Плебейска молба!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

beatles
Контакти:

Re: Плебейска молба!!!

Мнениеот beatles » 19 май 2009 01:03

"така е.днешната младеж се ражда византиец защото сега са силни спор няма!"
Колега погледни трибуната под козирката на "Тича"- на младежи ли ти причаме?Най-вероятно не помниш на "Юрий Гагарин",/стадиона се водеше на Моряците,ако не знаеш/, когато на мачовете на ЧЕРНО МОРЕ/не на "Спартак"/ имаше по 35 - 40 000 зрители.Интересно от кои години е любовта към "Черно Море".

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 19 май 2009 01:31

Добре бе, мама му стара, кой имал повече публика, кои били старци и кои младежи, еклери-плебеи, на баба ми цървулите!!! Какво толкова има да делим, айде всеки един, бил той моряк или сокол, с ръка на сърцето да си признае няма ли поне един приятел от противниковия отбор. Нужно ли е да ви напомням за големия бой с левскарите в началото на деветдесетте /ба го взех да забравям вече, 91-ва, 92-ра ли беше/, не ги ли драхме заедно в морсаката и на гарата? Не ходехме ли заедно на мачовете, дъртите агиткаджии на двата отбора дето са вече на по 40 и повече години, не си ли пият и до ден днешен заедно пиенето? Колко пъти на уговорен бой се е стигало до - аз с тоя няма да се бия? Да бяхме по 500 човека на стадиона в Б, минавал съм през канала за да не плащам билет, но си гледах отбора и в Б, ходех на гостуванията и в Разград и в Шумен и в Русе и къде ли още не, при все че никога не съм бил и няма да бъда в агитката. Спартаклиите, като изпаднаха преди три години, може и 200 човека агитка да са, но си ходеха на гостуванията в Б. Дайте да не се държим като дървените шопи, и двата отбора са достойни за уважение, както и феновете им. Чудно ми е как така почти цялата агитка на Спартак ме познава, напивали сме се като кучета и никой не ми е посегнал? Ей ги, Колето и Манолката явно са си авери, е и кво стана, света ли свърши, родителите им ще ги обезнаследят ли, или спартаклиите трябва да низвергнат Кольо, а ние Манолката? А стига сме си чесали езиците с глупости. В събота всички отиваме на Коритото, всеки си поддържа отбора и каквото стане. То е ясно че ще се пее за Каменар, за Павлов, за Еклери и за Плебеи и всички останали простотии, в крайна сметка сме на мач, а не на опера. Още веднъж казвам искам ние да вземем бронза, а Спартак да се спаси, друго не ме интересува. За феърплея няма да говоря, за всички е видно, че Черно Море играе честно!!! Айде със здраве и наздраве!!!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 19 май 2009 09:13

Оззи напълно съм съгласен с теб. Все пак сме от един град, а града ни не е Манчестер или Лондон Нали ???? Трябва да се уважаваме и ако е възможно помагаме, защото футбола е една игра която носи само удоволствие. Дали си Моряк или Спартаклия няма значение. Важното и двата отбора да показват игра и да се пазят в единоборствата. Какъв е смисала от това да се контузват на мачовете помежду си ?????? Нали после пак се събираме заедно и се веселим.Аз има също много приятели от Спартак и ме е гадно че могат да изспаднат тази година. Но ние си оставаме приятели дори и след 35-40 години. Това е футбола. А що се отнася до мача в събота всеки от нас ще си отиде в агитката,ще подкрепя своя отбор а после ВЗЕМИ ТАЗИ БИРА С ЦАЦА НА брега на морето и само Черно море и Спартак. Не искам да сме като тези МАЛАУМНИЦИ от Софийското поле, Разбирате ли ?? Те вече са токлова амортизирали и дрогирани че като ги питаш лятото на морето по баровете насмукани с сабути гащи не знаят от кой свят са , а камо ли от кой отбор са. Само Черно море и нека по добрия да победи в събота. Дано да сме ние моряците.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 19 май 2009 15:26

