nikola79 написа:Не отричам нищо което каза,да прав си.не съм се присмивал никога на вашия отбор,имам приятели от Чм,ходил съм ви на мачовете,даже единия вика че съм ви бил кадем,защото когато ходех винаги биехте.Само не мога да се съглася че няма значение дали било умишлено или неумишлено,тука не си прав.Помисли трезво.Ние ще изпаднем,незнам колко години ще сме в Б група,ако ще и 15 аз пак ще си обичам клуба,както вие сте го подкрепяли в Б група. А затова дали ще ни има,може и така да стане някой ден ,знае ли човек,то в тая държава няма нищо сигурно!
Че е срамно да си измислиш оправдание за да не излезеш на мач е така,но оттогава са минали бая години,а вие не измислихте нищо ново......
Освен това е срамно и да се смееш на противника,че имал 500 човека,а на мач в "А" твоят любим отбор да няма и толкова...
Срамно е да се посере целият ти отбор,па ,ако ще и да е неволно-какво е това,че вие цял лагер отменихте

Иначе успех и дано,ако изпаднете да се върнете силни,че мечтата ми е двата варненски отбора да се борят за титлата...Ние поне не сме като шопите