Плебейска молба!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Плебейска молба!!!

Мнениеот mursusaid » 18 май 2009 22:14

spartak1918 написа:преди 10 години бяхме 50 Спартаковци на 1 византиец

ахахаха къде на коритото ли ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 22:14

така е.днешната младеж се ражда византиец защото сега са силни спор няма!
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 22:15

То на вас смао ерата Ишков и миналото преди Сталин ви е останало :lol:
Иначе Кольо няма разлика-да казваш еклер на градския съперник,защоот се е псорал,а самият твой отбор да е омирисал цяла Трявна няма нищо достойно!!!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 22:24

Морски,не можах да разбера само кое не ти изнася?Сега да ти обясня защо се държах така-защото повечето от феновете на Чм,не знаят историята на клуба си,тръгнали тука чули недочули,лафове и вицове да ми разказват,и ти да ги защитаваш.Падаш на тяхното ниво,а не вярвам да си такъв.Като този мърсисайд,хабер си няма от света! и другото ,което е познавам така наречената ни легенда :) Ж.Господинов знам какво е било навремето (някои неща вече не си ги спомням)и т.н.. Дразнят ме такива като Весо например,оня мърсисайд казах за него,има един стрелеца,е кажи ми на такива палячовци как да се държиш,а пък ти защита зонова :) хайде много писах та чак се уморих :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 22:26

MORSKI написа:

Иначе Кольо няма разлика-да казваш еклер на градския съперник,защоот се е псорал,а самият твой отбор да е омирисал цяла Трявна няма нищо достойно!!!

морски и на теб ли да обяснявам! какво сте такова тъпо племе бе!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 22:28

MORSKI написа:

чети и са радвай : има разлика между умишлено и неумишлено,по време на подготовка и по време на първенство,сети се сам защо!и да истината я знае цяла Варна,без последните 3-4 години-УЖАСНО СИ ПРАВ
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 22:38

Виж сега Кольо всеки си има право на мнение,аз пък пзонавам много моряци дето са фенове от 50 години....
Прадядо ми Бог да го просто е бил моряк-няма такъв филм разбери го..По соц време и двата отобра са имали и силни си лаби моменти-няма такъв филм вие да сте били отбора на Варна-Варна не е нито изцяло зелена,ое по-малко синя..
Не си ти човекът който да ни учи на историята ни-научи вашата ;) Хич не е цветуща вашата ситория д аит кажа...
Вие нас все гледате,все на нас да ни е зле..
Ние не оставихме отбора си и в "Б" вярно,че на стадиона имаше по 500 човека,ама вие и в "А" нямате толкова...
6 години в "Б" ви трябват и четсно ще спрете да съществувате,а вие ни се просмивахте за тези 6 годни в които ние съществувахме,че и публика имахме-напук на кемта и на Ишков,тогава бях сколнен да ив уважавам не заради друго,ами зщаоти играехте в Интертото,ама вие първо паднахте от Сент Трудиена,после в един мач ви хванаха с неправилна картотека,а ужким ПСЖ чакахте да дойдат...Да не кажа как участвахте служебно в тези турнири....
Разбери вашата история далеч не е цветуща,че да се дървиш за нашата ;)
И няма значение какво е било преди 100,10 или 50 години-сега е важноот,защото толкова отбори с оглямо име са си заминали да не стане и с вас така...
А ние история имаме и тя е славна,моля те не се опитвай да преиначиш нещата ;)
Айде със здраве...
И няма значение,дали умишелно или не при все,че и вашите футболисти с аосрали пейзажа вие да продължавате с това изтъркано еклери и да казвате,че плебеи било изтъркано-нямате оправдание!!!!
Вие сте царе в това да сте неблагодарни и да отричате-поне веднъж си прзинайте когато някой ви е помогнал,или не сте прави!!!

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 18 май 2009 22:39

Коле,абе те главите им пълни с крем бате как да ни разберат?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 22:46

spartak1918 написа:Коле,абе те главите им пълни с крем бате как да ни разберат?

ето за това говоря с крем може и товята глава да е пълна......Като седя и умува толкова време,мозъкът ти това ли измъдри????
Нямам думи,че аз тогава да кажа,че вашата глава е пълна с кебапчета понеже с това ви храниха преди 2 години,когато Кюфтето за да смекчи тежката ситуация с отбора ви-ви осигуряваше безплатна екскурзия и кебапчета с айрян!!!!
Толкова време се дървихте за свободния вход е какво стана и при 4 и при 6 лева Тича се пръска по шевовете,под 5,6 хиляди няма на мач.....
На входа ви пише Винаги верни,ама ситуацията май не е таква.....
Иозбщо дълго време мога да говоря за вас,но не ми се отваря темете понеже сте толкова зле сега,че повече няма на къде......

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 18 май 2009 22:47

MORSKI написа:Виж сега Кольо всеки си има право на мнение,аз пък пзонавам много моряци дето са фенове от 50 години....
Прадядо ми Бог да го просто е бил моряк-няма такъв филм разбери го..По соц време и двата отобра са имали и силни си лаби моменти-няма такъв филм вие да сте били отбора на Варна-Варна не е нито изцяло зелена,ое по-малко синя..
Не си ти човекът който да ни учи на историята ни-научи вашата ;) Хич не е цветуща вашата ситория д аит кажа...
Вие нас все гледате,все на нас да ни е зле..
Ние не оставихме отбора си и в "Б" вярно,че на стадиона имаше по 500 човека,ама вие и в "А" нямате толкова...
6 години в "Б" ви трябват и четсно ще спрете да съществувате,а вие ни се просмивахте за тези 6 годни в които ние съществувахме,че и публика имахме-напук на кемта и на Ишков,тогава бях сколнен да ив уважавам не заради друго,ами зщаоти играехте в Интертото,ама вие първо паднахте от Сент Трудиена,после в един мач ви хванаха с неправилна картотека,а ужким ПСЖ чакахте да дойдат...Да не кажа как участвахте служебно в тези турнири....
Разбери вашата история далеч не е цветуща,че да се дървиш за нашата ;)
И няма значение какво е било преди 100,10 или 50 години-сега е важноот,защото толкова отбори с оглямо име са си заминали да не стане и с вас така...
А ние история имаме и тя е славна,моля те не се опитвай да преиначиш нещата ;)
Айде със здраве...
И няма значение,дали умишелно или не при все,че и вашите футболисти с аосрали пейзажа вие да продължавате с това изтъркано еклери и да казвате,че плебеи било изтъркано-нямате оправдание!!!!
Вие сте царе в това да сте неблагодарни и да отричате-поне веднъж си прзинайте когато някой ви е помогнал,или не сте прави!!!

Не отричам нищо което каза,да прав си.не съм се присмивал никога на вашия отбор,имам приятели от Чм,ходил съм ви на мачовете,даже единия вика че съм ви бил кадем,защото когато ходех винаги биехте.Само не мога да се съглася че няма значение дали било умишлено или неумишлено,тука не си прав.Помисли трезво.Ние ще изпаднем,незнам колко години ще сме в Б група,ако ще и 15 аз пак ще си обичам клуба,както вие сте го подкрепяли в Б група. А затова дали ще ни има,може и така да стане някой ден ,знае ли човек,то в тая държава няма нищо сигурно!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Черно море”