Съгласен съм с последните две мнения.Само искам да подчертая ,че тука в форумите като ни наричат там "плебеи"или "спетак" нали се сещаш че аз няма да си мълча и ще ви наричам "еклери" или "византийци".Уважавам отбора на Черно море ,по простата причина,че направиха отбор достоен да се бори за шампион,и най-важното че е от Варна.Жал ми е за моя отбор,незнам съдбата ли си ни го връща или ТОЙ ни наказва ,нямам идея.Сега искам да кажа относно дербито,че очаквам много двуостър двубой,с превес на зелените,и ще се моля с по-малко да паднем,че много станаха с по 5-0 :) .Хайде със здраве и само Варна,шопите да си гледат телетата.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 май 2009 17:38

Аз също съм съгласен с Колето 79.Аз като му кажа плебей,той да ми каже византиец.Но не съм съгласен на прозвището Спетак,да ми отвръща с еклер.Не е равнопоставено.Защото ние си извоювахме правото да ви наричаме спетаци.А вие не сте заслужили нищо,за ваше съжаление. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 19 май 2009 20:06

Брех мама му стара, тамън си дойдохме на приказката и пак се намери някой да хвърли камък в редките лайна. Саше, стига спа!
За да се върна на темата, ако Спартак си бяха взели домакинствата с Бела и Вихрен, тази тема едва ли щеше да съществува! Не мислите ли?

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 19 май 2009 20:31

^
тръгвам да чета темата . 1-ва , 2-ра , 3-та , 4-та , 5-та страница не се издържа .... не съм краен човек , но как може един варнененец от противниковия отбор да живее с идеята , че неговия отбор е по-велик , само защото градският опонент е престоял почти деситилетие в Б група .... :| :arrow: ? Да не казвам голяма дума , но според мен дори и отбора на Пикадилито ще ги бие . Играчите им са изгубили всякаква мотивация , ръководството и то , просто си доиграват сезона ....

търпя критики

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 19 май 2009 21:06

[quote="tuvarnakaptcatb"]^
тръгвам да чета темата . 1-ва , 2-ра , 3-та , 4-та , 5-та страница не се издържа .... не съм краен човек , но как може един варнененец от противниковия отбор да живее с идеята , че неговия отбор е по-велик , само защото градският опонент е престоял почти деситилетие в Б група .... :| :arrow: ? Да не казвам голяма дума , но според мен дори и отбора на Пикадилито ще ги бие . Играчите им са изгубили всякаква мотивация , ръководството и то , просто си доиграват сезона ....

търпя критики[/quoteВ момента са по слаби от нас,но ще ни скочат здраво,защото това им е последния шанс за спасение,и ако наште ги подценят може да си провалим целия сезон.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 19 май 2009 21:20

^ колкото и жално ми е да го призная според мен те ще играят щял мач режи-сечи с единствената цел да измъкнат нещо от нас . Естествено после ще бъдат поощрени от локото

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 май 2009 21:35

Предполагам мач с поне 7-8 жълти и поне един червен картон+поне един играч на морето аут до края на сезона.Дано не съм прав и сгреша на 100%,но като знам каква стока са градските и как в мачове без значение за таях се хвърлят като за последно,не ми се мисли!На Тича миналата година,след като се бяха спасили и не им трябваха точки се хвърлиха като за световно!Спечелиха точка и се радваха все едно са спечелили шампионска лига.А за какво се радваха ли?Ами спряха според тях морето за УЕФА!А сега има за какво да играят.1.Честа на Спартак2.Имат да си връщат3.Насъбрали са много злоба4.Парите на Локото.И без това не получават пари от собственика си,поне да вземат парите на Локото.Затова призовавам всички моряци.Играчи,треньори,ръководство и фенове-Бъдете като юмрук,размажете отбора на Спартак,унижете го ако можете с повече голове,изпратете ги в Б група и дано не се върнат в следващите няколко години.А след това,след преболедуването на злобата,се завърнат в А група и се борят с футболни аргументи.За да има футбол и празник на дербитата.А не като досега.Излизат с настройката да ритат като магарета,а не да играят футбол.И ако нещата вървят 0-0,започва голямото лежане.Мерси от такива дербита.САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”