Колко струва титлата на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Re: Колко струва титлата на ЦСКА?

Мнениеот kalo » 18 май 2009 16:54

Питай купувачите от Титан,нали ги взеха за да избият някой и друг лев от букмейкърите,но май уцелиха на камък!:lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2009 16:57

moksha написа:червен съм и ме боли, като гледам как за не знам кой път - любимия ми отбор, загубва едва ли не вече спечелена титла, по безумен начин в пролетния полусезон.. като обичка дрънчи и случилото се миналата година, където при всички случаи е имало замесени лица и в борисовата градина.

жалкото е, че титлата отива сега в един не по-малко слаб Левски.. :-((

Не знам колко е титлата!ще се разбре накрая когато ЦСКА или Левски стане шампион!Тогава ще се разбере!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 18 май 2009 17:41

Коя титла, тази от 2008-а или тази, която няма да вземете сега?
При всяко положение и в двата случая - ГРЕШНИ ПАРИ за болни амбиции. 20% да бяха инвестирани в школата, след няколко години щяхте да берете плодове...

moksha
Контакти:

Мнениеот moksha » 18 май 2009 18:15

брат, точно там е проблема.. дали е тая от 2008, или тази или онази предната дето я загубихме след 11т преднина.. все една и съща история.. аз дори не казвам, че сме ги загубили, защото ние реално не сме, просто ги подарихме на някой друг.. първия път защото левски тогава имаше и по-силен отбор, и по реални амбиции за шампионската лига (и реално го направиха и евала на тях), миналата година - по неизвестни за мен причини, по-скоро намиращи се вътре в ръководството на ЦСКА, отколкото чрез външни намеси, а тази година.. не знам просто защо и тази година.. може би бизнеса с боклуците не носи чак толкова пари и някой има интерес и до година да не сме в шампионската лига, та да пести от заплата на играчи и до година..

не знам защо толкова хора ми приеха въпроса като плюене по Левски.. пак казвам не ми е проблема Левски.. проблема ми е, че заради тъпи вътрешни проблеми в ЦСКА вече за трети път ще си бъркаме в носовете на есен..

а на толкова "верните" левскари ще кажа само едно - молете се този път да имате по-силен отбор, защото и вие нямате интерес с тоя отбор да се излагате в Европа.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 18 май 2009 18:33

moksha написа:брат, точно там е проблема.. дали е тая от 2008, или тази или онази предната дето я загубихме след 11т преднина.. все една и съща история.. аз дори не казвам, че сме ги загубили, защото ние реално не сме, просто ги подарихме на някой друг.. първия път защото левски тогава имаше и по-силен отбор, и по реални амбиции за шампионската лига (и реално го направиха и евала на тях), миналата година - по неизвестни за мен причини, по-скоро намиращи се вътре в ръководството на ЦСКА, отколкото чрез външни намеси, а тази година.. не знам просто защо и тази година.. може би бизнеса с боклуците не носи чак толкова пари и някой има интерес и до година да не сме в шампионската лига, та да пести от заплата на играчи и до година..

не знам защо толкова хора ми приеха въпроса като плюене по Левски.. пак казвам не ми е проблема Левски.. проблема ми е, че заради тъпи вътрешни проблеми в ЦСКА вече за трети път ще си бъркаме в носовете на есен..

а на толкова "верните" левскари ще кажа само едно - молете се този път да имате по-силен отбор, защото и вие нямате интерес с тоя отбор да се излагате в Европа.

Не съм го приел като заяждане, поне не аз. Проблемът по принцип е глобален за България, а в частност при вас се изроди, просто бързи печалби и болни амбиции на новобогаташи без ценз и опит, със сигурност и грешни сметки за бързи реинвестиции. Петко Бочаров го каза - да, ама не!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 21:19

bigbonusprize написа:Не мисля, че Левски са по слаби от вашите... Има резон в първото ни място.

Няма! Защото колко ли мача ви добутаха до победата ? И ти ще кажеш колко добутаха ЦСКА. Айде да бройм да видим ;) Няма резон, но нищо не можем да направим за да го променим :!:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 21:49

TheClub написа:
bigbonusprize написа:Не мисля, че Левски са по слаби от вашите... Има резон в първото ни място.

Няма! Защото колко ли мача ви добутаха до победата ? И ти ще кажеш колко добутаха ЦСКА. Айде да бройм да видим ;) Няма резон, но нищо не можем да направим за да го променим :!:

Ми не повече отколкото вас. Няма смисъл да ги изброяваме. И сам можеш да ги сравниш. Не ми изглеждаш глупав. Затова беше дербито. То определя много често шампиона! Реално погледнато имаме стабилна защита, най-добрата халфова линия в България и това не можеш да го оспориш! Нападението не е най-ефикасното, но затова са халфовете... За вратарите няма смисъл да говоря. Но все още нищо не се знае... Ако вземем гостуването на Славия ще сме шампиони...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”