Колко струва титлата на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

moksha
Контакти:

Колко струва титлата на ЦСКА?

Мнениеот moksha » 18 май 2009 15:52

червен съм и ме боли, като гледам как за не знам кой път - любимия ми отбор, загубва едва ли не вече спечелена титла, по безумен начин в пролетния полусезон.. като обичка дрънчи и случилото се миналата година, където при всички случаи е имало замесени лица и в борисовата градина.

жалкото е, че титлата отива сега в един не по-малко слаб Левски.. :-((

Потребителски аватар
paolon
Контакти:

Re: Колко струва титлата на ЦСКА?

Мнениеот paolon » 18 май 2009 16:01

moksha написа:червен съм и ме боли, като гледам как за не знам кой път - любимия ми отбор, загубва едва ли не вече спечелена титла, по безумен начин в пролетния полусезон.. като обичка дрънчи и случилото се миналата година, където при всички случаи е имало замесени лица и в борисовата градина.

жалкото е, че титлата отива сега в един не по-малко слаб Левски.. :-((
Пич, знаеш ли колко си прав,въобще представяш ли си го.

GoingDownS
Контакти:

Мнениеот GoingDownS » 18 май 2009 16:15

На крива ракета , космоса и виновен :lol: :)

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 18 май 2009 16:18

GoingDownS написа:На крива ракета , космоса и виновен :lol: :)
Ти да не си космонавт,че разбираш кой накъде лети и къде пада! :)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 май 2009 16:21

Не мисля, че Левски са по слаби от вашите... Има резон в първото ни място.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 18 май 2009 16:25

... ''слабия'' Левски би цска и не само с голове ами и с игра .. същото стана и при мача на цска с Черно Море ... налага се очевадния извод че в първия момент в който цска влезе в серия от мачове с истински съперници дето ги хванат там ги бият и при това с игра .. така че плачовете че титлата била едва ли не спечелена са странни и признак на болна фенщина - цска е в много слаба форма и явно като ги няма вече държавните пари от кремиковци да се плаща на отбори за да не играят ,нещата си идват на местата ... още повече с такъв признат спец като любо на чело :) :) :) :) ... по добре спрете с глупостите и си намерете по свестен отбор на който да сте фенове ... например славия .. венци с радост ще ви приеме :) :) :)

moksha
Контакти:

Мнениеот moksha » 18 май 2009 16:26

наистина ли мислите, че левски е силен? и е заслужил титлата? и че до година ще влезе в шампионската лига?? с тоя състав и този треньор??

мен не ме боли, че сме паднали от левски или, че ще загубим титлата. боли ме, че не виждам мислене в любимия ми отбор, боли ме, че всичко е нагласено и независимо дали са ракети или космоновти после идват МТК или БАТЕ и всичките сме за В-група.. Ето от това ме боли..

А когато Левски беше силен - и аз се радвах за успехите им в европа, и аз гледах техните мачове, защото първо съм българин и после всичко останало..

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 18 май 2009 16:27

Е как да станете шампиони, като сте с класа под Левски, Черно море, Литеь И Локо София. Даже смятам , че и второто място ви е много !

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2009 16:27

Сега ще има още 2 загуби,споко,тогава не знам какъв вой ще настане,подготвяйте се отсега драги фенове,какъв червен рев ще настане не е истина.....

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 18 май 2009 16:32

bigbonusprize написа:Не мисля, че Левски са по слаби от вашите... Има резон в първото ни място.

И какъв е резона ?
Мача ви с Вихрен или със Сливен или с Пирин или с Локо Сф, дори и с Литекс (ако ти е харесал тоя мач...извинявай) сигурно има още които мога да изброя....заради 1 мач бързо забравихте предишните 10.......както ние заради 10 усрахме 1.....цялата работа е, че и двата ни отбора са зле и това ще си проличи най-добре в ЕКТ (дано да не съм прав, но ме съмнява), когато поредния отбор играещ за 3 път в евротурнирите ще отстрани възхваляваният ни шампион и ще ни остане дребното заяждане заради жалкото ни родно първенство.....Докато не останат максимум 10 отбора няма да видим нищо хубаво навън.....

Върни се в “ЦСКА”