gonzofenka написа:itelim написа:Я преведи, че ми стана интересно!
Добре,не исках да е конкретно....Кога за последно СЕСКАТА(ЦСКА) са играли напролет в евротурнирите?
Отборът на ЦСКА е играл на пролет през 89г.Прочети малко и тогава нападай.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gonzofenka написа:itelim написа:Я преведи, че ми стана интересно!
Добре,не исках да е конкретно....Кога за последно СЕСКАТА(ЦСКА) са играли напролет в евротурнирите?
turbogena написа:не трябва да се претисняваме момчетаотбора набира инерция ,играе с настроение и мисля че няма да се осети липсата му ,Цачев е вариант ,а и за мене Тиберканин направи добър мач вчера
peho написа:Red_champions написа:Пичове левскари,осъзнайте се малко.Аз съм голям привърженик на ЦСКА,но желая да уточня,че уважавам всеки един български клуб независимо дали Левски или Родопа.Не съм от типа хора,които целят да се заяждат.По-назад в темата бях индиректно наречен от сини фенове "червен статист","смешен чорбар" и другото го забравих.Това,че казах,че ЦСКА е постигнал евро успехи не цели да засегнте никого,а напротив да покаже,че и ЦСКА освен Левски е конкурентно способен в Европа.Явно сините сте се представяли по-успешно в Европа и имате коефициент,за което ви поздравявам.Ако чрез моето изказване,ако съм обидил някой син фен,се извинявам,и пак желая да уточня,че спазвам винаги добрия тон и уважавам всеки съперник.
Евала пич!Защо не са всички като теб?!
jore1914 написа:xi4o_93 написа:Да пуска Цачев да им набута 2 гола и ни праи шампиони
НЕ се вживяжай толкова.. тва че вкара 3 гола от които 2 бяха 400% сигорни.. и един 100% сигорен не можа да вкара... не значи че е нЕква звезда.. освен трите гола друго направи ли ?! От левия фланг изобщо не се играеше през целия мач.. добре че Зе ги правеше луди и пробиваше от дясно иначе ...
ред арми написа:кво като са сини бе говедо...... няма да им пречи да ви бият и да ви унижат......всеки син отбор в Европа не означава "Лефски" пък вие не сте центъра на света,колкото по-рано го разберете толкова шанса да не сте "Евроидиоти" а само полуидиоти е по-голям...а колкото до Bad Boys Blue такива фракции има във всяка агитка..... цвета и названието и е различно.
в-к Дневник написа:Коефициентът на "Левски" в евротурнирите може да му позволи да участва за втори път в групите на Шампионската лига, ако сините се преборят с ЦСКА за титлата. Те ще започнат кампанията си в Европа с коефициент 24.250, което ще им позволи да са поставени във всички квалификационни кръгове до груповата фаза на най-комерсиалния турнир.
Българският шампион ще започне участието си от втория предварителен кръг на турнира, където ще е поставен, независимо дали е "Левски" или ЦСКА.
Това му определя съперници като "Бохемианс" (Ирландия), "Жрински" (Босна и Херцеговина), шампиона на Унгария (най-вероятно "Уйпещ"), ФК "Грузия" (Тбилиси), "Шериф" (Молдова), ФК "Македония", ФК "Баку" (Азербайджан), "Левадия" (Естония), шампиона на Албания, "Актобе" (Казахстан), "Пюник" (Армения), "Рил" (Уелс), "Гленторан" (Сев. Ирландия), "Стреймур" (Фар. о-ви), "Дюделанж" (Люксембург), шампиона на Черна гора и "Санта Жулия" (Андора).
При успех над който и да е от тези съперници, българският първенец ще е поставен и в третия квалификационен кръг.
Това го изправя пред съперници като "Калмар" (Швеция), АПОЕЛ (Кипър), "Стабек" (Норвегия), "Слован" (Словакия), "Вентспилс" (Латвия), "Марибор" (Словения), "Хафнарфьордур" (Исландия), "Интер" (Финландия) и "Екранас" (Литва).
След евентуалното отстраняване и на съперника от този кръг идва и голямата разлика между това дали шампион ще е "Левски" или ЦСКА. Ако сините са първи, те ще са последният тим от поставените и ще могат да срещнат отбори с ниски коефициенти, продължили от предишния кръг.
Там обаче ги чака и големият им кошмар от началото на този сезон БАТЕ (Борисов), който е сред непоставените.
Ако ЦСКА стигне до този кръг на турнира ще е непоставен със сигурност заради коефициента си от 14.250. Това ще им отреди съперници като гръцкия шампион "Олимпиакос" или "Славия" (Прага), плюс бивши величия като "Партизан" и т.н.
Все пак всичко е още сферата на вероятностите, но пред българския шампион, който и да е той, се открива сравнително добра възможност да атакува груповата фаза на Шампионската лига.
Ако фаворитите се определят по мястото им в ранглистата на УЕФА, то първенецът на А група би трябвало да се справи с по-голямата част от съперниците си, защото те са под България в класацията на Европейската футболна централа.
При провал на шампиона на страната във втория предварителен кръг на Шампионската лига, той отпада от евротурнирите.
При отпадане в третия предварителен кръг, той продължава в четвъртия квалификационен кръг на новия турнир "Лига Европа".
Ако първенецът на България не успее да преодолее четвъртия кръг на Шампионската лига, той се включва директно в груповата фаза на "Лига Европа".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
xi4o_93 написа:jore1914 написа:xi4o_93 написа:Да пуска Цачев да им набута 2 гола и ни праи шампиони
НЕ се вживяжай толкова.. тва че вкара 3 гола от които 2 бяха 400% сигорни.. и един 100% сигорен не можа да вкара... не значи че е нЕква звезда.. освен трите гола друго направи ли ?! От левия фланг изобщо не се играеше през целия мач.. добре че Зе ги правеше луди и пробиваше от дясно иначе ...
3 гола за 30 мин! Знам че повечето бяха на празна врата,но се пак се видя че има и усет за пласирането!Мисля че е по добър вариант от Тиберканин,макар че вчера направи добър мач!
maximalniq написа:Велев си знае работата ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта