Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АРМЕЕЦ
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот АРМЕЕЦ » 10 юни 2011 15:30

АЛЕКСАНДЪР ЯКИМОВ Е ХАЛФ И ИМА ИЗИГРАНИ 21 МАЧА И ВКАРАНИ 2 ГОЛА. АНТОН КАРАЧАНАКОВ СЪЩО Е ХАЛФ ИМА ИЗИГРАНИ 14 МАЧА И ВКАРАНИ 4 ГОЛА ПОНЕ ТОВА ПОКАЗВА СТАТИСТИКАТА НА ОТБОРА.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юни 2011 15:36

Joni_ написа:
vaskonti написа:Делев дойде в ЦСКА със статута, който има сега Карачанаков в Пирин. Делев беше точно никой и стана известен след 1 гол срещу ЦСКА за купата, това е. И ако не беше Пената да настоява да го вземем най-вероятно никога нямаше да дойде.

Ами не е съвсем така защото Делев беше титуляр и водещ играч на Пирин, а Якимов и Карачанаков дали имат записани и по 5 мача .
Не ме разбирайте погрешно не съм против тези момчета, но те няма да вдигнат нивото на ЦСКА, взимаме ги за бройка и ако някой от тях стане добре ако не ..... А това според мен не е правилно за отбор като ЦСКА .

Якимов е с 44 мача за 2 години в Пирин. Звучи ми като да е основен играч. Карачанаков е с 14 мача през този сезон, но е с 1 година по-малък от възрастта, на която Делев дойде. Ако си спомняш, около Делев въобще нямаше такава трансферна сага, каквато има сега около Карачанаков. Това какво значи? Значи, че повече отбори са забелязали таланта му, а не само Пената. Поне на хартия Карачанаков в момента изглежда по-талантлив, от колкото Делев преди да премине в ЦСКА.
На мен лично ми харесва, че събираме едни от най-големите млади таланти в България. От друга страна е жалко, че собствената ни школа не е в състояние да извади подобни играчи, но това е друга и дълга тема...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 юни 2011 16:28

vaskonti написа:
Joni_ написа:
vaskonti написа:Делев дойде в ЦСКА със статута, който има сега Карачанаков в Пирин. Делев беше точно никой и стана известен след 1 гол срещу ЦСКА за купата, това е. И ако не беше Пената да настоява да го вземем най-вероятно никога нямаше да дойде.

Ами не е съвсем така защото Делев беше титуляр и водещ играч на Пирин, а Якимов и Карачанаков дали имат записани и по 5 мача .
Не ме разбирайте погрешно не съм против тези момчета, но те няма да вдигнат нивото на ЦСКА, взимаме ги за бройка и ако някой от тях стане добре ако не ..... А това според мен не е правилно за отбор като ЦСКА .

Якимов е с 44 мача за 2 години в Пирин. Звучи ми като да е основен играч. Карачанаков е с 14 мача през този сезон, но е с 1 година по-малък от възрастта, на която Делев дойде. Ако си спомняш, около Делев въобще нямаше такава трансферна сага, каквато има сега около Карачанаков. Това какво значи? Значи, че повече отбори са забелязали таланта му, а не само Пената. Поне на хартия Карачанаков в момента изглежда по-талантлив, от колкото Делев преди да премине в ЦСКА.
На мен лично ми харесва, че събираме едни от най-големите млади таланти в България. От друга страна е жалко, че собствената ни школа не е в състояние да извади подобни играчи, но това е друга и дълга тема...

А най-жалкото е, че отбор като Пирин, дал толкова много на българският футбол, УМИРА.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 юни 2011 16:29

vaskonti написа:
Joni_ написа:

Така трябва. Навремето Димитър Пенев като докара Бербатов, Стилиян и Мартин никой не ги беше чувал. Сега всеки знае къде са и как се развиха кариерите им.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2011 16:47

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... /934602092
Карачанаков е наш вече на 100%!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Поредното чудо от Пирин поема към ЦСКА

Мнениеот dindan » 10 юни 2011 17:22

Един от най-големите таланти на Пирин Антон Карачанаков ще стане поредният футболист на благоевградчани, който ще премине в ЦСКА.

Ръководството на "червените" изчакваше да види какво ще се случи с клуба, за да отправи оферта към халфа. След като Пирин бе изхвърлен от А група, договорите на играчите ще бъдат прекратени. Така Карачанаков става свободен агент. От "Армията" вече са постигнали принципно съгласие с него и почти сигурно той ще стане част от състава на "червените". 19-годишният талант нашумя тази пролет, след като вкара общо четири, в това число и срещу Академик София навръх абитуриентския си бал.

Официално своя договор с ЦСКА подписа съотборникът на Карачанаков в Пирин Александър Якимов. Роденият в село Ключ футболист ще играе на "Армията" през следващите три години.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Поредното чудо от Пирин поема към ЦСКА

Мнениеот obi4am_pirin » 10 юни 2011 17:26

Момчето е голям талант но и голям егоист!Топката трудно му се отлепя от крака!Рядко ще го видиш да подава!Лъже до последно!От нулев ъгъл ще бие но няма да подаде!Малко е нарцистичен обича да се прави на техничар!И задължително трябва да оправи физиката че е доста слабичък и едва искарва по полувреме!Много слаб шут няма сила!Но потенциала е голям!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 10 юни 2011 17:28

Ами затова отива в голям клуб за да се усъвршенства
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 юни 2011 17:30

obi4am_pirin написа:Момчето е голям талант но и голям егоист!Топката трудно му се отлепя от крака!Рядко ще го видиш да подава!Лъже до последно!От нулев ъгъл ще бие но няма да подаде!Малко е нарцистичен обича да се прави на техничар!И задължително трябва да оправи физиката че е доста слабичък и едва искарва по полувреме!Много слаб шут няма сила!Но потенциала е голям!

Потенциала е голям и мисля, че Радуканов ще се справи с него ;)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 10 юни 2011 17:30

obi4am_pirin написа:Момчето е голям талант но и голям егоист!Топката трудно му се отлепя от крака!Рядко ще го видиш да подава!Лъже до последно!От нулев ъгъл ще бие но няма да подаде!Малко е нарцистичен обича да се прави на техничар!И задължително трябва да оправи физиката че е доста слабичък и едва искарва по полувреме!Много слаб шут няма сила!Но потенциала е голям!

Нещо като Меси преди години? :lol: Дано да покаже потенциала си и да даде всичко от себе си за ЦСКА!

Върни се в “Архив”