SLIPKNOT няма да свирят на SONISPHERE в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: SLIPKNOT няма да свирят на SONISPHERE в София

Мнениеот 727150 » 10 юни 2011 08:41

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic[/youtube]
Cesc Fabregas написа:
MyckapuH написа:
Модератор ЛокоПД написа:Това,че Slipknot няма да свирят,няма да е голяма загуба.Важното е, Judаs Priest,Iron Maiden, White Snake и останалите класици да дойдат.Повечето нови банди са ала-бала,просто не стават.

Толкова си и слушал Слипнот! Освен това говориш за два различни фестивала! Аз ще ходя и на Снейк и на Джудас ама ми се и ходеше на "изродите".Няма такова шоу като тяхното

По-голямо шоу във всяко едно отношение от Рамщайн няма кой да ти направи... :roll:
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 юни 2011 08:41

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic[/youtube]
Cesc Fabregas написа:
MyckapuH написа:
Модератор ЛокоПД написа:Това,че Slipknot няма да свирят,няма да е голяма загуба.Важното е, Judаs Priest,Iron Maiden, White Snake и останалите класици да дойдат.Повечето нови банди са ала-бала,просто не стават.

Толкова си и слушал Слипнот! Освен това говориш за два различни фестивала! Аз ще ходя и на Снейк и на Джудас ама ми се и ходеше на "изродите".Няма такова шоу като тяхното

По-голямо шоу във всяко едно отношение от Рамщайн няма кой да ти направи... :roll:
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
MyckapuH

Мнениеот MyckapuH » 10 юни 2011 09:01

Модератор ЛокоПД написа:
MyckapuH написа:

Зависи на какво залагаш.Ако говорим за музика и свирене на живо е едно,ако е за шоу и визуални ефекти -това е друго.Прав си - не слушам Слипнот,но от това което виждам и чувам,като им гледам клиповете,не съм особено впечатлен.Просто една от многото навъдили се напоследък групи,за които е характерно,че след като издадат няколко албума,се разпадат и водещите им фигури се отдават на "солови проекти".И след десет години никой няма да се сеща за тях. ;)

Отново не съм съгласен! Слипнот са си стара банда според днешните критерии.Все пак от създаването им са минали 16 години,всичките им албуми са железни и са едни от любимците на Роадрънър рекърдс! Освен това се води вторият проект на Кори Тейлър (вокалът им),първият е Стоун Сауър! Съгласен съм,че в днешно време се напълни с псевдо групи еднодневки,но според мен Слипнот не са от тях! Въпрос на вкус де все пак.Пък и няма как да ги сравняваме с групите от по-старото време!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L8f3PEUNpSk[/youtube]

Хич нямаше да е зле да порева с тях......

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 юни 2011 09:17

MyckapuH написа:Аз пък подочух,че изобщо няма да има SONISPHERE!ТЕЗИ ДНИ СЕ ОЧАКВАЛО ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ!

Май си прав,махнали са датата и от сайта на Alice Cooper.

Потребителски аватар
MyckapuH

Мнениеот MyckapuH » 10 юни 2011 09:28

727150 написа:
MyckapuH написа:Аз пък подочух,че изобщо няма да има SONISPHERE!ТЕЗИ ДНИ СЕ ОЧАКВАЛО ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ!

Това го пише в "Стандарт",но пък сега разглеждах сайта на Купър и датата си стои.Не знам "Стандарт" откъде имат тази информация.А относно моята за фестивала,ами имам я от преди 2 седмици някъде.Мой приятел работи в дизайнерска фирма и шефът им беше направил на всички служители подарък,по един билет за фестивала.Само,че преди 2 седмици им казал,че Сонишфър няма да има и ще ходят на София Рокс.Така,че тези от Болкан да не се правят на луди, ами да излизат с официално изявление,че доста тъпо се получава така

На 19-ти юни феста е в Истанбул,така че има вариант да се гледат Слипнот,ако все още има билети естествено

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 10 юни 2011 09:36

MyckapuH написа:
727150 написа:

