Flash1912 написа:B-1912 написа:за Кривия не знам какво е това мрънкане, имаше най=добри показатели в левски този сезон относно физическа подготовка.
но за циганина....
http://www.youtube.com/watch?v=kdB4kliuc6c
за всички, който казват, че бил скромно момче... пак гледайте клипа.
Жълта кочина... е...ахме Ботев, к.р.. = Това всичко го пее тоя мангал Мечечиев, скромното и добро момче.
Освен че е в отбора на тото динев за залагане и псува долно... искал да си изживее старините тук, бе да не сме гробище!
Но само си чешем езиците, трансфера е факт.... да го накараме поне на представянето да е стъпил върху буферска фанелка или поне да се изпикае на нея
Ти виждаш едно, аз друго. Ако трябва да съм честен на тва клипче Мечечиев е най "неенергичен" и се включва в пеенето срещу "жълтити" ей така между другото, за да не го гледат на криво. Личи си, че не го прави с желание, злоба или кеф да речем.
Като гледам колко различни екипа е носил през кариерата си, е ясно че си е просто наемник и ще се раздава за който дава паритеНе бих имал никакви притеснения относно него. Ще донесе доста опит и за Б група е идеален.
Пиша за втори пореден път и не искам модератора да ме трие.Полов орган за Мечечиев.Това е мекерето което се подиграваше многократно с всичко свързано с отбора.
Този няма да играе в нашият отбор !!!!!!!!!!!!