Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: СПИРАТ МАЧОВЕ ОТ АНГЛИЯ ЗАРАДИ А ГРУПА!

Мнениеот petrof » 09 юни 2011 19:59

Хората които гледат български футбол са в пъти повече от феновете на чуждите първенства. Това ви го гарантирам. Даже имаше и социологически проучвания, които го доказаха. Малко хора гледат чужд футбол. Та вие "чуждите" фенове не се заблуждавайте, че сте много. Напротив малцинство сте.
Последна промяна от petrof на 09 юни 2011 20:00, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юни 2011 19:59

какво ли не прави слънцето с хората :lol: Ти ли ще ми определяш какво да правя и какво да харесвам, дето всички те разкриха в отбора какъв си :lol: в началото беше някакъв никакъв, 'ама аз не искам, ама аз не мога, ама за не знам си кво", а сега чувам че голям началник си станал :lol:
Иначе малко хора ли познаваш, които им е писнало от простотиите в Българския футбол, безумните изисквания и тн? Ако са малко, то значи аз съм един от тях. Никога не съм казвал "какъв фен съм" :lol: А не са ли смешни?

познавам такива палячовци като тебе само да им е писнало.а хората в отбора знаят много добре какъв съм те затова с тебе не си общуват а с мене всеки ден!Само Димо е заблуден , ама и той скоро няма те брой за жив!ако ме мислиха за такъв какъвто ме мислиш ти отдавна да са си подпалили.....с това си мнение разбирам,че съм направил добре за отбора да не си в него и въобще не съжалявам :lol: :lol: а ти си оставаш един форумен плъх където е само на думи ама не и на действия, впрочем като повечето в тоя форум :lol: :lol: хранеше всички модератори, и ги псуваше а сега всеки ден пишеш тука във форума!смешна картинка
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 09 юни 2011 20:05

Не пишете глупости за "връщане на комунизма" и тем подобни, защото в Англия, Италия, Испания, Германия отдавна са на този принцип, там местните телевизии нямат право да предават чужди първенства, ако се играе редовен кръг от съответното първенство. Тези държави мисля, че не са комунистически.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 20:12

POPCORN написа:
какво ли не прави слънцето с хората :lol: Ти ли ще ми определяш какво да правя и какво да харесвам, дето всички те разкриха в отбора какъв си :lol: в началото беше някакъв никакъв, 'ама аз не искам, ама аз не мога, ама за не знам си кво", а сега чувам че голям началник си станал :lol:
Иначе малко хора ли познаваш, които им е писнало от простотиите в Българския футбол, безумните изисквания и тн? Ако са малко, то значи аз съм един от тях. Никога не съм казвал "какъв фен съм" :lol: А не са ли смешни?

познавам такива палячовци като тебе само да им е писнало.а хората в отбора знаят много добре какъв съм те затова с тебе не си общуват а с мене всеки ден!Само Димо е заблуден , ама и той скоро няма те брой за жив!ако ме мислиха за такъв какъвто ме мислиш ти отдавна да са си подпалили.....с това си мнение разбирам,че съм направил добре за отбора да не си в него и въобще не съжалявам : а ти си оставаш един форумен плъх където е само на думи ама не и на действия, впрочем като повечето в тоя форум хранеше всички модератори, и ги псуваше а сега всеки ден пишеш тука във форума!смешна картинка

Аз квото имам съм го направил, съм го направил. А форумна мишка...едва ли, след като се познавам с поне 25 човека от тоя форум, явно не ме е страх да се покажа, ама изобщо! А относно Димо...хм, надали след като ми е един от най-близките приятели. :roll: ;) А и кво си направил ти бе, аз сам си се махнах по свое собствено желание :lol: Направи единствено това, че се правеше на циганин и не ти се даваха пари :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

arsenala
Контакти:

Мнениеот arsenala » 09 юни 2011 20:15

Прочетете въпросния документ на УЕФА за излъчване на мачове и забраната му през съботните дни в определени часове и ще разберете, че ако се въведе тази забрана, то тя ще важи и за мачовете от А група. Дори в Англия е така - от 3 до 5 английско време не се излъчват мачове.

Eто го и въпросния документ:

http://www.uefa.com/newsfiles/88494.pdf

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 09 юни 2011 20:17

Да живее демокрацията

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 09 юни 2011 20:21

Вие (защитниците на БГ първенство) сте напълно малоумни ! Как ще гледам такава селения като А пфг ... Да не сам мазохист ? И да ми платът няма да ги гледам тия мачове ... това е някаква пародия на футбола !!! Само отборите борещи се Европа подкрепям , но да седна да гледам ЦСКА-Калиакра например вместо Стоук-Съндерланд за мене е малоумие ....

П.П. ПЛЮЙТЕЕЕЕ!!!!
България

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 09 юни 2011 20:25

Това е поредното малоумие от некадърната орда на Борислав Михайлов - иска да ми каже ,че няма да гледам Манчестър Юнайтед ,за да ме накара да гледам Калиакра или Миньор ... шефът ни на БФС е ненормален .
Така рекламодателите ще дават парите си за български футбол, а не за английски, например”, заяви Боби Михайлов.

Сериозно ??? И как Михайлов ще накара рекламодателите да дадат парите си за боклук , който никой не гледа ??? В смисъл ако аз съм рекламодател на Висшата лига и как вместо на мача Челси - Тонъм ще ме накара да рекламирам по време на мача Лудогорец и Калиакра - примерно ??? Да накараш хората да станат зрители на някое първенство трябва да подобриш качеството му , а не да им заб раняваш да не гледат друго (по-добро). Тази малоумщина на изветрлите мозъци в БФС няма да доведе до нищо хубаво , най-много хептен да се спре да се гледа т.нар А група .
БФС застава изцяло зад клубовете и ще защитава техните права. Ако не се разберат с носителя на телевизионните права, правата на клубовете ще се търсят по съдебен път”, завърши Михайлов.

Интересно е БФС да се запита кой друг би извадил по-голяма или сума поне равна на БТВ ??? Такива телевизии няма !
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юни 2011 20:27

Ами тези които казват че в Англия не се излъчват мачове по телевизията са в грешка . Излъчват си се но по платени канали а не ефирни такива. Съответно платените канали си плащат на клубовете за права. При нас обаче тази схема е неприложима (т.е. телевизия да купи правата за излъчване на шампионата и да пуска мачове от А група по платен канал , нали е ясно че никакви пари няма да се изкарат така затова никоя телевизия не се натиска чак толкова ). На БФС им е ясно че продукта БГ футбол не е конкурентен на европървенствата и за да го продадат на някоя телевизия то те трябва да въведат забрана за излъчване на мачове от други първенства като си мислят че това ще доведе до голяма зрителска маса за телевизята която купи нашия шампионат , а тази телевизия от своя страна ще се радва на зрителска аудитория и ще може да продава рекламно време . Да обаче това няма да стане !!! Най върлите фенове ще си ходят на стадиона да си гледат любимия отбор , другите просто ще излезнат от вкъщи и ще пият биричка с приятели .

Върни се в “Футбол - България”