sedem_!_dva написа:Абе аз ти казвам, че 1/3 от титулярния състав ни го нямаше, а от играчите на ЕЙРЕ всички играеха в Премиър лийг, а нашите национали от Израел, от нашето първенство, Турция и не знам си къде и то не от първите отбори, а ти викаш че 3-4 положения не са нищо и то като гост... нищо не играли и ЕЙРЕ, ами да това се дължи на стила по който играехме и главно на Стенли в центъра на терена, който държеше халфовата линия и не позволявахме на ЕЙРЕ да разиграват и да си правят атаките, за това не играеха нищо ирландците. Ти какво искаш, да играем като Барса в Испания или Юнайтед и да атакуваме цял мач... Обясних ти и че виждах, че топката се разиграва по земя през цялото време, търсеха се комбинации, а не се риташе безразборо напред... нищо общо нямаше с мача с Грузия, това беше отличен мач на фона на другите мачове в групата досега, на контузените играчи и неувереността на играчите повикани да заместват звездите в отбора ни ...
С тебе няма да се разберем-аз изобщо не съм съгласен с товето мнение-първо,ако бяхме класен отбор нямаше контузиите да са чак такъв проблем,айде да не се излагаме има доста хора които могат д абъдат повикани,а всеки знае на какъв принцип се викат футоблисти в национала-шуробаджанащина-все едни и същи имена-аман!!!
Първо не беше 1'3 от тоброа и второ-да 3 атаки,ако за един отбор борещ се за световно първенство са много по-добре да не се явяваме на квалификации!!!!
Нали именно среши преките конкуренти се разбирта що за стока сме????
Не знам къде я видя тази идея,аз видях безмсиелни отигравания в центъра на терена-даже запис от мача,ако намеря ще докажа и с кадри....
Ама няма лошо поддържай си твоята теза,ама не ми я натрапвай

За мен нищо не играхме и заставам зад тези си думи!!!И,ако продължаваме така никога няма да се класираме за голям футболен форум.....
Аз не сикам д аиграем като Барса,но искам д аиграят със сърце,а не Перуката да излиза и да ми казва" Това с ани възмоностите" или след позора с Албания футболист на Албания да каже" Не знам,защо каот имате силни футоблисти играете така,може би не играят със сърце вашите футоблсити"!!!!
Не можеш д аме убдеиш в обратното-футоблсити,които играят добре в кубните си отбори им е през...за националния-ей това не искам да виждам аз...
И стига с тоя Стлиян не представлява нещо кой знае какво-сърди се като ощипана третокласничка на медиите.......