Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: СПИРАТ МАЧОВЕ ОТ АНГЛИЯ ЗАРАДИ А ГРУПА!

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 19:18

POPCORN написа:
Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:гледайте си ги по нета.аз съм за!трябва да залагаме на българското,а не във всяко отношение да сме чуждопоклоници!

кво значи "трябва" бе?! Тия бастуни пред телевизора да ме вържеш, ама няма да ги гледам. Това не е футбол, това е подигравка с тоя спорт! Не може да казваш на хората кво да гледат!!! тва не са ти книгите на Оруел("1984") :roll: :!: :arrow: :idea:

ми някой да те е накарал на сила?има си правила.има си закони в уефа който дават това право.щом уефа казва ,че може много ясно,че ще го направят!само ние сме така.в англия и другите държави го прилагат тоя закон!ти не ми се прави мнхого на луд, защото ходиш на европейските мачове , и в а група на някой от тях и после ми викаш подигравка с футбола и да ме накарат на всила няма да отида!

смятай, щом и на европейските мачове ме отказаха да ходя за каква некадърност става дума.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 09 юни 2011 19:19

POPCORN написа:
petrof написа:И друг път съм казвал, че Премиършип и разни подобни първенства са ми през оная работа та ми е все тая. Аз искам да гледам нашата А група. Другите не ме интересуват.

евала !такива хора много уважавам!няма значение от кой отбор са важно,че разбират.само ги плуеме и всичко, а на мачове ходим по 100 човека.и на ЦСКа- Литекс се 1удиме дали да ходим на мач или да гледаме реал - барса!Вземете си испанско гражданство и си гледайте по 100 пъти реал-барса!

Тия чуждите фенове не са стъпвали на стадион и не знаят въобще каква е тръпката. Гледат само по ТВ-то европейците и се кефят. На какво и те не знаят. Ние които сме всяка събота на стадионите за нашите любими отбори обаче си искаме нашето и пикаем на чуждото.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 09 юни 2011 19:19

Вие да не сте испанци или англичани ,че ще гледате англикско или испанско първенсто.Те все дно гледат нащо.Абсолютно ЗА спиране.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 юни 2011 19:20

Thsmith написа:Те всяка години ги спират :lol: :lol:

Мен ми е интересно като какви БФС ще принудят Диема вижън да не предава нещо по канала си :lol: Не са им никакви ...
ми има право дадено му от уефа от което тактично досега БФС несе възползваше (явно някои е прибирал едни пари от определени телевизи ) така че дано се възползват за да има повече хора по стадионите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юни 2011 19:21

смятай, щом и на европейските мачове ме отказаха да ходя за каква некадърност става дума.

еми хубаво, гледай си фабрегас там и му се кефи.само че на фабрегас му е през кура за България!Явно и на тебе ти е така!Само знаете да плуете и да пискате, ама като стане дума за ходене на мачове и всички имате ебати извиненията.стани професионален футболист и на мач да ти ходят по 100 човека и на мене няма да ми се играе!Пък и това ,че са те отказали няма нищо общо с проблема!БФС може да накара всяка една телевизия в определеното време на уефа да не се дават мачове!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юни 2011 19:22

petrof написа:
POPCORN написа:
petrof написа:И друг път съм казвал, че Премиършип и разни подобни първенства са ми през оная работа та ми е все тая. Аз искам да гледам нашата А група. Другите не ме интересуват.

евала !такива хора много уважавам!няма значение от кой отбор са важно,че разбират.само ги плуеме и всичко, а на мачове ходим по 100 човека.и на ЦСКа- Литекс се 1удиме дали да ходим на мач или да гледаме реал - барса!Вземете си испанско гражданство и си гледайте по 100 пъти реал-барса!

Тия чуждите фенове не са стъпвали на стадион и не знаят въобще каква е тръпката. Гледат само по ТВ-то европейците и се кефят. На какво и те не знаят. Ние които сме всяка събота на стадионите за нашите любими отбори обаче си искаме нашето и пикаем на чуждото.

е това ми е ясно.то тоя форум тука няма и 5% ходят на всеки мач.а хората, които са стъпвали на мач на любимият си отбор не са повече от 50% в тоя форум!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юни 2011 19:22

POPCORN написа:
Thsmith написа:
POPCORN написа:ми някой да те е накарал на сила?има си правила.има си закони в уефа който дават това право.щом уефа казва ,че може много ясно,че ще го направят!само ние сме така.в англия и другите държави го прилагат тоя закон!ти не ми се прави мнхого на луд, защото ходиш на европейските мачове , и в а група на някой от тях и после ми викаш подигравка с футбола и да ме накарат на всила няма да отида!

Я кажи ти като защитник на тази теза по какъв начин БФС ще принуди Диема да не предава мач :lol: Какви са те на Диема, че да го направят? Па каквито искат наредби да си гласуват...

ами както са ги принудили в дружите държави.диема не е най-голямата телевизия в света,че да не може да е пипнеш.до сега диема печелеше на гърба на бфс и може да са доволни,че те не са го направили това нещо по-рано.пак ти казвам, щом уефа го позволява явно има начин как да е спрат!Бфс е институция ,която отговаря за футола като цяло в България така ,че 100% си има начин!

В другите държави където е приложено нещата са други както и законодателсвото им. Няма значение дали диема е голяма тв или не, а че БФС не им се явяват никакви... имало право от УЕФА .. ами УЕФА какви се явяват на Диема ? Лиценз ли им дават какво ? Това са неправителствени организации и могат да си гласуват каквото искат, но то не става закон... БФС може да нареди нещо на клубовете или иначе казано на организациите свързани с тях... ама на частна ТВ :lol: :lol: няма как да стане
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юни 2011 19:23

george_speed75 написа:Вие да не сте испанци или англичани ,че ще гледате англикско или испанско първенсто.Те все дно гледат нащо.Абсолютно ЗА спиране.

А, щом в испания не се кефят на Калиакра, дай да не им гледаме първенството, а? :lol: Смешна работа, всеки ще си гледа каквото си иска :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юни 2011 19:25

В другите държави където е приложено нещата са други както и законодателсвото им. Няма значение дали диема е голяма тв или не, а че БФС не им се явяват никакви... имало право от УЕФА .. ами УЕФА какви се явяват на Диема ? Лиценз ли им дават какво ? Това са неправителствени организации и могат да си гласуват каквото искат, но то не става закон... БФС може да нареди нещо на клубовете или иначе казано на организациите свързани с тях... ама на частна ТВ :lol: :lol: няма как да стане

най-обичам да се прави някой на луд!ами те уефа като са го взимали това решение може би не са знаели,че във всяка страна има различни закони и не са се съобразили с тях а?Или те са идиоти и си нямат хабер от това което правят!Моля те не ставай смешен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юни 2011 19:26

Cesc Fabregas написа:
george_speed75 написа:Вие да не сте испанци или англичани ,че ще гледате англикско или испанско първенсто.Те все дно гледат нащо.Абсолютно ЗА спиране.

А, щом в испания не се кефят на Калиакра, дай да не им гледаме първенството, а? :lol: Смешна работа, всеки ще си гледа каквото си иска :lol:

еми гледайте си го.никой не е казал да не си го гледате, ама по интернет!докато се дават бгф мачове , нали в определените от уефа часове!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”