Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 21:00

No_Limit написа:Това, че Бачев не става за национала, не означава, че това важи и за другите - А. Александров - според мен е най-стабилния централен защитник, освен него Юруков, Манолев, Илчев - определено по-добър от на тате синчето, Илиев...Дори и Борносузов би паснал

Според мен от това, което видях защитниците бяха неориентирани в мача ви с ЦСКА, това в Националния отбор веднага ще бъде наказано от нападатели като Кийн и т.н, те не са като Муши и Руи Мигел, като трети вратар може и да бъде Илчев :lol: , ама няма смисъл само да блъска като няма да играе при конкуренцията на Иванков и Петков(въпреки че не е играл отдавна), Жоро Илиев (ако не беше контузен, но халфове много, а той с нищо не е по-добър от тях)... също може да го вземат, преди беше национал, вкара и гол даже в един мач, ако не се лъжа победен, Манолев-нападатели колкото щеш в Национални, Юруков... не знам, но според мен не става за национал, а Борносузов ... без коментар, той беше в Левски гледал съм го дори на тренировките на Герена... не става. Други играчи според мен нямат място от вашия отбор, като колектив в България играят що годе добре, но на национала му трябват и добри индивидуалности, от които Мъри да направи някаква сплав... Поне това е моето мнение. :roll:
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 21:36

sedem_!_dva написа:
No_Limit написа:Това, че Бачев не става за национала, не означава, че това важи и за другите - А. Александров - според мен е най-стабилния централен защитник, освен него Юруков, Манолев, Илчев - определено по-добър от на тате синчето, Илиев...Дори и Борносузов би паснал

Според мен от това, което видях защитниците бяха неориентирани в мача ви с ЦСКА, това в Националния отбор веднага ще бъде наказано от нападатели като Кийн и т.н, те не са като Муши и Руи Мигел, като трети вратар може и да бъде Илчев :lol: , ама няма смисъл само да блъска като няма да играе при конкуренцията на Иванков и Петков(въпреки че не е играл отдавна), Жоро Илиев (ако не беше контузен, но халфове много, а той с нищо не е по-добър от тях)... също може да го вземат, преди беше национал, вкара и гол даже в един мач, ако не се лъжа победен, Манолев-нападатели колкото щеш в Национални, Юруков... не знам, но според мен не става за национал, а Борносузов ... без коментар, той беше в Левски гледал съм го дори на тренировките на Герена... не става. Други играчи според мен нямат място от вашия отбор, като колектив в България играят що годе добре, но на национала му трябват и добри индивидуалности, от които Мъри да направи някаква сплав... Поне това е моето мнение. :roll:

Ок,ама на мен този национален отбор не ми харесва-тези са 22 посерковци без грам сърце,а Жоро Илиев да ме прощаваш,но е по-добър от Блажко и от Стенли....
Юруков си е класа доказа го и с Цска!!!!
Манолов няма място в национала,защото е бавен.
За малкия Сашко с две ръце гласувам да е национал,той си беше и младежки де..
Танко е добър,но рисков футболист...
Вратар Пиргов и Илчев-изобщо не са слаби,а и Пиргов е млад :)
Иванков и Петков ще се пенсионират скоро...
Имаме футболисти за национала,но няма кой да ги повика...
По-добри са от бездушните ни национали...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 21:44

MORSKI написа:
Ок,ама на мен този национален отбор не ми харесва-тези са 22 п******вци без грам сърце,а Жоро Илиев да ме прощаваш,но е по-добър от Блажко и от Стенли....

Последните два мача на националния гледа ли Морски ? Как може да кажеш, че Г.Илиев е по-добър от Стилиян, а и да говориш, че нямат сърце, като точно заради това спечелиха с Кипър и направиха толкова важен равен с ЕЙРЕ, запазил ни шансове за класиране на СП... При Пацо Марков наистина играеха без сърце, но точно последните два мача коренно се промени и играта и желанието им за победа на терена. За мен няма място място за нито един футболист от вашия отбор в националния, но Мъри преценява и както бях написал в една друга тема аз съм за избора, който той направи и това ще бъде и моя избор... напълно вярвам на Мъри. ;)
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 21:51

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:
Ок,ама на мен този национален отбор не ми харесва-тези са 22 п******вци без грам сърце,а Жоро Илиев да ме прощаваш,но е по-добър от Блажко и от Стенли....