Това го пише в "Стандарт",но пък сега разглеждах сайта на Купър и датата си стои.Не знам "Стандарт" откъде имат тази информация.А относно моята за фестивала,ами имам я от преди 2 седмици някъде.Мой приятел работи в дизайнерска фирма и шефът им беше направил на всички служители подарък,по един билет за фестивала.Само,че преди 2 седмици им казал,че Сонишфър няма да има и ще ходят на София Рокс.Така,че тези от Болкан да не се правят на луди, ами да излизат с официално изявление,че доста тъпо се получава така

На 19-ти юни феста е в Истанбул,така че има вариант да се гледат Слипнот,ако все още има билети естествено

Ето ги датите на Алис Купър,София са я изтрили.
June 10, 2011 Montereau, France Parc de Noues
Tickets
Register
June 11, 2011 Donington, England Download Festival
Tickets
June 14, 2011 Bucharest, Romania Arenele Romane
Tickets
Register
June 17, 2011 Weisman, Germany Waldstadion
Tickets
Register
June 19, 2011 Istanbul, Turkey Sonisphere Festival
Tickets
June 24, 2011 Basel, Switzerland Sonisphere Festival

Потребителски аватар
MyckapuH

Мнениеот MyckapuH » 10 юни 2011 09:38

Ми значи ясна е работата.....

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 10 юни 2011 16:39

Модератор ЛокоПД написа:Понеже,признавам си,тези момченца Avenged..кво беше там,не бях ги чувал и ми стана интересно...та поразрових се и кво да видя ... :roll: Колега,говориш ми за няква група,издала първия си албум през 1999 г :o ,при това американска група /пази Боже!/...Та тази формацийка,изглеждаща доста смешно /лично мнение/,издала 5-6 албума,щяла да "отнесе Свещеници,Змии и Девици"...ХАХАХА ! Несериозно звучи.Когато Свещениците,Змиите и Девиците са "отнасяли" всичко през 70-80-те години,тези американчета не са били родени,предполагам. ;)

Не знам защо го обръщаш на проблем, или спор, не знам? A7X правят по-голямо шоу от тези трите групи, съжалявам. Просто са изпети песни. Докато Sevenfold са нещо ново и свежо. Изглеждат смешно - сигурно си им гледал стара снимка, когато се гримират и такива неща - е, има ги и тези години.

А пък това, че са американци въобще пък не го схванах! Музиката се прави в Британия и Америка - така става. Даже в повечето случаи музиката се прави в Британия и се популяризира в Америка - е и?

Пусни си някой лайв на Sevenfold - онзи ден свириха на Rock Am Ring, а той винаги се предава по телевизията - ще го има в Тубата. Не живей в миналото. Малко като чорбарите стават работите - ех преди 50 години какъв отбор имахме... ;)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 юни 2011 00:42

YoTheReal написа:Не знам защо го обръщаш на проблем, или спор, не знам? A7X правят по-голямо шоу от тези трите групи, съжалявам. Просто са изпети песни. Докато Sevenfold са нещо ново и свежо. Изглеждат смешно - сигурно си им гледал стара снимка, когато се гримират и такива неща - е, има ги и тези години.

А пък това, че са американци въобще пък не го схванах! Музиката се прави в Британия и Америка - така става. Даже в повечето случаи музиката се прави в Британия и се популяризира в Америка - е и?

Пусни си някой лайв на Sevenfold - онзи ден свириха на Rock Am Ring, а той винаги се предава по телевизията - ще го има в Тубата. Не живей в миналото. Малко като чорбарите стават работите - ех преди 50 години какъв отбор имахме... ;)

Не бе,майна.Не става въпрос за проблем,просто споря...заради самия спор ,заяждам се,един вид ;) .Навремето така се заяждах за Металика,Венъм и УАСП,даже и за Мейдън,защото когато вече слушах тази музика /хард и хеви-метъл/,те се появиха като нови групи,като нещо ново.Дотогава слушахме ДиСи,Сабат,Джудас,Пърпъл,първите албуми на Аксепт,Крокус и т.н.Всеки си има предпочитания,а мнението ми е чисто субективно.Иначе,няма смисъл да смесваме футбола с рока - това са две различни неща.За едно съм съгласен с теб напълно - музиката се прави,или по-точно се правеше в Британия и ...всички свестни банди са тръгнали оттам ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Свободна зона”