Коце Костадинов е новият клубен администратор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- halibabuli
- Контакти:
Re: Коце Костадинов е новият клубен администратор
и аз се радвам много за Коцето,но ще се радвам двойно повече, ако Зехтински стане шеф на ДЮШ !
Abbiati написа:СУПЕР!!! Коцето е голям ботевист и има много безценен опит! Идеален е за тази работа!
Искам да припомня тука голямото "реване" по форумите че този пост бил за Плъха ли, за Мишката ли, така че айде малко с повече доверие към ръководството и спрем да вярваме на всеки слух!!!
САМО БОТЕВ!!!
Няма да забравя как буферите от пловдив24 обявиха, че Плъха ще бъде на тоя пост и как сумати и канари изпаднаха в истерия, а това беше поредната порвокация на въпросния сайт, защото се оказа, че Плъха дори не си е подавал документите. След този сучай забраних сайтчето за браузара ми.
Иначе успех му желая на Коцето, един велик наш играч.
- plovdivchanina
- Контакти:
Плъхове млъхове няма това е точният човек и се радвам, че се връща на работа в клуба. Сега чакаме и Илиян да се завърне от Любимец и всичко ще е идеално.

-
- Контакти:
Месершмит написа:Няма да забравя как буферите от пловдив24 обявиха, че Плъха ще бъде на тоя пост и как сумати и канари изпаднаха в истерия, а това беше поредната порвокация на въпросния сайт, защото се оказа, че Плъха дори не си е подавал документите. След този сучай забраних сайтчето за браузара ми.
Изключително долен сайт.Спират правата на канарите при обида,докато на буферите ги оставят.
Успех на Коцето!
- PLOVDIV PEE 1912
Given_to_fly написа:Месершмит написа:Няма да забравя как буферите от пловдив24 обявиха, че Плъха ще бъде на тоя пост и как сумати и канари изпаднаха в истерия, а това беше поредната порвокация на въпросния сайт, защото се оказа, че Плъха дори не си е подавал документите. След този сучай забраних сайтчето за браузара ми.
Изключително долен сайт.Спират правата на канарите при обида,докато на буферите ги оставят.
Успех на Коцето!
Тоя сайт се пише пловдивски????Пълни малоумници!
- Show Must Go On
Given_to_fly написа:Месершмит написа:Няма да забравя как буферите от пловдив24 обявиха, че Плъха ще бъде на тоя пост и как сумати и канари изпаднаха в истерия, а това беше поредната порвокация на въпросния сайт, защото се оказа, че Плъха дори не си е подавал документите. След този сучай забраних сайтчето за браузара ми.
Успех на Коцето!
За пловдив24 си много прав!! Явно циганията ги е налазила

-
- Контакти:
Митко Младенов-шеф на ДЮШ