Не стига, че им даваме, ако не по-добър играч от Христов, то поне от неговата "класа" ... ами и пари ще даваме ...
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Ужасяваща сделка ...
Не стига, че им даваме, ако не по-добър играч от Христов, то поне от неговата "класа" ... ами и пари ще даваме ...
- KategorieC
- Контакти:
Re: Окончателно: Левски официално привлече Тодор Христов от Беро
adameca написа:Avgusta 1916 написа:Айде , да ви е честит и да ви радва много с играта си!
Само към автора на темата имам забележка да оправи името на Берое ,че като гледам нещо на гладно го е писал
Copy- Paste, явно няма място
Adamec, все тая името. Хубава новина. От страна на беройските фенове ти благодаря! Все такива хубави да ги пускаш , само за Левски не знам какво да кажа: добра ли е лоша ли е
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- bigbonusprize
- Контакти:
Е, Горанов не е още от класата на Христов. Все пак оня е титуляр и основен футболист вече 2 сезона в А група. Горанов има още хляб да яде, но определено има много преспектива пред него...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Абе за ФК Левски става,може даже и титуляр да бъде.В Литекс или ЦСКА щеше да му е доста по-трудно.Браво на момчето, добър избор !
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

suni написа:Абе за ФК Левски става,може даже и титуляр да бъде.В Литекс или ЦСКА щеше да му е доста по-трудно.Браво на момчето, добър избор !
Хахаха ,вие нали сте неземна класа
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
THE G.A.M.E
Абе гледал съм го тоя Христов в 3-4 мача ...
Нищо по различно от Младенов !
Пуска топката и тича ... има прилично центриране, но мисля, че май няма отбелязани голове ...
Нищо по различно от Младенов !
Пуска топката и тича ... има прилично центриране, но мисля, че май няма отбелязани голове ...
- JohnnieWalker
- Контакти:
Супер новина
Няма как да навреди, тъй като по-крилата сме толкова зле, че няма накъде 
- hristo1306
- Контакти:
Re: До дни Левски взима юноша на ЦСКА
не се радвайте вземате Старокин, но давате гарата + млад футболист по желание на Херо !
- Sleepwalker
- Контакти:
Не трябваше да им даваме юношката. После плачем, че нищо не излизало от школата, а като излезе, веднага гледаме да го направим разменна монета за някакъв недоказал се играч! Айде, ако ще е под наем, добре, но сега да го даваме...Имам чувството, че не Левски, а Берое са инициатори на трансфера, а не обратното!
Дано поне тоя да се окаже с качества, че иначе Гонзо в главата ще си го бие през зимата. (Както стана с всички попълнения, дошли през последния трансферен прозорец)
Дано поне тоя да се окаже с качества, че иначе Гонзо в главата ще си го бие през зимата. (Както стана с всички попълнения, дошли през последния трансферен прозорец)

turbogena написа:suni написа:Абе за ФК Левски става,може даже и титуляр да бъде.В Литекс или ЦСКА щеше да му е доста по-трудно.Браво на момчето, добър избор !
Хахаха ,вие нали сте неземна класаГледай само това момче да не ви накаже в дербито
JohnnieWalker ти отговори вместо мен...
Прокобо мръсна, върви на майната си!