Последните два мача на националния гледа ли Морски ? Как може да кажеш, че Г.Илиев е по-добър от Стилиян, а и да говориш, че нямат сърце, като точно заради това спечелиха с Кипър и направиха толкова важен равен с ЕЙРЕ, запазил ни шансове за класиране на СП... При Пацо Марков наистина играеха без сърце, но точно последните два мача коренно се промени и играта и желанието им за победа на терена. За мен няма място място за нито един футболист от вашия отбор в националния, но Мъри преценява и както бях написал в една друга тема аз съм за избора, който той направи и това ще бъде и моя избор... напълно вярвам на Мъри. ;)

Точно,че ги гледах особенно мача с Ейре-по-безидеен отбор не бях гледа по една чиста случайност додрапахме до х...
Имнено затова мога с чиста ръка на сърцето да кажа,че Жоро е доста по-добър от Стилиян!!!
Ти последните мачове на Жорката преди да се контузи гледа ли ги???
АКо не си тогава как коментираш-благодарение на него в голяма степен сме на 3 място...
И да, смея да твърдя,че в националния освен Марто и Гошо Петков няма момчета със сърца...
А Стенли да ме прощава,ама за мен си е дърво и винаги си е бил такъв-лично мнение не ангажирам никого с него ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 21:59

MORSKI написа:Точно,че ги гледах особенно мача с Ейре-по-безидеен отбор не бях гледа по една чиста случайност додрапахме до х...
Имнено затова мога с чиста ръка на сърцето да кажа,че Жоро е доста по-добър от Стилиян!!!
АКо не си тогава как коментираш-благодарение на него в голяма степен сме на 3 място...
И да смея да твърдя,че в националния освен Марто и Гошо Петков няма момчета със сърца...
А Стенли да ме прощава,ама за мен си е дърво и винаги си е бил такъв-лично мнение не ангажирам никого с него ;)

Точно Стенли ни беше най-добрия играч, доказа че е истински боец и капитан в тези мачове, Морски изложи се много с този коментар, повече няма какво да дискутираме, ясно е че не си и гледал мача с ЕЙРЕ щом казваш за безидейна игра... точно обратното, виждаше се идея, а не безразборно ритане напред и лежане по терена, както беше досега. Май фенските пристрастия ти пречат много... щом сравняваш Стенли с Георги Илиев...
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 22:04

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:Точно,че ги гледах особенно мача с Ейре-по-безидеен отбор не бях гледа по една чиста случайност додрапахме до х...
И да смея да твърдя,че в националния освен Марто и Гошо Петков няма момчета със сърца...

Точно Стенли ни беше най-добрия играч, доказа че е истински боец и капитан в тези мачове, Морски изложи се много с този коментар, повече няма какво да дискутираме, ясно е че не си и гледал мача с ЕЙРЕ щом казваш за безидейна игра... точно обратното, виждаше се идея, а не безразборно ритане напред и лежане по терена, както беше досега. Май фенските пристрастия ти пречат много... щом сравняваш Стенли с Георги Илиев...

Гледах го даже го коментирах-моля те не смятам,че аз съм с еизложил...
По-скоро ти ;) Къде я видя тази идея,добре,че беше автогола...
Нищо не играхме бе-3,4 влизания на Велизар след като влезе и няколко пробива това ни беше,айде моля те ;) Знам,че Мъри ти е любимец,но тук няма място за симпатии....
Стилиян поне за мен не е такъв играч,който ще реши даден мач не случайно вече не е капитан ;)
Това си е моето мнение аз мога да кажа,че ти си се изложил понеже аз не смятам,че Стенли е кой знае колко качествен футболист-даже напротив ;)
Изобщо не ми пречат фенските пристрастия честно...Жорката е човек,който може да реши мач,за Стенли не съм на това мнение,колко мача сме се провалили заради негови слаби отигравания....
А Жоро е вкарвал решителни голове и с фланелките на морето и на Цска и на Локо ПЛовдив...
Не,че Стенли е нямал и силни мачове-не ме разбирай погрешно,но не смятам,че е по-класен от Жоро ;)
А за сърцето на Жорката няма какво да кажа,за който и отбор да играе си дава сърцето-естествено той си е моряк и винаги си е бил такъв...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 23:01

Морски добре, че не съм слушал коментара ти по радиото, ти гледа ли ни играта с/у Грузия и с/у ЕЙРЕ, в мача с ирландците имахме поне три изгодни положения преди автогола им, които Рангелов и Попов изпуснаха... като прибавим, че бяхме без Мартин Петров, Бербатов, Божинов и Тунчев, а това е 1/3 от титулярния състав сам прави сметка дали сме играли с успех, дали с късмет сме стигнали до равен и дали не е добър резултата като гост на основен конкурент за 2-то място в групата... :roll:
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 23:09

sedem_!_dva написа:Морски добре, че не съм слушал коментара ти по радиото, ти гледа ли ни играта с/у Грузия и с/у ЕЙРЕ, в мача с ирландците имахме поне три изгодни положения преди автогола им, които Рангелов и Попов изпуснаха... като прибавим, че бяхме без Мартин Петров, Бербатов, Божинов и Тунчев, а това е 1/3 от титулярния състав сам прави сметка дали сме играли с успех, дали с късмет сме стигнали до равен и дали не е добър резултата като гост на основен конкурент за 2-то място в групата... :roll:

