Жоржиньо написа:Отбори с традиции като Марек,Беласица и Рилски заслужават да са в Б група та дори и в А..
И Дунав
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Жоржиньо написа:Отбори с традиции като Марек,Беласица и Рилски заслужават да са в Б група та дори и в А..

fero написа:FCH написа:Въпреки, че до края на първенствата остава близо месец и половина, в почти половината групи вече има изявени лидери. Някои дори и на теория са си осигурили първото място, а при техен интерес и участие в баражите за третите ни дивизии. Ето списък на тези отбори:
София-изток: Рилски спортист (Самоков)
Пазарджик: Оборище (Панагюрище)
Бургас: Мастер (Бургас) (играе домакинствата си в гр.Българово)
Видин: Ботев (Грамада)
Ямбол-север: ОФК Стралджа
Кюстендил, зона Рила: Марек 2010 (Дупница)
Хасково: Хасково 2
Благоевград, зона Струма: Беласица (Петрич)
Варна: Тополи
Русе-изток: Дунав 2010 (Русе)
Стара Загора: Верея Булсатком (Стара Загора)
Добрич-запад: Орловец 2010 (Победа)
Шумен-север: Лудогорец (Каолиново)
Култови отбори като Рилецо Беласица и Марек се завръщат ще видим дали ще стигнат до В група. Обрище са бъкани с пари жалко, че в Пазарджишко само най-великия отбор Хебър няма пари. Тея Мастер играят бивши "шейхове" и "акули" там. Стралджа и Грамада бяха до тука според мен. Интересни са Верея Булсатком, който явно имат спонсор Булсатком. Тополите също се връщат и там има доста култови футболисти. Каолиново единствено те нищо не ми говорят, а Орловец Победа също се завръщат. Интересни са ми Хасково 2 те първи отбор нямат пък втори имат.
FCH написа:Верея не мисля, че ще се напъват за "В", а друг кандидат ще е шампионът на Смолян - Девин.
Звездите на Сокол Марково са вратарят Румен Попов и нападателят Евгени Курдов.
acmilan написа:FCH написа:Верея не мисля, че ще се напъват за "В", а друг кандидат ще е шампионът на Смолян - Девин.
Звездите на Сокол Марково са вратарят Румен Попов и нападателят Евгени Курдов.
Верея Булсатком иска да играе във В група и най-вероятно ще е сателит на Берое
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост