекени успяха да се доберат до един голям форум - Европейското в Португалия.

Но е добре, когато се твърди нещо за някой, то да се прегледат целите факти ...
В Случая се твърди, че "Мъри" бил ИЗЦЯЛО ВИНОВЕН, че не успял да класира националите на Световното първенство в ЮАР ...
Нито неговата вина беше персонално- лично негова тогава ... нито тази на Матеус е такава в момента !

И да се върнем на темата ....
Да се твърди, че Ст. Стоилов нямал право да коментира Лотар и националния е меко казано несериозно !
Що трябва да си затваряме очите пред очевадните грешки, които допуска Матеус ?
Знам, че ( червените ) ... сте готови да издерете очите на всеки, който критикува този национален отбор, защото в него играят не малко цесекари, ама не бъдете заслепени, ако обичате !!
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юни 2011 17:19

THE G.A.M.E написа:Прекалено се отплеснахме от темата ...
Никой не оспорва, че Марков е добър треньор !
Още повече, че при негово ръководство тия манекени успяха да се доберат до един голям форум - Европейското в Португалия.

Но е добре, когато се твърди нещо за някой, то да се прегледат целите факти ...
В Случая се твърди, че "Мъри" бил ИЗЦЯЛО ВИНОВЕН, че не успял да класира националите на Световното първенство в ЮАР ...
Нито неговата вина беше персонално- лично негова тогава ... нито тази на Матеус е такава в момента !

И да се върнем на темата ....
Да се твърди, че Ст. Стоилов нямал право да коментира Лотар и националния е меко казано несериозно !
Що трябва да си затваряме очите пред очевадните грешки, които допуска Матеус ?
Знам, че ( червените ) ... сте готови да издерете очите на всеки, който критикува този национален отбор, защото в него играят не малко цесекари, ама не бъдете заслепени, ако обичате !!

Всъщност тая тема прокарва идеята, че Матеус е изцяло виновен за провала в тия квалификации. Най-смешното е, че точно Мъри прави подобни намеци, а разни форумци му пригласят. А и в края на краищата Матеус няма загуба, така че на какво основание трябва да бъде критикуван? Защото е направил равни с отбори, които взеха равен на Англия в Лондон, а единият ни би насред София? Ако някой е очаквал ние да сме фаворити срещу тези отбори, не е ли логично да очакваме да вземем и ние поне точка от Англия? Но понеже ние сме много велики и затова излизаме да "играем футбол и да се забавляваме" срещу англичаните. Ми мерси, аз не искам да се забавляват, искам да играят УМНО защото така се печелят точки срещу по-силни или поне равностойни съперници.

Върни се в “Национален отбор”