Отнеха лиценза на Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: Извънредно: Извадиха Пирин от А група!

Мнениеот FCH » 10 юни 2011 13:19

Tommi написа:
Viktor4o_Rs написа:Колко отбора фалираха под управлението на Перуката - Марек, Дунав, Пирин, Ботев(Пд), Спартак (Пл), Локо (Мз), списъкът няма край ...

И Боби Михайлов какво може да направи? Може би трябва да им стане собственик и да ги вкара в "А" група :?

Не знам, ама евентуалния бараж на Светкавица, започва да ми намирисва ракиено, май Перуци е сключил тънка далаверка с бай Петко за новата реколта и елитна колекция отлежала стока! Наздраве, Боби - на трезва глава не се мисли лесно - цяла България вече го видя!!!

emo_75
Контакти:

Re: Отнеха лиценза на Пирин

Мнениеот emo_75 » 10 юни 2011 13:22

windy26 написа:Относно трансферите няма как да се кажат парите,които са дадени на Пирин,защото почти всичко е "под масата".Но като имена по мой спомен ,мога да ти изброя,а ти сам си прави сметката за какви пари става въпрос.Някои са на свободен трансфер,НО СА С ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР за трансфер(новата стара далавера),тоест клубът не получава нищо,а само акционерите "под масата":
Започвам от 2005г,когато за първи път ни изхвърлиха:
Илко Пиргов,Христо Златински,Съни Дяков,Р.Анев,Влади Златинов,Костадин Марков,Николай Бодуров,Иван Иванов,Витанов,Паланков,Златковски,Драги Коцев,Дани Пеев,Георги Георгиев,Спас Делев,Борис Галчев,Слави Костов,Макенджиев,Дани Младенов,Иван Цветков,Башлиев,Коемджиев,
в момента не се сещам за другите...

искрено ви съчувствам орлета.знам какво изпитвате в момента,защото ние в БОТЕВ изживяхме същото със селския.от изброените футболисти,като гледам са взети страшно много пари под масата.тези са разстрел направо.винаги сте ми били симпатичен отбор,още от онзи финал за купата който играхме с ЦСКА в БЛАГОЕВГРАД през 1993г.тогава всички вие ни подкрепихте.желая ви възможно най-скоро да се възродите и да се върнете в А ГРУПА.
УСПЕХ МОМЧЕТА

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юни 2011 13:25

Бай Петко за А група е като Венци Стефанов за Европа - и с пистолет не можеш го накара :lol: Със сигурност Светкавица не иска и няма да влезе в А група, там идеята е друга ;)
Изображение

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 10 юни 2011 13:29

ако правилно съм разбрал ситуацията сега е следната Видима - Черноморец. Ако Видима бие остава в А група и има още един плейоф Етър - Светкавица. Ако Поморие бият те влизат в А група, а Видима остава на мястото на Пирин т.е. и двата отбора са в А група. Май всички ще са доволни на победа на Черноморец :))

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 10 юни 2011 13:33

arsenalko написа:ако правилно съм разбрал ситуацията сега е следната Видима - Черноморец. Ако Видима бие остава в А група и има още един плейоф Етър - Светкавица. Ако Поморие бият те влизат в А група, а Видима остава на мястото на Пирин т.е. и двата отбора са в А група. Май всички ще са доволни на победа на Черноморец :))

Личи какво е управлението на Перуци Михайлов и свитата му... ако-ако-ако... уф, чак замириса!!!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 10 юни 2011 13:35

arsenalko написа:ако правилно съм разбрал ситуацията сега е следната Видима - Черноморец. Ако Видима бие остава в А група и има още един плейоф Етър - Светкавица. Ако Поморие бият те влизат в А група, а Видима остава на мястото на Пирин т.е. и двата отбора са в А група. Май всички ще са доволни на победа на Черноморец :))

не си разбрал правилно.ако ВИДИМА загуби изпада,защото по наредбите на БФС отбор изпаднал,след спортни резултати на терена не може да бъде върнат на мястото на друг изваден отбор заради лицензи или нещо друго.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 10 юни 2011 13:53

ЛАПТОПА ПРЕД БЛИЦ: В ПИРИН ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ НЕ СПИРАТ ДА СИ МЕРЯТ ПИШ*ИТЕ!
10 юни 2011, 13:20БГ ФУТБОЛ
София, България

Случилото се е пълна свинщина, аз нямам място във "В" група, коментира огорченият Костадин Ангелов
изпрати на приятел

Афектираният треньор на Пирин Костадин Ангелов коментира пред БЛИЦ случилото се с "орлетата", които вчера официално бяха изхвърлени от професионалния футбол. Известният с прякора Лаптопа специалист е огорчен, че трудът на футболистите му е отишъл на вятъра.

"Случилото се е пълна свинщина! Така бих го определил. И какво се оказа в крайна сметка - трудът ни отиде на вятъра. Момчетата дадоха всичко от себе си, 5 месеца играха без пари. Показахме геройство и запазихме мястото на отбора в "А" група. И аз не съм получавал заплата от 5 месеца", заяви огорченият Ангелов.

"Вината за случилото се е във всички, които ръководиха клуба. Защото едните се опитваха да спъват работата. Колкото Наков е виновен, толкова и другите. Постоянно има разделения в Пирин. Това го разбрах още от първия си ден на работа в клуба. Шефовете от 20 години не спират да си мерят пиш*ите! Това е самата истина и аз я казвам, защото не ми пука какво говоря", коментира афектираният треньор, визирайки постоянните дрязги между Емил Наков, групировката "Г-15", оглавявана от Петър Байкушев, както и останалите акционери в клуба.

"Вече всичко свърши. Нямам място във "В" група. Готов съм да изслушам всякакви оферти. Ако не си намеря отбор в чужбина, ще продължа да работя в България. Без футбол не мога", коментира още младият спец.
Прав е човека,виновни са всички,като се почне от Галчев,Пирин СС,Г-15 и последно Емил Наков,като последните информации са че Наков е подписал предварително споразумение,а хората от Г-15 са се отдръпнали,иначе Байкушев под път и над път дава интервюта колко обича Пирин,ама май обича повече да продава играчи за пари под масата и да ощетява клуба.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 10 юни 2011 14:46

LSFC 1914 написа:ЦСКА са най-подпираното и корумпирано отборче заедно с Литекс! Преди 3 години трябваше и вие да последвате съдбата на Пирин!

Май забравяш началото на хилядолетието как три пъти станахте шампиони аре бегай у лево , не знам на кой отбор последните 15 год. са свирили най много дузпи,
Като не знаеш по добре си паси говедата в подуене и си трай, че ставаш смешен с тия изказвания.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 10 юни 2011 15:25

Ако изобщо има нещо хубаво в цялата ситуация,,това е,че може да играем дербита с Марек Дупница и Беласица Петрич,лично на мен ми липсваха...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2011 17:33

Пирин във В група-това означава ли,че ще вземем Башлиев без пари? ;)

Върни се в “Пирин”