Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Петиция против Димитър Христолов !

Мнениеот ivo77 » 18 май 2009 18:18

Fallen_Angel написа:
ivo77 написа:Нищо няма да постигмем с тея петиции и подписки, забравете!

А пречи ли?

Не, естествено! Нищо против нямам, просто крайния резултат ще е никакъв.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев

Мнениеот Fallen_Angel » 18 май 2009 18:22

pucky написа:твърдо против ... вчера на мача си говорихме, че ние никога няма да сме като едни гърци, дори и не като тези на големите им отбори като пао, олимпиакос или аек ... ако там се беше случило нещо подобно, дори си по-малък клуб просто щяха да създадат такава обстановка за ръководство и клуб, че да накарат нещата да се променят. ако трябва с кръв, с множество арести, с коктейли молотов, но щяха да го направят ... докато ние сме едни путки, които стоим и си бъркаме в носа, когато закопчават някой от нас и го изкарват. затова никога няма да успеем ... защото чакаме някой друг да свърши нашата работа :!:

Сам си противоречиш. След като сме "путки" - какво правим? Чакаме още? Ходим да подкрепяме Христолов АД? Къде е изхода?

За мен подобна инициатива ще ни даде изхода, и според мен ще е успешна. Особено ако се направи нещо подобно на Реал и Барса. Дори и само с "фенска златна" акция (май така се казваше блокиращата квота?).

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 18 май 2009 18:30

Fallen_Angel написа:
pucky написа:твърдо против ... вчера на мача си говорихме, че ние никога няма да сме като едни гърци, дори и не като тези на големите им отбори като пао, олимпиакос или аек ... ако там се беше случило нещо подобно, дори си по-малък клуб просто щяха да създадат такава обстановка за ръководство и клуб, че да накарат нещата да се променят. ако трябва с кръв, с множество арести, с коктейли молотов, но щяха да го направят ... докато ние сме едни путки, които стоим и си бъркаме в носа, когато закопчават някой от нас и го изкарват. затова никога няма да успеем ... защото чакаме някой друг да свърши нашата работа :!:

Сам си противоречиш. След като сме "путки" - какво правим? Чакаме още? Ходим да подкрепяме Христолов АД? Къде е изхода?

За мен подобна инициатива ще ни даде изхода, и според мен ще е успешна. Особено ако се направи нещо подобно на Реал и Барса. Дори и само с "фенска златна" акция (май така се казваше блокиращата квота?).

с кое по-точно си противореча? :?

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: В Пловдив ще бъде създаден нов футболен клуб Ботев

Мнениеот aisogludingfioler » 18 май 2009 18:34

По-добре да не го правят това...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 18 май 2009 18:38

Доста глупава идея!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 18 май 2009 18:44

Хляб за журналистите.Ботев е един и няма такава опция.Няма фен който да е за.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 18 май 2009 18:48

ЗА с двете ръце. Не всичко е акции, контролни пакети, проценти и т.н. Щом е необходимо, това трябва да се случи, защото просто това вече не се търпи. Какво да треперим над този отбор? Това, както много пъти, много от нас са го казвали, не е Ботев, а ФК Христолов. И отгоре на всичкото носи само неприятни емоции. Нищо обнадеждаващо няма, което да ни кара да седим и да си стискаме остатъците и спомените от един отбор, който видиш ли бил фактор преди десетилетия.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 18 май 2009 18:58

http://***.eu/news50150.html Това ако е вярно трябва да черпите 8-)В балона пише,че Коко Динев ще ви става президент и оставате в А гр.за сметка на Вихрен.
Последна промяна от TNT на 18 май 2009 19:01, променено общо 1 път.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 18 май 2009 18:59

Момчета това е начина нов Ботев подкрепен от крупни бизнесмени с повече късмет подкрепа от общината, и евентуално концесия на "Колежа", а селския ще играе на Крумово. Няма какво да се залъгваме никой няма да купи отбор с милиони задължения, с играчи които висят по пунктовете на Еврофутбол, и са номер едно в чалга дискотеките(няма да визирам, имената са ясни) и дори няма автобус, треньор с лиценз.И най-важното никой не му се занимава вече с христолов защото прецаква всички сделки.Дори да му избием семейството селския няма да се махне
А феновете спират да ходят на стадиона, аз лично бих отишъл на нов Ботев във "В", отколкото на "Христолов АД"
Според мен ще има богати бизнесмени и спонсори, които ще дават пара, ако има пари и нашата подкрепа новия Ботев може да постигне мн. неща. Някой ще каже ами история, аз ще кажа нека направим Ботев с още по-добри постижения. Само се чудя от коя подкрупа ще почнем?
Малко съм объркан коя емблема се смята за истинската, някой да постне снимка.

Върни се в “Архив”