"Дани Кики от Локо (Пд) е пред трансфер в чужбина. За атакуващия халф са пристигнали запитвания от Италия, Израел и Кипър. От мениджърската агенция на Лъчо Танев обаче отказаха да назоват имената на клубовете.
"Изпратили сме пълни подробности за Дани и най-късно до края на тази седмица трябва да има отговор. При положение, че се размине с трансфер зад граница, ще остане в Локо (Пд).
Вече постигнахме споразумение с Коко Динев да преподпише изтеклия си договор за още 2 години, но както казах, първо трябва да изчакаме възможностите му за кариерата в чужбина", разкри пред Topsport.bg Стефан Славков от агенцията на Лъчо Танев."
Забравете.
ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Какво става със Наката Борносузов на каде са намира това момче и дали не можем да го върнем отново на ''Тича'' 

GrEeN-FaN написа:Какво става със Наката Борносузов на каде са намира това момче и дали не можем да го върнем отново на ''Тича''
За последно беше в Славия. Сега къде ще продължи... не знам. Аз лично смятам, че той вече е взел-дал с футбола.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Как така Славия? Отиде в Румъния (Астра Плоещ), сега е в Израел (Бней Сахин). На 31 г. повечето играчи са все още в добра кондиция и не са свършили за футбола.
Mourinio написа:до вчера класни чужденци за нападател и крило, сега пък няма да взимаме чужденци...
http://www.novsport.com/news147140_1059.html
някой има ли някаква представа за тоя Пламен Димов?!
Пламен Димов е един от двамата братя близнаци играещи в Черноморец Поморие, синове на Диан Петков. Младежки национал, днес игра в баража срещу Спортист Своге и получи втори жълт и съответно червен картон. Играе като централен защитник. Интересното е, че в по-големия период от развитието си като юноша играеше като дефанзивен халф. В последно време заигра като централен и не се справя зле. Нищо чудо да са му вдигнали мерника нашите, още повече, че договора му изтича и доколкото знам за сега не иска да го подновява, въпреки интерес от страна на Черноморец Бургас и отправена конкретна оферта към него.
Забравих да спомена.... набор 90-ти

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:Mourinio написа:до вчера класни чужденци за нападател и крило, сега пък няма да взимаме чужденци...
http://www.novsport.com/news147140_1059.html
някой има ли някаква представа за тоя Пламен Димов?!
Пламен Димов е един от двамата братя близнаци играещи в Черноморец Поморие, синове на Диан Петков. Младежки национал, днес игра в баража срещу Спортист Своге и получи втори жълт и съответно червен картон. Играе като централен защитник. Интересното е, че в по-големия период от развитието си като юноша играеше като дефанзивен халф. В последно време заигра като централен и не се справя зле. Нищо чудо да са му вдигнали мерника нашите, още повече, че договора му изтича и доколкото знам за сега не иска да го подновява, въпреки интерес от страна на Черноморец Бургас и отправена конкретна оферта към него.
Забравих да спомена.... набор 90-ти))))))))))))))
Звучи добре, аз подкрепям да се вземат младежки национали вместо съмнителни чужденци, ако даваме път на нашите млади момчета си мисля, че можем да объркаме сериозно сметките догодина и да влезем в УЕФА, иначе за повече(титла примерно) като решат ТИМ (ако изобщо решат...)
Последна промяна от AndreyBG на 08 юни 2011 23:53, променено общо 1 път.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
зеления написа:GrEeN-FaN написа:Какво става със Наката Борносузов на каде са намира това момче и дали не можем да го върнем отново на ''Тича''
За последно беше в Славия. Сега къде ще продължи... не знам. Аз лично смятам, че той вече е взел-дал с футбола.
Каква Слабия бе човек ... във израел играе но не вярвам да му са играе там тук е идеално за него и семейството му знам ,че жена му много харесва Варна ... Морето сините вълни да дойде хем ще лапа някой лев хем ще си живурка във Варна
AndreyBG написа:Звучи добре, аз подкрепям да се вземат младежки национали вместо съмнителни чужденци, ако даваме път на нашите млади момчета си мисля, че можем да объркаме сериозно сметките догодина и да влезем в УЕФА, иначе за повече(титла примерно) като решат ТИМ (ако изобщо решат...)
И на мен ми звучи добре, с известна уговорка.
Може и да объркаме сметките в челото, а може и да се борим за оцеляване. С юношите рискът е много голям, но има и известен парадокс. Без да играят редовно, няма как да станат нещо повече от посредствени играчи. Но за да играят редовно, трябва 1) треньор, който да обича да рискува и експериментира с младите (Генов не е такъв), или 2) трябва отбора да не преследва никакви цели (т.е. сигурен да не изпадне и без възможност да спечели нещо), или 3) просто да не може да си позволи други играчи. Ние не се вписваме, затова и юношите ни залежават. Берое са 1, 2 и 3 едновременно в различна степен, Литекс са 1, Пирин и Сливен са 3.
[offtopic]Онзи ден Роби Кийн стана най-резултатния британски играч за националния си отбор (51 гола), изпреварвайки Боби Чарлтън. Ако едно време тогавашния мениджър на Уулвс имаше избор измежду двамата контузени нападатели, Кийн нямаше как да пробие. Не е рискувал, не е предусещал таланта на Роби, просто не е имал избор. Затова се радвам на кадровите кризи като тази след мача с Локо Сф -- това е един от малкото шансове младите ни играчи да дръпнат напред. Дали ще стане, е друг въпрос. Аз бих бил щастлив да вадим един качествен играч на 2-3 години.[/offtopic]
yavorescu написа:Как така Славия? Отиде в Румъния (Астра Плоещ), сега е в Израел (Бней Сахин). На 31 г. повечето играчи са все още в добра кондиция и не са свършили за футбола.
Опс, моя грешка. Аз говорех за Юруков. Съжалявам.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Юрука няма да се върне при тези собственици, дори и да трябва да си плаща. Не ни и трябва според мен -- формата му спадна драстично, а има и някои съмнителни моменти около него (не знам дали са верни, но все пак е притеснително).