Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Стоилов: Националният отбор ми се вижда страхливичък

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2011 13:50

Lyubaka01 написа:
THE G.A.M.E написа:
george_speed75 написа:Някои хора май още не могат да му простят това което направи с Левски :cry: Жалко за тях.

Не само направеното няма да му простят, но и това - по какъв начин беше направено и с каква игра ... ;)

В момента не ства въпрос за Левски-за това, което постигна там заслужава адмирации. Престоят му като селекционер на националния обаче беше пълен провал.

Не съм написал друго нали,наистина представянето му бе ше провал и напълно логично беше освободен,щеше да невероятн подигравка с нас феновете ако беше оставен да продължи.
В националният отбор единствено Димитър Пенев заслужава безграничен кредит на доверие,както в Левски Наско Сираков

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 юни 2011 13:52

Отборът е смешен и само гредите и грешката на съдията за засадата ни спаси от позорен разгром.С две читави атаки за цял мач не става.Отзад картинката е трагична.Онзи дългокосия ги размяташе като брашняни чували-добре,че игра малко...Колкото до оранжево-червеното,ами това е факт!И е логично сините да задават някои въпроси.Например Маркиньос ли е най-добрия дефанзивен халф...И какви точно са успехите на Матеус като треньор-примерно четвъртфиналче нещо?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2011 13:52

THE G.A.M.E написа:
MoNteSo написа:Не мога да разбера левскарите.. вие просто изумявате всеки с мисленето си. Как можа да ти го роди главата ? Отбора при Мъри бил по-добър от моментния!

Доста по добър ... с доста по-свежа и атакуваща игра !
Та с Мъри срещу Англия на Уембли имахме толкова положения, колкото имаме за всичките мачове на Лотар ...

Твърдя смело,че най-срамните мачове в последните години на националия са срещу Италия като домакини и мача като гости на Грузия.Където създадохме за два мача точно положение и половина,нищо че имахме 2 две точки от тях

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 юни 2011 13:53

Станимир Стоилов:
"Проблемът е в самия футбол”,
Правилно го е казал Мъри,там е проблема. Иначе той едва ли би се занимавал с Матеус, но последния го предизвика, макар и задочно. Сега е рано да даваме оценки и да правим сравнения. След време ще се оценява какво е направил Мъри и какво Матеус в националния отбор. Лично на мен отборът на Матеус не ми харесва. Няма да се класираме и не играем нищо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 юни 2011 13:54

milen.hristov написа:
Lyubaka01 написа:
Я прочети цитата пак,и кажи отново как е,и добваи къде обижда Матеус или който и да е друг

Не, той не обижда Матеус. Той се опитва да оправдае собственото си безхаберие! Да не забравяме. че именно апологетът на правилния футбол ни доведе до орезиляващото 4:1 срещу Кипър...

В мач без смисъл,когато играчите бяха отишли на екскурзия,щях да съм съгласен с теб ако беше дал за пример мача срещу Черна Гора

Националният отбор, който аз харесвах и се надявам някой ден да е на същото ниво, не правеше разлика между мачове със и без значение. А специално Кипър излизаха и биеха ей така-просто между другото...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 юни 2011 13:54

г-н "Правилен футбол" се изака отново правилно относно неправилният футбол на Лотар Матеус и националният отбор на Б-я ! Като е толкова бил добър що не победи Черно Гора в София този недоебан хасковски Каун а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2011 13:54

MoNteSo написа:Не мога да разбера левскарите.. вие просто изумявате всеки с мисленето си. Как можа да ти го роди главата ? Отбора при Мъри бил по-добър от моментния!

Разбира се, че беше по-добър.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2011 13:55

Напълно съм съгласен със Стоилов,че Матеус играе адски страхливо за хикс.Мъри искаше да играем атакуващо,с много разиграване на топката,друг е въпросът,че не се получи и,че самият Стоилов не осъзна,че нямаме футболисти за този стил.Факт е обаче,че хиксовете с Ейре на Мъри,с Италия на Пламен Марков,дори с Румъния и Холандия при Стоичков бяха приемани за трагедия,излагация,провал,сега с Швейцария и Черна гора,които са категорично по-слаби от гореспоменатите,се приемат за геройство,напредък и т.н.Да не говорим,че Мъри беше обвинен,че е провалил предните квалификации,а всички знаем в какво положение пое отбора,беше обвинен,че не победи преките съперници,което беше истина,но нима сега Матеус успя след провалените квалификации в първите два мача?Ясно е,че голяма част от хората гледат на националния отбор по клубни пристрастия,което е жалко,но истината е,че и преди,и сега нямаме потенциал за кой знае какво,да,класирахме се за Португалия,но тогава имахме Балъков и Мариан Христов,а тримата коне бяха в най-силната си форма.Все пак видяхме там какво ни се случи...Пътят е качествени чужди треньори за юношеските,младежкия и мъжкия национален отбор с поне 3 цикъла картбланш,с български помощници като Мишо Мадански,Цанко Цветанов,Илия Груев,Тони Здравков,добра комуникация с клубните треньори и съветване с хора като Димитър Пенев,Георги Василев,Илиан Илиев,Милен Радуканов,Любослав Пенев,Херо и т.н.,провеждане на множество международни турнири и т.н.Голяма сила няма да станем,но определено трябва да пробваме нещо ново.
Последна промяна от acmilan на 08 юни 2011 13:57, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Mitio71
Контакти:

Мнениеот Mitio71 » 08 юни 2011 13:55

Повечето хора, които пишат "Тоя няма срам" нека си спомнят как палиха свещи България да пада само и само да имат причина да нападнат "говедата". Още от първия мач той беше плют, обливан с какви ли не лайна. И нека си кажем честно, когато България игра с Ейре, Черна Гора, Кипър и постигаше резултати с доста хубава игра, Мъри пак беше плют. Сега всички обърнаха плочата. Дори Бербатов каза няколко пъти, че Мъри си върши много добре работата в отбора и че вината за лошите резултати е някъде другаде. И ако отричате, че нациналният отбор излезе ****** срещу черногорците, то няма смисъл въобще и да спорим.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2011 13:56

milen.hristov написа:
THE G.A.M.E написа:Доста повече предпочитам стила на игра на Стоилов, пред страхливите опити за футбол, който демонстрират избранниците на Лотар ...

Неможе в квалификация, в която задължително ни трябват три точки, ти да излезеш в схема - 4-6-0 ...
И при 1 - 1 в тоя мач, да почнеш да правиш смени в ....... 85 -та минута !!! ... :shock:

За това и харесвам Стоилов,защото практикува нападателен футбол независимо от съперника,там беше според мен един от проблемите в националния изневери на схемата си 433 ,а от там донякъде и на стила си на игра

Едва ли има по-голяма глупост от това да практикуваш един и същ футбол независимо от съперника. Никой не си позволява тоя лукс, освен, може би, Барса напоследък. Никой друг не го прави - няма Манчестър, Интер, Реал дори. А ако някой се опитва да го прави, това означава две неща - или има извънземен състав или просто има силно ограничени представи за тактика. Ти си избери кой е вариантът при Мъри.
Последна промяна от vaskonti на 08 юни 2011 13:57, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Национален отбор”