Толквоа левашки пропуски,че нямам думи..Виж сега Ейре нищо не играха,ако бяха си играли тяхната игра не ни мърдаше 3 ка....3,4 ситуации за цял мач и аз това ти казах-това много ли е???Чакай сега бе аз не искам да гледам такава България дето се римирява с 3,4 атаки и един х с голяма доза ксъмет,защото,ако не беше Килбайн щяхме да си тръгнем победени.
Не се излагай Седем на Два,моля те....
А с Грузия беше върха на трагдеията :!: Ти ми сравняваш мач-трагедия с посредтвен мач!!!
Така до никъде няма да я докараме ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 23:55

Абе аз ти казвам, че 1/3 от титулярния състав ни го нямаше, а от играчите на ЕЙРЕ всички играеха в Премиър лийг, а нашите национали от Израел, от нашето първенство, Турция и не знам си къде и то не от първите отбори, а ти викаш че 3-4 положения не са нищо и то като гост... нищо не играли и ЕЙРЕ, ами да това се дължи на стила по който играехме и главно на Стенли в центъра на терена, който държеше халфовата линия и не позволявахме на ЕЙРЕ да разиграват и да си правят атаките, за това не играеха нищо ирландците. Ти какво искаш, да играем като Барса в Испания или Юнайтед и да атакуваме цял мач... Обясних ти и че виждах, че топката се разиграва по земя през цялото време, търсеха се комбинации, а не се риташе безразборо напред... нищо общо нямаше с мача с Грузия, това беше отличен мач на фона на другите мачове в групата досега, на контузените играчи и неувереността на играчите повикани да заместват звездите в отбора ни ...
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2009 00:25

sedem_!_dva написа:Абе аз ти казвам, че 1/3 от титулярния състав ни го нямаше, а от играчите на ЕЙРЕ всички играеха в Премиър лийг, а нашите национали от Израел, от нашето първенство, Турция и не знам си къде и то не от първите отбори, а ти викаш че 3-4 положения не са нищо и то като гост... нищо не играли и ЕЙРЕ, ами да това се дължи на стила по който играехме и главно на Стенли в центъра на терена, който държеше халфовата линия и не позволявахме на ЕЙРЕ да разиграват и да си правят атаките, за това не играеха нищо ирландците. Ти какво искаш, да играем като Барса в Испания или Юнайтед и да атакуваме цял мач... Обясних ти и че виждах, че топката се разиграва по земя през цялото време, търсеха се комбинации, а не се риташе безразборо напред... нищо общо нямаше с мача с Грузия, това беше отличен мач на фона на другите мачове в групата досега, на контузените играчи и неувереността на играчите повикани да заместват звездите в отбора ни ...

С тебе няма да се разберем-аз изобщо не съм съгласен с товето мнение-първо,ако бяхме класен отбор нямаше контузиите да са чак такъв проблем,айде да не се излагаме има доста хора които могат д абъдат повикани,а всеки знае на какъв принцип се викат футоблисти в национала-шуробаджанащина-все едни и същи имена-аман!!!
Първо не беше 1'3 от тоброа и второ-да 3 атаки,ако за един отбор борещ се за световно първенство са много по-добре да не се явяваме на квалификации!!!!
Нали именно среши преките конкуренти се разбирта що за стока сме????
Не знам къде я видя тази идея,аз видях безмсиелни отигравания в центъра на терена-даже запис от мача,ако намеря ще докажа и с кадри....
Ама няма лошо поддържай си твоята теза,ама не ми я натрапвай ;)
За мен нищо не играхме и заставам зад тези си думи!!!И,ако продължаваме така никога няма да се класираме за голям футболен форум.....
Аз не сикам д аиграем като Барса,но искам д аиграят със сърце,а не Перуката да излиза и да ми казва" Това с ани възмоностите" или след позора с Албания футболист на Албания да каже" Не знам,защо каот имате силни футоблисти играете така,може би не играят със сърце вашите футоблсити"!!!!
Не можеш д аме убдеиш в обратното-футоблсити,които играят добре в кубните си отбори им е през...за националния-ей това не искам да виждам аз...
И стига с тоя Стлиян не представлява нещо кой знае какво-сърди се като ощипана третокласничка на медиите.......

Върни се в “Черно море”