Плебейска молба!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Re: Плебейска молба!!!

Мнениеот vivedan » 18 май 2009 23:30

Добре съгласих се!Значи,когато обиждат любимия ни отбор и феновете му ,ние трябва да си мълчим да не обиждаме,защото видиш ли модературо ше трий постове.ОК!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 23:38

Модературоооооо какот казваш трие само когато се налага-аман от недоволни.....
Когато отй обижда му трия мненията,че даже и бан отнесе понеже не спря..
Не ме карайте да прилагам наказания казах го вече-нали затова съм уж сложен тук-да няма псувни и обиди-от какво си недоволен????
Виж колко културен стана като му обясниш като човек-защо са тези нарежданици??

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:41

В смисъл???Защо ви викаме плебеи ли не знаеш или Спетак :lol:
Иначе аз лчино предпочитам плебеите да си остане,а спетак да се превърне в нещо друго-все да ви громим не е интересно ;)
Виж един резултат 4:3, 4:2 за морето е друга ракия :lol:
Иначе аз вече ти отговорих на предните думи за това,че било модерно да си от Византия както казвате вие ;) Порблема е изцяло ваш,че сте толкова зле-нормално е момчета на по 13,14 да изберат морето...
А иначе пак ти казвам Варна никога не е била изцляо на един от двата отбора-иначе какви фенове сте между другото,ако не си ходите на стадиона-не се излагайте!!!![/quote]
Морски не закачай Колето,че ни е като талисман.Колкото пъти дойде на Тича,винаги бием.Даже смятам за следващото първенство да му купя клубна карта на нашия отбор ;)[/quote]
и аз те мислех за приятел :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 23:44

eй никола,ти кой си че трябва да ти доказвам нещо??? аз историята на отбора си я знам и точно заради това го обичам и няма нужда да го доказвам на някакъв си спартаклия.Не отричам че ние имаме силни периоди в историята си и не е само тези 3-4 години които ти визираш,също така имаме и слаби периоди,също както и спартак ги е имал,само че истината е че нашите добри периоди са повече от вашите и именно заради това във Варна има повече моряци,естествено че не е цяла Варна,но моряците са повече и това не е само от последните 4-5 години,а винаги така е било.И не ми казвай че съм на стадиона само защото сме силни сега.Аз съм на 25год. баба ми живее до Тича и от бебе съм на този стадион.Не съм пропускал мач на морето дори когато Тича беше буринясъл в тръни и бяхме по 500-1000 човека на мач,и много добре си спомням момента в който бяхме на 15-16 място в Б група от 20 отбора и се борехме да не изпаднем,но после дойде Людмил Горанов тренъор и се изкачихме до към 8-9 място накрая.Но аз пак бях там на всеки мач.Да бяхме 6 ли 7 години в Б група,но както виждаш Черно море не умря,а се върна и ставаше и става все по-силен и както виждаш моряците се завърнаха на Тича и стадиона почти всеки мач е пълен и това не са само млади хора,да има такива,но има и много които отново са на Тича.И както каза Морския ние тогава бяхме по 500 човека и то след гкато престояхме в Б група,но вие в А група за най-важните си мачове имате по максимум 500,че да не говорим в мачовете с преките си конкуренти имахте по 200-300 души когато трябваше да си подкрепите отбора.Това ли е вашото винаги верни.Не ми се мисли ако сега изпаднете и ако се застоите в Бгр. 3-4 сезона колко хора ще останат на стадиона.Не ми пука дали ще ми повярваш,защото ти казах нямам намерение да се доказвам на такива като теб,затова най-добре си гледай твоя отбор,твоята история,не ни гледай нас,ние мн мн по-добре от теб си познаваме историята ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 18 май 2009 23:45

nikola79 написа:В смисъл???Защо ви викаме плебеи ли не знаеш или Спетак :lol:
Иначе аз лчино предпочитам плебеите да си остане,а спетак да се превърне в нещо друго-все да ви громим не е интересно ;)
Виж един резултат 4:3, 4:2 за морето е друга ракия :lol:
Иначе аз вече ти отговорих на предните думи за това,че било модерно да си от Византия както казвате вие ;) Порблема е изцяло ваш,че сте толкова зле-нормално е момчета на по 13,14 да изберат морето...
А иначе пак ти казвам Варна никога не е била изцляо на един от двата отбора-иначе какви фенове сте между другото,ако не си ходите на стадиона-не се излагайте!!!!

Морски не закачай Колето,че ни е като талисман.Колкото пъти дойде на Тича,винаги бием.Даже смятам за следващото първенство да му купя клубна карта на нашия отбор ;)[/quote]
и аз те мислех за приятел :)[/quote]
нищо лошо не съм написал
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 18 май 2009 23:46

MORSKI написа:Модературоооооо какот казваш трие само когато се налага-аман от недоволни.....
Не ме карайте да прилагам наказания казах го вече-нали затова съм уж сложен тук-да няма псувни и обиди-от какво си недоволен????

Аз не съм псувал!Само споменах факти...
Такаве е действителноста!И повече няма да им викам ц
....и!Те ще си го чуят на коритото!!!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:48

mursusaid написа:eй никола,ти кой си че трябва да ти доказвам нещо??? аз историята на отбора си я знам и точно заради това го обичам и няма нужда да го доказвам на някакъв си спартаклия.Не отричам че ние имаме силни периоди в историята си и не е само тези 3-4 години които ти визираш,също така имаме и слаби периоди,също както и спартак ги е имал,само че истината е че нашите добри периоди са повече от вашите и именно заради това във Варна има повече моряци,естествено че не е цяла Варна,но моряците са повече и това не е само от последните 4-5 години,а винаги така е било.И не ми казвай че съм на стадиона само защото сме силни сега.Аз съм на 25год. баба ми живее до Тича и от бебе съм на този стадион.Не съм пропускал мач на морето дори когато Тича беше буринясъл в тръни и бяхме по 500-1000 човека на мач,и много добре си спомням момента в който бяхме на 15-16 място в Б група от 20 отбора и се борехме да не изпаднем,но после дойде Людмил Горанов тренъор и се изкачихме до към 8-9 място накрая.Но аз пак бях там на всеки мач.Да бяхме 6 ли 7 години в Б група,но както виждаш Черно море не умря,а се върна и ставаше и става все по-силен и както виждаш моряците се завърнаха на Тича и стадиона почти всеки мач е пълен и това не са само млади хора,да има такива,но има и много които отново са на Тича.И както каза Морския ние тогава бяхме по 500 човека и то след гкато престояхме в Б група,но вие в А група за най-важните си мачове имате по максимум 500,че да не говорим в мачовете с преките си конкуренти имахте по 200-300 души когато трябваше да си подкрепите отбора.Това ли е вашото винаги верни.Не ми се мисли ако сега изпаднете и ако се застоите в Бгр. 3-4 сезона колко хора ще останат на стадиона.Не ми пука дали ще ми повярваш,защото ти казах нямам намерение да се доказвам на такива като теб,затова най-добре си гледай твоя отбор,твоята история,не ни гледай нас,ние мн мн по-добре от теб си познаваме историята ;)

добре,съгласих се.радвам се за вас!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:50

vivedan написа:
MORSKI написа:Модературоооооо какот казваш трие само когато се налага-аман от недоволни.....

голям подвиг ще направиш,майка ти ще те похвали!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:51

Манолка ,базикам се бре!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 23:52

vivedan написа:

трудно ще те чуят или по-точно много малко от тях ще са там за да те,за да ни чуят ;)
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”