Момчета стига сте се дърляри, че има вероятно да не стартира новият сезон заради базите.
Споделям Ви неща буквално от кухнята.
Нашите в Ловеч са буквално в небрано лозе, тъй като стадиона е възможно да остане без лиценз.
Спорите за глупости всеки ден, вместо да изпозлвате тази енергия за позитивни неща.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- football.total
- Контакти:
Re: Левски ли ви е виновен,неудачници?
PFC Litex написа:Момчета стига сте се дърляри, че има вероятно да не стартира новият сезон заради базите.
Нашите в Ловеч са буквално в небрано лозе, тъй като стадиона е възможно да остане без лиценз.
Спорите за глупости всеки ден, вместо да изпозлвате тази енергия за позитивни неща.
хаха
е то ловеч ако не вземе лиценз не знам пловдив или благоевград каде ще ги пратят. може би в а окръжна...
стига бе пич...
PFC Litex написа:Момчета стига сте се дърляри, че има вероятно да не стартира новият сезон заради базите.
просто не можем да стигнем до консенсус, пък и не мисля че ще стане някога

Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!
Че ние не спорим,споделяме си...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- football.total
- Контакти:
PFC Litex написа:Напълно сериозен съм и не се шегува.
е ти хубаво не се шегуваш ама какво му е на стадиона ви... че не е като олд трафорд е ясно ама и литекс не е ман юнайтед де...
знам че си прав, но тези спорове не може да се избегнат. И двете страни се точат една на друга , но това е спортен форум мисля че е нормално да има такива "спречквания"
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!
football.total написа:PFC Litex написа:Напълно сериозен съм и не се шегува.
е ти хубаво не се шегуваш ама какво му е на стадиона ви... че не е като олд трафорд е ясно ама и литекс не е ман юнайтед де...
Обясни го на онези от УЕФА.
Предполагам всички знаете, че лицензите на стадионите са едногодишни и всяка година се прелицензират.
Тази година комисиите по лицензиране ще бъдат директно от там и лицензите ще се издават за всички от УЕФА, а не от БФС.
По новите наредби и минимални изисквания, които са изпратени и ако съоръжението на отговаря на тях просто

PFC Litex написа:Напълно сериозен съм и не се шегува.
Стадионът си ви е супер,но тия от УЕФА за нас имат различни критерии!Ако знаете на какъв стадион играхме с"Артмедия",например,а "Беверен" не могат да вземат лиценз и за "А" окръжна...
На Миньоро терено е цвете!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Ами не е ли по-лесно просто да си оправим скапаните стадиони.....