Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ви е най-неприятният чужд национален отбор ?
Бразилия,САЩ,Израел,Франция,Гърция,Турция
1. Бразилия
2. Турция
3. Англия
4. Франция
5. Гърция, Португалия, Италия
Стига съм изброявал, че много омраза нещо се събра на едно място
2. Турция
3. Англия
4. Франция
5. Гърция, Португалия, Италия
Стига съм изброявал, че много омраза нещо се събра на едно място
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Интернационалния бундестим ме дразнят, има само слаби футболист и се налага да натурализират чужденци, за да не ги бият като брашнян чувал, все едно България да натурализира 10 чужденци, можем и финал да играем
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
manager написа:[quote="Viktor4o_Rs"
това смайли е от оня сайт Тъпспорт, където пишат само идиоти, олигофрени и всякакви малоумници
Не пиша, но емотиконките са жестоки
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 08 юни 2011 15:26, променено общо 2 пъти.

-
irriducibile
АНГЛИЯ ! Както национален отбор, така и клубното им първенство !
Non Mollare Mai ! Merda AS !
Испания!
Повръща ми се от тоя отбор!Играят хубав футбол,шампиони... ама просто само като видя да излизат и... не ми се гледа футбол
Повръща ми се от тоя отбор!Играят хубав футбол,шампиони... ама просто само като видя да излизат и... не ми се гледа футбол

manager написа:Интернационалния бундестим ме дразнят, има само слаби футболист и се налага да натурализират чужденци, за да не ги бият като брашнян чувал, все едно България да натурализира 10 чужденци, можем и финал да играем
Само ще ти кажа, че единственият натурализиран за СП 2010 бе Какау. Другите са си с германски паспорт още от деца. Сиреч са учени на футбол в Германия
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Турция и САЩ.
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Защо не харесвате Германия, не мога да разбера. Иначе най-неприятният отбор за мен е Франция. Много ме дразни играта им, винаги ми доскучава, заспивам на всеки техен мач и прочие.
MCMXIII написа:manager написа:Интернационалния бундестим ме дразнят, има само слаби футболист и се налага да натурализират чужденци, за да не ги бият като брашнян чувал, все едно България да натурализира 10 чужденци, можем и финал да играем
Само ще ти кажа, че единственият натурализиран за СП 2010 бе Какау. Другите са си с германски паспорт още от деца. Сиреч са учени на футбол в Германия
Няма значение, познавам българи, които са родени в Чехия, Италия, Франция, САЩ, но за тях са си българи и си живеят в България!Няма такива германци!