Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redshit
Контакти:

Re: Левски с коефициент 24,250

Мнениеот redshit » 18 май 2009 18:41

PFC Litex написа:
GoingDown написа:Абе олигофрен знаеш ли че Левски и Динамо Загреб са братски отбори бе нерез ???

Няма лошо, това значи ли, че Динамо Загреб ще паднат умишлено? :)

може, ама едвали ще е 8:0 :)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 18:52

Пичове левскари,осъзнайте се малко.Аз съм голям привърженик на ЦСКА,но желая да уточня,че уважавам всеки един български клуб независимо дали Левски или Родопа.Не съм от типа хора,които целят да се заяждат.По-назад в темата бях индиректно наречен от сини фенове "червен статист","смешен чорбар" и другото го забравих.Това,че казах,че ЦСКА е постигнал евро успехи не цели да засегнте никого,а напротив да покаже,че и ЦСКА освен Левски е конкурентно способен в Европа.Явно сините сте се представяли по-успешно в Европа и имате коефициент,за което ви поздравявам.Ако чрез моето изказване,ако съм обидил някой син фен,се извинявам,и пак желая да уточня,че спазвам винаги добрия тон и уважавам всеки съперник.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 18 май 2009 19:10

Нека запазим фенските пристрастия в рамките на първенството. В европейските турнири трябва да стискаме палци за всеки български представител, независимо дали се казва Левски, ЦСКА, Литекс или Черно море. Защото все пак се представя България по този начин! :)

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 18 май 2009 19:11

Yoda написа:
levskarko написа:Има ли някой Български отбор с по голям коефицент от този? Моля ако има такув впишете го!!!
На свинченценка е 14,250.... пак е добре други и толко нямат.

Ми лятото цената на свинското пада .... пък и супите не се харчат, щото има таратор :)

тва ме изкефи браво ,ако можех щях да ти стисна ръката ;)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ......

Мнениеот gonzofenka » 18 май 2009 19:13

itelim написа:Я преведи, че ми стана интересно!

Добре,не исках да е конкретно....Кога за последно СЕСКАТА(ЦСКА) са играли напролет в евротурнирите?
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Жоазиньо пропуска мача със Славия

Мнениеот jore1914 » 18 май 2009 19:19

.... казах ви че Жоазиньо няма да играе още в Петък.. бях на Герена и го видях заедно с Боримиров ходеше и накуцваше стабилно.. и ви казах че няма как да се оправи за една седмица след като го видях.. Да Коща също го видях но му нямаше нищо пък.. контузен бил но за Жо бях сигурен че пропуска мача и така и се случи :)
Последна промяна от jore1914 на 18 май 2009 20:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 18 май 2009 19:20

Red_champions написа:Пичове левскари,осъзнайте се малко.Аз съм голям привърженик на ЦСКА,но желая да уточня,че уважавам всеки един български клуб независимо дали Левски или Родопа.Не съм от типа хора,които целят да се заяждат.По-назад в темата бях индиректно наречен от сини фенове "червен статист","смешен чорбар" и другото го забравих.Това,че казах,че ЦСКА е постигнал евро успехи не цели да засегнте никого,а напротив да покаже,че и ЦСКА освен Левски е конкурентно способен в Европа.Явно сините сте се представяли по-успешно в Европа и имате коефициент,за което ви поздравявам.Ако чрез моето изказване,ако съм обидил някой син фен,се извинявам,и пак желая да уточня,че спазвам винаги добрия тон и уважавам всеки съперник.

Евала пич!Защо не са всички като теб?!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Re: Жоазиньо пропуска мача със Славия

Мнениеот xi4o_93 » 18 май 2009 19:21

Да пуска Цачев да им набута 2 гола и ни праи шампиони ;)
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 май 2009 19:23

не трябва да се претисняваме момчета ;) отбора набира инерция ,играе с настроение и мисля че няма да се осети липсата му ,Цачев е вариант ,а и за мене Тиберканин направи добър мач вчера :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 18 май 2009 19:24

xi4o_93 написа:Да пуска Цачев да им набута 2 гола и ни праи шампиони ;)

НЕ се вживяжай толкова.. тва че вкара 3 гола от които 2 бяха 400% сигорни.. и един 100% сигорен не можа да вкара... не значи че е нЕква звезда.. освен трите гола друго направи ли ?! От левия фланг изобщо не се играеше през целия мач.. добре че Зе ги правеше луди и пробиваше от дясно иначе ...

Върни се в “Архив”