СВОБОДЕН написа:Всъщност темата е доста безсмислена. Добре, ЦСКА ги знаят навсякъде, те продават играчи успешно. Да речем, Левски никой не ги знае, който и играч където и да го продадат се проваля. И така да е какво? Тук авторът ми цитира, че са победили едно време някакъв си отбор Шомбиерки. Голяма работа. този отбор сега къде е? Аз съм от Левски и ме интересува даден играч да играе добре докато е играч на Левски. След като бъде продаден където и да е, как ще се представи там е само негов проблем. Същото е и с ЦСКА. Ние да ги бием тук, пък после играчите им като ги продадат, ако ще да надминат Меси в новия си отбор е все тая. Играчи които играят в чужди отбори са интересни само когато играят за нац. отбор. Поне така беше до скоро, защото сега на практика нямаме нац. отбор.
+1
Aбсолютно съм съгласен!!!
Когато се срещнат Левски и ЦСКА или се видят какви са успехите им В СЕГАШНО ВРЕМЕ (не от 70-те или 80-те години), може да се говори за сравнения или кой къде го знаели.
Като се продаде един играч в чужбина (няма значение в кой отбор е играл в България), той вече не е играч на ЦСКА или Левски!!! Там той тренира и израства по съвсем друг начин и ако стане голям играч едва ли главната заслуга е от кой отбор е тръгнал.
Това е моето лично мнение.