Как виждате ЦСКА през сезон 2011-2012?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как виждате ЦСКА през сезон 2011-2012?
JohnnieWalker написа:Ако си запазите ВСИЧКИ играчи и треньора, смятам че имате реален шанс да излезнете от групите на ЛЕЖелая ви го от сърце, защото в крайна сметка, всички сме българи
Чакай първо да влезем в групите....

Една борба, една любов, един отбор в света- има свята истина една- тя е само ЦСКА!!!
-
- Контакти:
Делев, Платини, Нелсън и Янчев - ако запазим гръбнака на отбора ще сме шампиони
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Ако си играем играта, шампиони сме със сигурност, както и купата. Дано влезем в групите на ЛЕ, пък ако можем да излезем още по-хубаво. Очаквам добра година за ЦСКА, мисля, че е време за радост. Все пак ще играем на Армията, много бих се радвал пак да победим Левски, но този път не с 3:1, а 5:1
. Дано най-накрая потръгнем нагоре...

Очаквам първо да вземем суперкупата
После влизане в групите и играем за шампионската ттила в Б-я , и купата на Б-я да си я защитим ще е добре,това значи требъл(суперкупа,шампионска и купа на Б-я

- Udoji90
- Контакти:
И аз очаквам Суперкупа. Иначе очаквам титулярите да не бъдат продавани, освен евентуално Трифонов и Маркиньос. Няколко попълнения на позициите централен защитник, вътрешен халф и таран (за предпочитане българи) са достатъчни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- david_villa
- Контакти:
Виждам ги шампиони, със суперкупа. Предпочитам една силна есен, дори да не играем в групите на ЛЕ. Основната цел е титла и участие в ШЛ 2012/2013. Имаме възможност и за втори исторически требъл за български отбор.
- South_Park
Мисля че ще се представим слабо , а именно - загуба на финала на ЛЕ от Осминареал с 3:4 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Виждам перспектива в отбора, ако се махнат точните хора и не се докара една дузина нови.Трябва ни 1 централен защитник (ще се радвам на Дяков), по-добър вратар от Караджата, с цялото ми уважение, но на ЦСКА отговаря по-класен вратар.Адемар ще свърши добра работа за ляв бек а по крилото на мястото на Тонев имаме куп добри офанзивни играчи, макар и да нямаме чисто крило.Смятам че Костов ще се наложи на титулярното място над Делев или Платини, а защо не и над Маркиньос, момчето може да изгражда добре атаките.Като цяло очаквам много от отбора следващия сезон, дано да оправдаят очакванията ми.
Ако продадете момчето от Ключ и Маркиньос сте за никъде. Ще спорите с Лудогорец за УЕФА 

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...