Колкото за Илчев..защо да не заслужава?Това е вратаря допуснал най-малко голове в България,след Г.Петков.
Петков-16
Илчев-17
И съм фен на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Red_champions написа:cska_90 написа:Red_champions написа:Карамфил Илчев,Стоев(незнам изобщо кой е) и Пеев не са за националния,по мое мнение.На тяхно място:Иво Петров,Данчо Тодоров и Галин Иванов са по-подходящи.Жалко,че Мъри е поредния треньор,който пренебрегва с лека ръка таланта на Вили Димитров и не го вика.Иначе добър състав,бием ирландците.
Е как да него вика Велизар-нали игра предните мачове срещи Ирландия и Кипър?????????
Ей,приятел,извинявам се,съвсем се бях отнесъл,естествено,че го вика,ама не го прочетох тук.cska_90,не мислиш ли,че Данчо Тодоров има място в националния?

Red_champions написа:И как ще се справя това момче,когто отбора му е на последно място,с най-малко точки и най-много инкасирани голове,а той е защитник.
Red_champions написа:Кривия твърдо в национала!!!!

Alexandrov93 написа:Вижте сега Тодор Стоев не е от Пирин,а от Беласица и не се смейте,това е един от малкото играчи които съм наблюдавал,че се справя перфектно в защита.Той е преотстъпен за един сезон от Левски
Колкото за Илчев..защо да не заслужава?Това е вратаря допуснал най-малко голове в България,след Г.Петков.
Петков-16
Илчев-17
И съм фен на Черно Море

cska_90 написа:Red_champions написа:Кривия твърдо в национала!!!!
Пиши го отписан-прави се на обиден отдавна каза ,че няма да се върне.
Alexandrov93 написа:cska_90 написа:Red_champions написа:Кривия твърдо в национала!!!!
Пиши го отписан-прави се на обиден отдавна каза ,че няма да се върне.
Не се прави на обиден!Когато Марков го извика,той сам си каза "Аз съм вече на години,трябва младите да се развиват,затова няма да приема" Това е един благороден човек,който винаги когато спечели награда..играч на Варна...халф на България я дава на сираците,но след мача с Литекс във Варна,Стоилов поговорил с него и има 60% шанс да се върне,това го каза самия Стоилов,но не се знае

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта