Santiago Munezz написа:Ще ги гледаме по-стриймовете и това е.
Задавал си си предполагам въпроса, колко е лесно всички качествени стриимове да бъдат филтрирани?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Santiago Munezz написа:Ще ги гледаме по-стриймовете и това е.
PFC Litex написа:Cesc Fabregas написа:другото, което е факт, е че в Швейцария(със сигурност), а и Англия вероятно е така, че не можеш да гледаш он-лайн телевизия, без да си плащаш
За Англия да, така е, и лично съм го видял.
Тук идва другият тънък момента и леко ме навяват разни мисли.
Ако един мач е PPV, то тогава няма проблем, че ще се излъчва в часови пояс на съответната държава и дали нашите телевизии не се опитат да преминат на този вариант.
Преди някой да ми каже, това няма почва у нас, нека да се замислят дали примерно Диема губи от всичко това?
Neftochimic1892 написа:АЗ реших : Без БФС заради глупостите им !
PFC Litex написа:Santiago Munezz написа:Ще ги гледаме по-стриймовете и това е.
Задавал си си предполагам въпроса, колко е лесно всички качествени стриимове да бъдат филтрирани?
PFC Litex написа:Ето, че във всичко това има много положителни неща.
Няма се кисне нон стоп пред компа за да се псуваме по форумите
Ще се увеличи обората на заведенията предлагащи мачове
Малко или много може да е със 100 човек, но ще се увеличи и посещаемостта на стадионите
Диема ще изкарва повече пари
Телевизията която се излъже да купи правата на нашето първенство малко или много ще увеличи зрителски интерес, тъй като ако няма друг мач ще пуснеш нашия.
Не съм за ограничения на каквото и да е, но адски много ме дразни когато изтичат наши пари навън, а след това ревем, че нямаме и ако успеят да наложат и букмейкърите ще е просто страхотно.
Колкото повече пари остават тук, толкова по-добре за всички нас.
ultralevski написа:Супер! Шнур за чуждите отбори.
Cesc Fabregas написа:не съм съгласен, Миленеама изобщо. Дай като няма други мачове да гледаме такива от угандийското първенство-не става, нали. Като няма мача, който искам да гледам-майната им, и отивам да го гледам в нета, по сателита или в заведение.
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост