Плебейска молба!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Плебейска молба!!!

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 22:53

nikola79 написа:Не отричам нищо което каза,да прав си.не съм се присмивал никога на вашия отбор,имам приятели от Чм,ходил съм ви на мачовете,даже единия вика че съм ви бил кадем,защото когато ходех винаги биехте.Само не мога да се съглася че няма значение дали било умишлено или неумишлено,тука не си прав.Помисли трезво.Ние ще изпаднем,незнам колко години ще сме в Б група,ако ще и 15 аз пак ще си обичам клуба,както вие сте го подкрепяли в Б група. А затова дали ще ни има,може и така да стане някой ден ,знае ли човек,то в тая държава няма нищо сигурно!

Че е срамно да си измислиш оправдание за да не излезеш на мач е така,но оттогава са минали бая години,а вие не измислихте нищо ново......
Освен това е срамно и да се смееш на противника,че имал 500 човека,а на мач в "А" твоят любим отбор да няма и толкова...
Срамно е да се посере целият ти отбор,па ,ако ще и да е неволно-какво е това,че вие цял лагер отменихте :lol:
Иначе успех и дано,ако изпаднете да се върнете силни,че мечтата ми е двата варненски отбора да се борят за титлата...Ние поне не сме като шопите ;)

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:00

MORSKI написа:
nikola79 написа:Не отричам нищо което каза,да прав си.не съм се присмивал никога на вашия отбор,имам приятели от Чм,ходил съм ви на мачовете,даже единия вика че съм ви бил кадем,защото когато ходех винаги биехте.Само не мога да се съглася че няма значение дали било умишлено или неумишлено,тука не си прав.Помисли трезво.Ние ще изпаднем,незнам колко години ще сме в Б група,ако ще и 15 аз пак ще си обичам клуба,както вие сте го подкрепяли в Б група. А затова дали ще ни има,може и така да стане някой ден ,знае ли човек,то в тая държава няма нищо сигурно!

Че е срамно да си измислиш оправдание за да не излезеш на мач е така,но оттогава са минали бая години,а вие не измислихте нищо ново......
Освен това е срамно и да се смееш на противника,че имал 500 човека,а на мач в "А" твоят любим отбор да няма и толкова...
Срамно е да се посере целият ти отбор,па ,ако ще и да е неволно-какво е това,че вие цял лагер отменихте :lol:
Иначе успех и дано,ако изпаднете да се върнете силни,че мечтата ми е двата варненски отбора да се борят за титлата...Ние поне не сме като шопите ;)

това последното и аз го желая,но не виждам как ще стане!Вие се оправихте,но ние.......!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 18 май 2009 23:01

Потребителско име: nikola79 Групи: Регистрирани потребители Добави приятел Добави враг Връзка с потребителя nikola79
ЛС: Изпрати лично съобщение Статистика
Регистриран на: 09 Май 2009 08:28 Последно посещение: 18 Май 2009 20:53 Общо мнения: 28 | Виж всички мнения на потребителя
(0.02% от всички мнения / 2.80 мнения на ден) Най-активен във форум: Черно море
Извинявай,от кой отбор си?

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:02

А,да и забравих и аз да спомена ,нали Спетак и там плебеи дето няма нищо общо с истината ,нали,някак не се връзва на картинката :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 18 май 2009 23:02

nikola79 написа:
spartak1918 написа:преди 10 години бяхме 50 Спартаковци на 1 византиец

така е.днешната младеж се ражда византиец защото сега са силни спор няма!

Еееееееееее стига де.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:04

vivedan написа:Потребителско име: nikola79 Групи: Регистрирани потребители Добави приятел Добави враг Връзка с потребителя nikola79
ЛС: Изпрати лично съобщение Статистика
Регистриран на: 09 Май 2009 08:28 Последно посещение: 18 Май 2009 20:53 Общо мнения: 28 | Виж всички мнения на потребителя
(0.02% от всички мнения / 2.80 мнения на ден) Най-активен във форум: Черно море
Извинявай,от кой отбор си?

извинен си,то си пише там.А и това ми е 2-ия профил,по ред причини :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:05

Manolkata написа:
nikola79 написа:
spartak1918 написа:преди 10 години бяхме 50 Спартаковци на 1 византиец

така е.днешната младеж се ражда византиец защото сега са силни спор няма!

Еееееееееее стига де.

кажи мойто момче,не е ли така :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 23:14

nikola79 написа:А,да и забравих и аз да спомена ,нали Спетак и там плебеи дето няма нищо общо с истината ,нали,някак не се връзва на картинката :)

В смисъл???Защо ви викаме плебеи ли не знаеш или Спетак :lol:
Иначе аз лчино предпочитам плебеите да си остане,а спетак да се превърне в нещо друго-все да ви громим не е интересно ;)
Виж един резултат 4:3, 4:2 за морето е друга ракия :lol:
Иначе аз вече ти отговорих на предните думи за това,че било модерно да си от Византия както казвате вие ;) Порблема е изцяло ваш,че сте толкова зле-нормално е момчета на по 13,14 да изберат морето...
А иначе пак ти казвам Варна никога не е била изцляо на един от двата отбора-иначе какви фенове сте между другото,ако не си ходите на стадиона-не се излагайте!!!!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 23:17

MORSKI написа:
nikola79 написа:А,да и забравих и аз да спомена ,нали Спетак и там плебеи дето няма нищо общо с истината ,нали,някак не се връзва на картинката :)

Иначе аз лчино предпочитам плебеите да си остане,а спетак да се превърне в нещо друго-все да ви громим не е интересно ;)
Иначе аз вече ти отговорих на предните думи за това,че било модерно да си от Византия както казвате вие ;) Порблема е изцяло ваш,че сте толкова зле-нормално е момчета на по 13,14 да изберат морето...
А иначе пак ти казвам Варна никога не е била изцляо на един от двата отбора-иначе какви фенове сте между другото,ако не си ходите на стадиона-не се излагайте!!!!

е,и Вие сте били на тоя хал,знаеш как е! :) не се учудвай ако отвръщам на удара,нали се сещаш :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 18 май 2009 23:24

MORSKI написа:

Морски не закачай Колето,че ни е като талисман.Колкото пъти дойде на Тича,винаги бием.Даже смятам за следващото първенство да му купя клубна карта на нашия отбор ;)
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Върни се в “Черно море”