Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Жоазиньо пропуска мача със Славия

Мнениеот LSFC1914 » 18 май 2009 20:07

Толкова мнения с толкова правописни грешки не бях чел.
Иначе по темата. На Жо му спадна малко формата след контузията,но това е нормално.Има кой да го замени.Дано след срещата с Миньор да сме шампиони. :)

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Левски с коефициент 24,250

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 20:08

Е,то вариантът "при ЦСКА шампион" е малко илюзорен,защото въпреки че момчетата се стараят,след тези две загуби едва ли ще успеем да вземем титлата.Но това първенство е изключително интересно и драматично,и както Томислав Русев каза,нищо чудно до края на първенството(в оставащите 3 кръга) лидерът да се смени 3 пъти.Като фен на ЦСКА смятам,че трябва да подкрепим нашите в оставащите три мача до срая,за да изиграят на добро ниво с чест и достойнство.А гледайки реално на нещата ,ако определя шансът на двата гранда да станат шампиони в проценти,прогнозата ми ще изглежда така:
Левски -шампион 70%
ЦСКА-шампион 30%
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Черно тото

Мнениеот Blue_AvalanchE » 18 май 2009 20:45

Днес имаше тема "И Левски в Черното тото". Извинявайте, ама аз съм на 14 години и едно момиче колкото мене ми каца, че ще бием с 3-1 Локомотив Мездра. Така че, с това "'черно тото" обиждате по-малките тимове. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ......

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 21:04

Малко сийд няма да е излишен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот ntodorov » 18 май 2009 21:11

tprodanov написа:
ntodorov написа:Ние на Велик ден ядем агнета и пием бири. Не сме баш такива ахмаци като вас да гледаме "супер" мачове от супер първенството ни и то на Велик ден. Как пък не. Вие ако искате си дерете гърлата, давайте пари и си хабете времето с глупави мачове и чакайте после Йовов, Тиберканин, и останалите да ви сложат трапезата. Ахмаци в Бургас вече няма. При хубаво време пък ядем цаца и пием бира на плажа - вие пляскайте на оня дето духа и чакайте от умрял писмо. Та какво викаш: Голям мач сте направили със Спартак ? Бреей. Велики сте бе. Кои песнички пяхте? Вие сте ошашавили света. Що не се цаните да ви вземат за финала на КЕШ да викате за Ман или Барса. Ще се ослушате и като се върнете в София съм сигурен, че на мач в БГ - няма да стъпите. Впрочем бях в Истанбул за финала на КЕШ между Ливерпул и Милан. От тогава всичко по БГ стадионите ми е жалка и смешна картинка - еле, като чувам как си харесвате публиката от "умопомрачителните" 10 000 калпака. Смяяяяяяяяяяях и срам :oops:

Мноо са ми смешни чуждопоклонниците. Ми що не ходиш да врътнеш една на мангалдо например.

ПП И къде точно ядете цацата бе, измежду мазутените петна или около некой танкер? Поне не може да се отрече спокойствието, нема гръмнат човек наоколо :mrgreen:

Приятелю, аз имам избор, а ти освен на Жоазиньо, Бобиньо и Тиберканин май нямаш много избор за врътки. приятелю цаца ядем там където ти мечтаеш да си. Разбирам те вече, ти друг избор нямаш освен да ходиш на мачове на Левски :lol:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

yasen
Контакти:

Левски в бъдеще

Мнениеот yasen » 18 май 2009 21:22

Още през есента, след поредицата от слаби мачове, създадох 1-2 теми, свързани с това, че феновете на Левски много бързо забравяме... Велев беше освиркван, но след възкачването на 1 място през есента, всичко се забрави, наложи се темата "нека му дадем шанс, все пак сме били на 1 място, левскар бил и какви ли не глупости". Така, сега през пролетта отново се изрази огромно недоволство срещу него (искам всеки левскар, който сега ще ми напише, че на Велев трябва да се даде шанс, да си сложи ръката на сърцето и да признае какво е искал по отношение на треньорския пост след най-унизителната загуба на Левски на Герена от поне 20 години, след поредицата от слаби и безидейни продукции на Левски, които в крайна сметка доведоха до отпадане от Пирин за купата). А сега, когато логичното се случи, защото НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ Левски е най-малко слабия от всички отбори в "А" група и когато дойдоха сериозните мачове на цска и истината лъсна за тях, си мисля, че отново НЯМА ДА ИМА НИКАКВА ПРОМЯНА В ЛЕВСКИ СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА, което ще бъде вече пагубно за следващите поне 5 години. Далеч съм от мисълта за някакви промени сега, но след края на сезона, каквото и да стане в първенството, С БОРИМИРОВ И ВЕЛЕВ СМЕ ДОТУК. В европа наесен аз искам нов треньор и ново ръководство (Сираков би бил перфектния вариант). НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ОТ ПОБЕДИ СРЕЩУ СМЕШНИЯ СПАРТАК И ИЗДЪНКИТЕ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБИЯ И ВЕЧЕ РАЗКРИТ ЦСКА. ЛЕВСКИ ИМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА. велев - OUT!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Левски в бъдеще

Мнениеот smash_the_reds » 18 май 2009 21:23

И аз съм на същотото мнение-Велев вън!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 18 май 2009 21:32

Нека станем шампиони.После ще го мисли Батков какво да се прави. :) Дано да е вярно,това за Аврам Грант.Дори и да не искате Велев,той ще си остане само като помощник. :)

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Черно тото

Мнениеот SobieskiVanilla » 18 май 2009 21:32

Има обаче една СЪЩЕСТВЕНА разлика - за доктора на ЦСКА веднага опищяха кой е, какъв е, а сеега се пише "човек, гравитиращ около ФКЛС, но името му се пази в строга тайна". Не е ли това двоен стандарт???

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2009 21:32

smash_the_reds написа:И аз съм на същотото мнение-Велев вън!!!

Абсолютно. Гус Хидинк защо отказа да остане в Челси? Само чака да му свирнем и е готов да поеме Левски.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”