На мен турците са ми антипатични, защото просто не ми допадат антропологически ...
Няма как да ги мразя по исторически и политически причини, защото ние сме доста по стар и мъдър народ от тях ...
А древните народи не мразят нищожества ... и някой, който е далеч под тяхното ниво.
Мразят се силните, но не и нищожните и недостойните ...
Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- South_Park
Re: Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?
Keyser Soze написа:Името на темата е "Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?", а всички дето са гласували за Турция, го правят поради политически убеждения. Какво общо има футбола с историята? Аман от комплексарщини! Не съм фен на Турция, ама националният им отбор си играе приятен футбол, да не говорим, че треньор им е Гуус Хидинк, който безкрайно много харесвам и уважавам.
Всички неща от Република Пуйка са ми неприятни (освен дюнерите де , ама те не са точно от пуйката )
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- Keyser Soze
- Контакти:
Лично за мен патриот и националист са съвсем различни неща. Едното състояние се пробужда от любов към родината, другото от омраза към другите националности и вероизповедания. Затова, не ми задавай реторични въпроси - правя ли разлика между... Всеки си има право на мнение и смятам, че анкетата се обезсмисля заради отг. Турция, която у нас няма как да бъде харесвана от повечето българи.
Прав си, че м/у патриотизъм и национализъм има съществена разлика, но в крайна сметка в България няма как да се радваме на Турция... и е нормално техният отбор да ни е най-неприятен - а това все пак е по темата. 

Barcelona - Mes que un club
- South_Park
Спомням си през 2002 , когато пуйките станаха 3-ти , някъв "наш" журналист се мазнеше на някъв пуяк , че цяла България се е радвала за успеха им 

[/quote]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
South_Park написа:Спомням си през 2002 , когато пуйките станаха 3-ти , някъв "наш" журналист се мазнеше на някъв пуяк , че цяла България се е радвала за успеха им
Ще ме убиете ли ако кажа, че бях за Турция на полуфинала с Бразилия заради грозната симулация на Ривалдо в групите, когато те пак бяха заедно

- Georgiev11
- Контакти:
всички който са християни ми са приятни който не са ..........................................
в това число и черните

Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
- benquick
- Контакти:
1.Швеция-където и да ни хванат все ни мачкат 2.Гърция-не мога да понасям този антифутбол дето практикуват 3.Турция-тях просто няма как да ги харесвам
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- JohnnieWalker
- Контакти:
benquick написа:1.Швеция-където и да ни хванат все ни мачкат 2.Гърция-не мога да понасям този антифутбол дето практикуват 3.Турция-тях просто няма как да ги харесвам
Шведите освен че ни биеха, ни биеха и с много