Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2011 12:09

NIKSANA написа:Гарата ми се струва, че няма да го продадем както е тръгнало се закучи пак.. дали обаче ще има мотивацията да играе?

Мисля, че ще има.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 юни 2011 12:10

NIKSANA написа:Гарата ми се струва, че няма да го продадем както е тръгнало се закучи пак.. дали обаче ще има мотивацията да играе?

Той да остане,пък за мотивация не бери грижа ;) колко по-голяма от това,да се докаже,че не изиграл само един сезон инцидентно на такова ниво. мотивацията би следвало да е тройно по-голяма за да го пожелаят на запад, а не да играе в България или в най-добрия случай да се върне отново в Гърция
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 юни 2011 12:10

Абе то не е много лошо да не бъде продаден Гарра, разбира се ако не дават достатъчно пари, но сега е моментът Тодор Батко да му предложи добър договор за поне още една година. Все пак на полусезона също може да не бъде купен, защото доколкото знам договора му изтича догодина. Може и аз да бъркам, доста вероятно е, но ако не бъде продаден един хубав договор ще е полезен при бъдеща продажба.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 юни 2011 12:20

BLUE CHAMPIONS написа:

Той да остане,пък за мотивация не бери грижа ;) колко по-голяма от това,да се докаже,че не изиграл само един сезон инцидентно на такова ниво. мотивацията би следвало да е тройно по-голяма за да го пожелаят на запад, а не да играе в България или в най-добрия случай да се върне отново в Гърция

Или в Турция.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 юни 2011 12:23

magga написа:АААА,тука вече няма да се разберем изобщо!!! Аз лично съм гледал поне 3 мача на Горанов във юношеските групи.
Искам да ти кажа,че обработването на топката му е много меко и елегантно и е много техничен.Лута се малко като свободен електрон,но това е защото няма тактическа дисциплина,а това се учи.За съжаление Гонзо знае,че това не му е силната страна(да учи на тактическа дисциплина) и си избра по-лесния вариант-да си вземе готов футболист от своя "помощник" от Берое Илиан Илиев.Много ме е яд за Горанов.Помнете ми думата,че под ръководството на Илиев ще се развие доста и другото лято ще правим наколенки да си го откупим отново.КАКТО МЕЖДУВПРОЧЕМ ПРАВЯТ ЧЕСТО РЕАЛ(МАДРИД),само че те имат пари да си го позволят.

Юношеските групи са едно а мъжкия отбор съвсем друго ,изискванията са по-високи . Тактически юношите трабва да са готови още преди да дойдат в първия отбор ,а не тепърва да ги учат на тактика,къде да застават и да не се движат по терена като свободни електрони .Така е по всички нормални европейски отбори.[/quote]

Хайде сега обясни на всички къде си гледал Иван Горанов, в кои мачове, кога. Ти знаеш ли изобщо нещо за него? От къде е, чий юноша е, от кога е в Левски, защо е в Левски и т.н. Иначе качествата му са безспорни. Берое не вземат преотстъпени. Те купуват перспективни юноши за малко пари, обиграват ги и после ги продават за в пъти повече. Но това си е решение на "човекът- оркестър".
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 09 юни 2011 13:03

Да , има някой и друг гол, но пък един Младенов например има 10-на с 5-6 асистенции ...

То и в момента няма алтернатива на Младенов. Христов играе в ляво.
От времето на Мечо няма читав играч в дясно, който да може да центрира добре, а от това страда нападението. Нито Младенов нито Мулдер подават читаво, а често си оголват и зоната.
ДМ според мен има качества, но не знам дали заради подготовка или мотивация пролетта игра по-слабо.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2011 13:37

olimpi написа:
Да , има някой и друг гол, но пък един Младенов например има 10-на с 5-6 асистенции ...

От времето на Мечо няма читав играч в дясно, който да може да центрира добре, а от това страда нападението. Нито Младенов нито Мулдер подават читаво, а често си оголват и зоната.
ДМ според мен има качества, но не знам дали заради подготовка или мотивация пролетта игра по-слабо.

Друг,който може да играе вдясно е Ал.Киров.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 09 юни 2011 14:08

blue avalanche написа:
olimpi написа:

Друг,който може да играе вдясно е Ал.Киров.

И мен да ме сложат там и аз ще играя по-добре от него.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 юни 2011 14:13

flo написа:
blue avalanche написа:Друг,който може да играе вдясно е Ал.Киров.

И мен да ме сложат там и аз ще играя по-добре от него.

Иса,ти ли си?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 09 юни 2011 15:42

На всички розови хейтърчета им се иска Гарата да бъде проданен ...аз лично съм раздвоен,защото както каза един колега по-горе,мотивацията ще бъде "съмнителна",но наистина нека остане пък... :lol:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Върни се в “Архив”