Прогнози за най-старото столично дерби, Славия - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Прогнози за най-старото столично дерби, Славия - Левски

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 20:19

LSFC1914 написа:
Red_champions написа:Славия-Левски
2 : 2

Нормално да искаш такъв резултат,ама няма да стане. Извинявай,ама това е положението. :)

Няма за какво да се извиняваш,приятел.Играете ли по-добре,значи ще биете,ако не-всичко е възможно-не се знае.А моята прогноза си е моя прогноза продукт вероятно на моя фенски болен мозък :) .Виж дали ми се иска вече е друг въпрос.По-скоро ми се иска първенството да стане още по-интересно,но...ще видим... ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 18 май 2009 20:21

Аз примерно не мога да дам прогноза , защото съм на мисълта , че Славия когато им се играе могат да спукат от бой всеки отбор в А група ;) , но иначе клоня към победа на Левски , защото те се борят за да са шампиони :) и при загуба и победа на ЦСКА ще си сменят местата :)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 20:22

Talic написа:Аз примерно не мога да дам прогноза , защото съм на мисълта , че Славия когато им се играе могат да спукат от бой всеки отбор в А група ;) , но иначе клоня към победа на Левски ...

Много правилно го каза.Очаква се да се получи един истински футболен празник в събота,дано само съдията не реши да се прави на главен герой,а да остави футболистите да играят.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

koi4i

Мнениеот koi4i » 18 май 2009 20:26

С риск да си навлека нечии гняв немога да не кажа,че дебелия боклук винаги е мразел ЛЕВСКИ и славия се е хвърляла много повече срещу нас.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2009 20:27

Аз като един болен любител на честната игра,ще кажа само-Играйте честно и каквото стане.А за да стане по интересно,Титаните да смажат ръчицата на Венци.Тогава на 100% ще гледаме истински мач.Това обичам да гледам,а не...онова другото.Не се сещам за името.ИЗВИНЕТЕ!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 18 май 2009 20:27

Red_champions написа:
LSFC1914 написа:

Нормално да искаш такъв резултат,ама няма да стане. Извинявай,ама това е положението. :)

Няма за какво да се извиняваш,приятел.Играете ли по-добре,значи ще биете,ако не-всичко е възможно-не се знае.А моята прогноза си е моя прогноза продукт вероятно на моя фенски болен мозък :) .Виж дали ми се иска вече е друг въпрос.По-скоро ми се иска първенството да стане още по-интересно,но...ще видим... ;)

За първи път да видя едно трезво мнение от тебе.Браво,за което.Виж сега,че в момента сме в по-добра форма от вас се вижда,но си мисля,че с тази контузия на Тошко Янчев ви намаляха още повече шансовете.Той ви беше биткаджията до този момент и машината в центъра на терена,играе със сърце.Сега не знам кой ще го замени,но няма да е на същото ниво.Успех на вас,дано още малко се задържи интригата,поне до мача ни с Миньор,надявам се тогава вече да сме шампиони.И да вдигнем титлата на Герена.

Blue Radiotherapist
Контакти:

Мнениеот Blue Radiotherapist » 18 май 2009 20:29

Ако Левски вкара ранен гол ще разгроми Славия както стана със Спартак.Запъне ли се обаче резултатът или белите отбележат даже и дебелият Венци Стефанов ще започне да се търкаля и лежи по терена.Точно в този момент ще проличи хладнокръвието на Левски или ще се поддадем на емоции и провокации които видяхме до какво доведоха чорбарите.

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 18 май 2009 20:30

3:1 за Левски. 1 на Зе, 1 на Жорката и 1 на Цачев.

Потребителски аватар
non.mollare.mai
Контакти:

Мнениеот non.mollare.mai » 18 май 2009 20:31

Цачев ако влезе в игра ще вкара със сигурност :twisted:
[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 18 май 2009 20:37

Искам в този мач да ни поведат с 1:0 и в края на 2рото полувреме 3 дузпи !!!! :lol: :lol: :lol:

МОга да си помечтая не сме съдийският септемврийско знаме... 2:0 Певецо и Цачев !

Върни се в “Славия”