Сезона през мойте очи!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: Сезона през мойте очи!!!

Мнениеот BGarmy » 17 май 2009 21:09

№1000 САМО ЦСКА
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:15

защо написа:Титлата още не е загубена. В една друга тема пишеше, че тази година никой не я иска, но все на някой трябва да я дадат. Тоя отбор на Левски също ще губи точки до края. Нека да изчакаме с прегледа на сезона. Макар, че съм съгласен - при тези условия (само Беласица и Ботев бяха по-зле), даже да сме втори е успех.

НЕ е загубена, но как мислиш лефски да я изпуснат .. Плана си е ясен лЕфски шампион... БфС го знае така че...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 май 2009 09:46

TheClub написа:
защо написа:Титлата още не е загубена. В една друга тема пишеше, че тази година никой не я иска, но все на някой трябва да я дадат. Тоя отбор на Левски също ще губи точки до края. Нека да изчакаме с прегледа на сезона. Макар, че съм съгласен - при тези условия (само Беласица и Ботев бяха по-зле), даже да сме втори е успех.

НЕ е загубена, но как мислиш лефски да я изпуснат .. Плана си е ясен лЕфски шампион... БфС го знае така че...

Какво БФС,какви 5 лева.Ех тази световна конспирация срещу вас,всеки път я забравям
Осъзнайте се,че в момента отборът ви не играе никакъв футбол и треньора ви може би не става. :!: :!: :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 10:30

0007 написа:
TheClub написа:

Какво БФС,какви 5 лева.Ех тази световна конспирация срещу вас,всеки път я забравям
Осъзнайте се,че в момента отборът ви не играе никакъв футбол и треньора ви може би не става. :!: :!: :!:

Точно ти не ми говори вашия да не би да става бе ?! Кратун. Айде празнувайте там шампиони сте. Айде Бате пак ела, да сгазиш Лефски с трактора ;)

gels
Контакти:

Мнениеот gels » 18 май 2009 11:01

[offtopic]TAKA E,BRAVO.VMESTO DA SE TUPAT PO GARDITE ONQ VLAH I MAZNIKA BATKOF DA SE ZAMISLQT CHE VMESTO DA NI VODQT S 20T. TE VODQT SAMO S 2T,SLED VSICHKO TOVA KOETO PRETARPQHME,NO GOSPOD GLEDA,PAK SHTE IMA MUCHANE NA ESEN BADETE SIGURNI,I TE SA GOLA VODA S TO LETEN OTBOR. I VAPREKI VSICHKO AKO NE BQHA SADIITE DA IM POMOGNAT S LOKO PD.NA ESEN,I SEGA S SLIVEN,A NA NAS DA NI OTREJAT GLAVATA SAS SLIVEN SEGA SHTQHME DA SME SHAMPIONI,NISHTO DOGODINA SHTE BADEM MNOGO PO SILNI SAS SIGURNOST.[/offtopic]
Последна промяна от Модератор ЦСКА на 18 май 2009 14:05, променено общо 2 пъти.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 11:09

[offtopic]
gels написа:TAKA E,BRAVO.VMESTO DA SE TUPAT PO GARDITE ONQ VLAH I MAZNIKA BATKOF DA SE ZAMISLQT CHE VMESTO DA NI VODQT S 20T. TE VODQT SAMO S 2T,SLED VSICHKO TOVA KOETO PRETARPQHME,NO GOSPOD GLEDA,PAK SHTE IMA MUCHANE NA ESEN BADETE SIGURNI,I TE SA GOLA VODA S TO LETEN OTBOR. I VAPREKI VSICHKO AKO NE BQHA SADIITE DA IM POMOGNAT S LOKO PD.NA ESEN,I SEGA S SLIVEN,A NA NAS DA NI OTREJAT GLAVATA SAS SLIVEN SEGA SHTQHME DA SME SHAMPIONI,NISHTO DOGODINA SHTE BADEM MNOGO PO SILNI SAS SIGURNOST.
[/offtopic]

Нормално да се побутне говедоспор.... Това са те все пак ;) Но както казва един миньорец: СТИГА НИ ТАЯ НАГРАДА ЗА ЛЕФСКИ ДА НЕМА НАГРАДА..

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 18 май 2009 11:22

Честно казано си е точно така.Изложил си много добре фактите и мисля,че няма какво толкоз да добавя и аз,освен че за да имаме и силен нац. отбор непременно трябва да се залага все повече на младите.Ако показват игри като сегашните мисля ,че Любо и останалите трениори трябва и занапред да разчитат на тях.В другите отбори също има няколко добри юноши така че те може да бъдат ядрото на бъдещия ни нац. отбор.А за ЦСКА наистина е нужно да се отърве един път завинаги от скатавки като Удоджи и Маркиниос,дори и Здр. Лазаров не ни е нужен,защото отдавна е свършен за футбола.За бога не го взимайте и в национала.И накрая дали сме 1-ви ,5-ти или 10-ти ние винаги ще обичаме ЦСКА.
Последна промяна от benquick на 18 май 2009 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 11:24

benquick написа:Честно казано си е точно така.Изложил си много добре фактите и мисля,че няма какво толкоз да добавя и аз,освен че за да имаме и силен нац. отбор непременно трябва да се залага все повече на младите.Ако показват игри като сегашните мисля ,че Любо и останалите трениори трябва и занапред да разчитат на тях.В другите отбори също има няколко добри юноши така че те може да бъдат ядрото на бъдещия ни нац. отбор.А за ЦСКА наистина е нужно да се отърве един път завинаги от скатавки като Удоджи и Маркиниос,дори и Здр. Лазаров не ни е нужен,защото отдавна е свършен за футбола.За бога не го взимайте и в национала.И накрая дали сме 1 ,5 или 10 ние винаги ще обичаме ЦСКА.

Обичаме ЦСКА, а футболистите обичат ли го?

Върни се в “ЦСКА”