ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот yavorescu » 07 юни 2011 03:28

romano13 написа:Мен ме притеснява факта, че освободихме двама от тримата си креативни играчи и няме намерение да вземем техен заместник.

Моите уважения, но Дани Георгиев не го смятам за креативен играч. Адемар също; той е важен играч защото е т.нар. "utility man" -- запълва дупки почти навсякъде и се справя прилично. И ако се придържаме към истината, реално освобождаваме само Дани (не му предлагаме нов контракт), на Адемар е бил предложен, но той го е отхвърлил.
Юношите ни засега не стават. Малко са неграмотни тактически :lol: , макар и някои да имат качества.

За голямо съжаление не само юношите са неграмотни тактически, но при тях се вижда най-ясно. Според мен това е съвкупност от много негативни фактори (лошо обучение, малко игрови минути, недостатъчни или неадекватни насоки от страна на треньора на мъжкия тим, липса на мотивация която пък често е следствие от другите неща и т.н.). Аз съм против да се налагат юноши само защото са наши кадри. Ако не са достатъчно добри и нахъсани да се докажат, нямат място в отбора и толкоз. Жалкото е, че се пропилява потенциала на малкото талантливи момчета, при това с лека ръка. В Литекс и Берое да не би да са извънземни младежите? Вижте как Илиан Илиев и Любо Пенев работят с младите... Да не говорим за Пирин, които традиционно са принудени от обстоятелствата да използват свои кадри.

В нормалните държави инвестицията в школата се възвръща от постоянни евтини трансфери в долните дивизии, плюс трима-четирима класни играчи на петилетка. Ние не сме нормална държава и не можем да очакваме подобен коефициент, но поне би следвало с тази школа дето се фукаме, да имаме 1-2 основни играчи в първия отбор всеки сезон. Един Жоро Илиев за десет години, това е нашата школа. Горчивата истина.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 юни 2011 11:45

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 юни 2011 13:42

Кики е много голям талант,но не съм убеден за начина по който тежкия му характер би се напаснал в нашия отличен иначе колектив.За мене всичките ни играчи погледнато отстрани са неконфликтни,а Кики-леле мале.Истински хулиган,на терена,извън него също.Може би ни трябва един такъв играч,след Кривия не сме имали на терена озлобен и нахъсан до край футболист.Освен това Кики добре бие преки свободни,при нас това е голям проблем и още по-важното - играе с ляв крак,при нас-хептен никой не остана да бие от там след Юрука.Ще видим,спорна личност-може да се превърне в един от лидерите на отбора-като футболни качества е безспорен голям талант,има хъса,куража,злобата,но дали ще се напасне в колектива на Черно Море?Това вече е дилемата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юни 2011 15:45

ShooterMan написа:Кики е много голям талант,но не съм убеден за начина по който тежкия му характер би се напаснал в нашия отличен иначе колектив.За мене всичките ни играчи погледнато отстрани са неконфликтни,а Кики-леле мале.Истински хулиган,на терена,извън него също.Може би ни трябва един такъв играч,след Кривия не сме имали на терена озлобен и нахъсан до край футболист.Освен това Кики добре бие преки свободни,при нас това е голям проблем и още по-важното - играе с ляв крак,при нас-хептен никой не остана да бие от там след Юрука.Ще видим,спорна личност-може да се превърне в един от лидерите на отбора-като футболни качества е безспорен голям талант,има хъса,куража,злобата,но дали ще се напасне в колектива на Черно Море?Това вече е дилемата

За този знам от човек който го познава прекрасно като играч и човек,че е супер талант,но главата не го слуша.Вариантите са два.Или ще стане лидер,или ще има проблеми с всички на Тича,като почнеш от босовете и стигне до агитката.Среден път за характер като негови няма.Аз почвече се радвам на новината за Митко Илиев.И за нас и за него,този трансфер е перфектен.Ние нямаме централен нападате,той иска да играе постоянно и да се развиа,така че ,,брака по сметка" е перфектен в този случай.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 юни 2011 16:51

за преки свободни имаме Жоро
този не е някакъв футболист особен, че чак лидер на Тича да става
според мен няма нужда от такива, дето ще се кълнат в любов към локо докато са със зелена фланелка.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юни 2011 16:58

Не бързай да се радваш за Митко Илиев, накрая пак може да се окаже някоя Каптийка вместо него...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 юни 2011 17:02

varnafen написа:за преки свободни имаме Жоро
този не е някакъв футболист особен, че чак лидер на Тича да става
според мен няма нужда от такива, дето ще се кълнат в любов към локо докато са със зелена фланелка.

Жоро Илиев като стана шампион с Локо Пд, какво от това, че се кълнеше в любов на Черно море, раздаваше се за Локо Пд, това е най-важното за клуба, в който игра, няма никакъв проблем Дани Кики и Димитър Илиев да играят в Черно море, стига да се раздават за нашия отбор, а на кой отбор са фенове от дете, това няма значение ако си вършат работата в нашия отбор!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 юни 2011 17:28

уф, ок.

Ако беше голям играч щяхме поне от време на време да го виждаме на терена. Аз не се сещам кога за последно игра Кики. Общо взето е от тези, които повече говорят, отколкото правят нещо на игрището. В този контекст ти казах, че основното му занимание тук ще е да се кълне в любов на локо.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юни 2011 17:49

И аз не съм възхитен от Дани Кики. Доста прехвален играч със съмнително поведение. Ако го вземем все пак -- ще разчитам, че Генов го познава много добре и може да го контролира.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юни 2011 18:28

yavorescu написа:И аз не съм възхитен от Дани Кики. Доста прехвален играч със съмнително поведение. Ако го вземем все пак -- ще разчитам, че Генов го познава много добре и може да го контролира.

От опита който имам в живота,мога смело да заявя,че такива хора/не визирам само футболисти/нямат Оправия.Важи за около 90% от случаите.За няколко дена дават вид че всичко ще е наред,до момента в който сачмата се търкулне в другия край на главата и белята е готова.Следва поредното извинение,последвано от период на благоразумни действия и след това всичко се повтаря отново и отново.Ако искате пример,мога да ви спомена за ,,най-добрият централен защитник,играл някога в България".Примери дал Бог.Но ако са решили да го спазарят,дано го вкарат малко от малко в пътя.Иначе всички казват че чисто футболни качества има достатъчно.И след напускането на шабленския,ще вкара малко височина в центъра.Абе както на всички,така и на него ако го вземем ще му пожелая всичко добро и успехи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”