Ловци на митове ( български митове и легенди)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ловци на митове ( български митове и легенди)
Знаете ли, че в България има повече "М"-ки отколкото са излезли от заводите на БМВ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Един виц;
Момчето:-От къде си?
Момичето:От Плевен.
Момчето:Оооооооооооооооооооооооооооооо,я лягай!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момчето:-От къде си?
Момичето:От Плевен.
Момчето:Оооооооооооооооооооооооооооооо,я лягай!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Митът легенда за това, че българинът е трудолюбив, гостоприемен и интелигентен.
Масата хора са брутално мързеливи, нечистоплътни, зло настроени срещу хората по принцип и безкрайно ограничени.

Масата хора са брутално мързеливи, нечистоплътни, зло настроени срещу хората по принцип и безкрайно ограничени.
Това за Плевен не е мит ,доказано е отдавна и продължава да се доказва всеки ден от 22:30 по БТВ.
Най-голямата лека жена в България пишман патриoта еничара Слави Трифонов.
Най-голямата лека жена в България пишман патриoта еничара Слави Трифонов.
- ivailopetkov
- Контакти:
Re: Ловци на митове
Cesc Fabregas написа:ivailopetkov написа:еми ние кат ходехме да къртим железа от едно ;нали като падни бомба харата влизат вътре -кажете ми как се казваше;
и се чу едни вик не на български и не на друг и ние като тругнахме да бягаме целите бяхме в лайна една полицейса имаше отвъд ама ништо не ни каза а ония беше с чука и секача
Господи, и ти си мислиш, че някой ще ти повярва, че си завършил 12 клас със 5,50...тебе мисълта ти не тече в една посока, а за правопис и тн. е излишно дори да говорим...![]()
![]()
![]()
питай някой завърших в стара загора в тошо каблешков ае на бас ше снимам диплумата
ivailopetkov написа:Cesc Fabregas написа:ivailopetkov написа:еми ние кат ходехме да къртим железа от едно ;нали като падни бомба харата влизат вътре -кажете ми как се казваше;
и се чу едни вик не на български и не на друг и ние като тругнахме да бягаме целите бяхме в лайна една полицейса имаше отвъд ама ништо не ни каза а ония беше с чука и секача
Господи, и ти си мислиш, че някой ще ти повярва, че си завършил 12 клас със 5,50...тебе мисълта ти не тече в една посока, а за правопис и тн. е излишно дори да говорим...![]()
![]()
![]()
питай някой завърших в стара загора в тошо каблешков ае на бас ше снимам диплумата
"питай някой"

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
vaskonti написа:"питай някой"
Интересно кого

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- ivailopetkov
- Контакти:
аз кат мина 1 година имах 9 медала трениора не ме пускаше играх и национал ама не се явих на състезанието даже триабва да пише някаде в спортните ,щъх да играя срещу руснак ама излязах навън и те докото ме тарсиат...
- krum_kravov
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:vaskonti написа:"питай някой"
Интересно когоБи ми било интересно да я сканира и да я качи, ако теоритично приемем, че това наистина е така, най-добре да закриваме МОНМ
![]()
![]()
Aбе не виждате ли, че се прави на луд и се бъзика с всички във форума, а вие му се връзвате :D :D :D
ivailopetkov, наистина нямаш право така да пишеш, а не си представям как говориш 

LIVERPOOL RULZZ